- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Canım kiz evli değil ki
Tamam iste eposta sifrrsini unutsa bile telefon akilli ise mecburen bi eposta oluyor, sosyal medyadada eposta zorunlu. Telin kayitli olmasi anlam ifade etmiyor. Bu kisileron hepsi buluttada kaydoluyor. Bence bu olay boyle sen abartiyorsun.E posta eski e posta kullanmıyoruz şifreyi unuttu telefon numarası kayıtlı Instagram'da sadece
Ayarlara gittiğin menüde yeni insanları keşfet ve sonra bağlantılar sekmesine tıkla, orada sadece rehberindeki kişiler çıkıyor. Ama ayarlardan rehber senkronizasyonun açık mı diye bakInstagram'da mi nasıl oluyor anlatırmisin
Eski kayıtlı olan rehberi çıkıyor messengerda bu kız yeni eklenmiş canımTamam iste eposta sifrrsini unutsa bile telefon akilli ise mecburen bi eposta oluyor, sosyal medyadada eposta zorunlu. Telin kayitli olmasi anlam ifade etmiyor. Bu kisileron hepsi buluttada kaydoluyor. Bence bu olay boyle sen abartiyorsun.
Açık canım bağlı rehbere zatenAyarlara gittiğin menüde yeni insanları keşfet ve sonra bağlantılar sekmesine tıkla, orada sadece rehberindeki kişiler çıkıyor. Ama ayarlardan rehber senkronizasyonun açık mı diye bak
Anladım. O zaman rehberinde kayıtlıymış evet.Hayır canım ortak arkadaşımız yok kızla kızı bizim arkadaşlarımız takip etmiyor kızın ismini vermiyim diye xx yazdım mesela atiyorum buse Ceyhan kişilerinde ekli yazıyor durum bu şekilde yani
Tamam dediğim yerden rehberinde kim var kim yok görürsün canım bulabildin mi?Açık canım bağlı rehbere zaten
Orda tam çıkmıyor oraya baktığımda benim hesaptaki kişiler çıkıyor 7 kişi falan zaten benim pek arkadasim YokTamam dediğim yerden rehberinde kim var kim yok görürsün canım bulabildin mi?
O kadar morelim bozuldu ki evlendiğime pişmanımAnladım. O zaman rehberinde kayıtlıymış evet.
O zaman ondan yapıcaksnOrda tam çıkmıyor oraya baktığımda benim hesaptaki kişiler çıkıyor 7 kişi falan zaten benim pek arkadasim Yok
Aklınıza en kötüsünü getiriyorsunuz.O kadar morelim bozuldu ki evlendiğime pişmanım
Kendi bende daha kıskanç ben niye ona izin vereyim böyle bi durumda ?Aklınıza en kötüsünü getiriyorsunuz.
Birbirinize kısıt yasak koyduğunuz için arkanızdan iş çevirmiş. Belki çok masum bir açıklaması var. Evet yalanın bahanesi olmaz ama böyle baskıcı olursa her iki taraf da bu gibi durumların olması da kaçınılamaz.
WhatsApp arada karıştiyodum çıkmadı denk gelmedi demekki siliyor ben gormiyim diywleKisilerinin arasinda yaziyor ise kesinlikle kaydetmis oluyor keske sormadan once whatsaaptan o resme benzer birine baksaydin
Kızarım tabiki oda benimkinde bakar sürekli kim var kim yok genelde zaten evlendikten sonra kız ve erkek arkadaşlar silindi ikimiz içinde komple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?