Instagram kullananlar anlayanlar

benimde tanımadığım kişiler kişilerinde ekli diye yazıp çıkıyor bence abartmamak gerek. adamın aklında yokken aklına getirme boşuna kendini de huzursuz etme.

Canım kiz evli değil ki

Belki telefon numarası eşinin bi arkadaşına aitti. Sonra numarayı değiştirdi veya kardeşine verdi vs. Herşey olabilir ki....
Benim de rehberimde hiç tanımadığım bir adam vardı geçen. Eski bi arkadaşım büşra diye kayıtlı ama whatsapp profilinde erkek resmi vardı. Dedim abisine falan verdi kartını heralde. sildim.

E posta eski e posta kullanmıyoruz şifreyi unuttu telefon numarası kayıtlı Instagram'da sadece
Tamam iste eposta sifrrsini unutsa bile telefon akilli ise mecburen bi eposta oluyor, sosyal medyadada eposta zorunlu. Telin kayitli olmasi anlam ifade etmiyor. Bu kisileron hepsi buluttada kaydoluyor. Bence bu olay boyle sen abartiyorsun.

O kadar morelim bozuldu ki evlendiğime pişmanım
Aklınıza en kötüsünü getiriyorsunuz.
Birbirinize kısıt yasak koyduğunuz için arkanızdan iş çevirmiş. Belki çok masum bir açıklaması var. Evet yalanın bahanesi olmaz ama böyle baskıcı olursa her iki taraf da bu gibi durumların olması da kaçınılamaz.

Kendi bende daha kıskanç ben niye ona izin vereyim böyle bi durumda ?

evet rehberinde ekliyse rehberdeki kişilerden bulur önüne koyar instagram. ama şöyle de olabilir senin kullandığın instagram nasıl eşinin numarasına kayıtlı ya sen de o numarayla instagram kullandığın için eşinin numarası kimin rehberinde varsa sen çıkarsın önerilerde.yani instagram açarken verdiği numara kızın numarası olcak diye bir şey yokki.ben de anneme açarken kendi numaramı yazdım hemen çünkü o numara sadece onay kodu gelmesi için yarıyor o kadar.eğer başka şüphelendiğin bir şey yoksa hemen büyütme.hem o kadar baskıcılık da iyi değil.zorla yalana sevk edersin.

Rehbere bak faceye de bak bide harf geçmişine bak ilk harfi yaz çıkarsa bu işte bir iş var demek

gizemliasli açıklamış, böyle bir durum da olabilir.
Bazı arkadaşlarımın annesi, babası çıkıyor öneri olarak. "Kişilerinin arasında" yazıyor. Ama rehberimde ya da başka bir hesabımda ekli değiller.
Arkadaşım kendi numarasıyla annesine hesap açmışsa, annesi bana "kişilerinin arasında" şeklinde önerilir.

O kız da başkasının numarasıyla hesap açmış olabilir. Numara sahibi eşinizin arkadaşı falandır, öneride kız çıkıyordur.

Yine de bu kadar kısıtlayıcı bir ilişki yürütmek sorunlara yol açar. Baskı, şimdi olmasa bile bir gün mutlaka yalana sebep olur.
O zaman bir iş mi çeviriyor yoksa baskı yüzünden mi yalan söylüyor bilemezsiniz.

Kızarım tabiki oda benimkinde bakar sürekli kim var kim yok genelde zaten evlendikten sonra kız ve erkek arkadaşlar silindi ikimiz içinde komple

İşte birbirinizin hayatına bu kadar müdahale ederseniz, kıskançlık ve sahiplenmeyi bu kadar abartırsanız daha çok başınız ağrır.

Belki iş için birisinin telefonu lazım oldu? Belki bir tanıdığının numarasıydı, artık o kız kullanıyor, eşinizde de eski kullanıcının numarası olarak hala kayıtlıdır? Bizde bir kaç kez oldu, annesi kendi kısa süreli kullandığı hattını oğluna verip kendisine başka hat almıştı. Hemen altında başka şeyler aramayın. Bu sosyal medyaya da bu kadar takılmayın, dert sahibi olursunuz.

Rehberinizde ekli olan kişiler öneri olarak kişileriniz arasında denilerek karşınıza çıkıyor. Yani o kişi eşinizin rehberinde kayıtlı. Fakat bu eşinizin bir işler karıştırıcı anlamına gelmez. Benim de telefonumda velilerimin numarası kayıtlı ınsyagramda bi sürü hesap çıkıyor kişilerinizde ekli diye ama benim de tanımadığım kişiler var demek ki o numara ile başkalarına ait hesaplar açılıyor yani bir nevi sizin eşinizin numarası ile instagram kullanmanız gibi.
Bu kadar kısıtlayıcı olmanız en ufak bir şeyde acaba bir işler mi çeviriyor hissi yaratıyor Sizde doğal olarak. Biraz daha eşinizi ve ayni zamanda eşinizin de sizi sosyla medya, telefon kullanımı konusunda boğucu tavirlari bırakmanız gerekiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…