- 12 Ağustos 2016
- 112
- 123
- 103
- 41
- Konu Sahibi elacicegim23
Dolandırıcı inanma sakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşılıksız kimseye para göndermeyin sakınaslında firma ismi yazmıyor sadece evde paketleme yazıyor kafam karisti
Sizinle olan yazışmalarımız da KGB tarafından deneylenmektedir efenimPara giriş işlemleri Amrikadan FBI tarafından gözetim altındadır efenimmm.. aynı şekilde çıkış işlemleride İngiliz istihbarat örgütü MI6 tarafından kontrol edilmektedir.
ayni seyi düşünüyorum. Siber polis ne ya sacma geldi. Elinizden is geliyorsa kendizi yapin instagramda sayfa acin satınay ben bu efendim efendim şeklinde konuşanları güvenilir bulmuyorum.
Yalan inanmayın, ne alaka işkur sertifikası? Sertifikanın sahte olup olmadığı ne malum? iş adresi, iş yeri belli mi? Siber güvenlik falan ne alaka ya? Saçma. Parayı yolladıktan sonra neyin siber güvenliği olacakmış? Dolandırıcıya benziyorlar.
bir ürün başına bir lira kazanacakmisim
400 de değil. 250. Ürün alsan sahte çıksa hakkını arayabildiğin sosyal medya hukuku yok ülkemizde. Kaldı ki karşılıksız para gönderse konu sahibi nerde hak arayacak.hayır elalem yüzbinlerce tl gönderiyor birbirine siber güvenlik yok da 400 tl için mi var
gerçekten beyin bedava ya, adamlar köşe olmak için iyi yol bulmuş..
% bir milyon dolandırıcılık o zaman. Bu paketleme işleri asla bir liraya olmaz. Kuruşla olur. Bir koli belki 100 den fazla çorap paketlersin de 3-5 lira alırsın.bir ürün başına bir lira kazanacakmisim
400 de değil. 250. Ürün alsan sahte çıksa hakkını arayabildiğin sosyal medya hukuku yok ülkemizde. Kaldı ki karşılıksız para gönderse konu sahibi nerde hak arayacak.