Instagram mesaji

Yanlışlıkla göndermiş olabilir
o kişi hikaye paylaşmış malum hikayeler 24 saat sonra siliniyor yeni bir güncelleme gelmişti. karşı tarafa böyle kalp başka şeylerde gönderebiliyosun bende üzerine tıklarken yanlışlıkla emoji göndermiştim karşı tarafa Allah tan kızdı sorun olmadı :D yani eşiniz hikayeye bakarken üzerine tıklayıp göndermiş olabilir mesajdada hikayeye kaybolmuştur kalp kalmıştır. ama kalp kalır mı sonra bilmiyorum gerçi

Peki instagrami etkin kullanir mi? Cunku ben de ilk yukledigim zaman neresinden ne oluyor bilmedigim icin yanlis yanlis seyler gonderebiliyordum.
Aktif olarak kullanmiyor.sadece tum ekip veya grup bir etkinlik yaparsa

Eskiden kalp yanlislikla yollaniyodu,( bi kac ay once) simdi o da degisti.. bi yere tiklayip emoji secmen gerekiyor. Birde gorusecek onkadar cok program varki? Hangisinden gorusuyo nerden bilcen? Adam gizli bi account acar instadan ruhun duymaz haberin olmaz o hesaptan
Olay eylulde olmus.tabii o kadar takip edemem cocuklara kim bakicak o zaman deliririm

Merhaba arkadaslar.cok gergin ve ciddi karar asamasindayim.dun esimle sakalasirken biri bana asilsa ne yaparsin dedi.hic birsey dedim.fakat irdeledim kim oldugu konusunda.
Oyle birsey yok kizdirmak icin yaptim dedi.ve dunden beri cocuk gibi beni gorunce kiskanc kiskanc diye sarki soyluyor.ama ben cok ciddiye aldim ve 8 yildir yapmadigim birsey yapip onun yaninda hesaplarini inceledim.
Instagramda eylul ayinda eski is arkadaslarindan bir hanima kalp gonderilmis.yazisma vs.yok.
Ben gondermedim dedi is yerinde bazen telefonu arkadaslarina veriyor sarji biten vs.olursa.ona inanmadigimi bir karar almak icin zamana ihtiyacim oldugumu soyledim.bu esnada kadini takipten cikardi ve tum hesaplardan sildi.benim istegimle.8 yildir evliyim 2 kizim var.ben gondermedim diyen bir adam ve eylulden beri orada duran bir kalp var.8 yili sorgularken ellerimi tutun.
Hiç kimse başkasının telefonundan ve ona ait sosyal medya hesabından başka birine kalp göndermez, duyduğum en aptalca yalan...

Hiç kimse başkasının telefonundan ve ona ait sosyal medya hesabından başka birine kalp göndermez, duyduğum en aptalca yalan...
O oyle oldugunu soylemedi zaten.ben sadece her ihtimali dusunuyorum yanlis karar vermemek icin

Mesaj bolumundeydi.tam anlamiyorum kullanmadigim icin kim kime gondermis onuda anlayamadim kendime mesaj yollayip o sekilde cozdum
Hikaye kısmıma karşı taraf birşey eklediyse resim,video gibi eğer eşiniz bunu beğendiyse mesaj bölümünde görülür.

Merhaba arkadaslar.cok gergin ve ciddi karar asamasindayim.dun esimle sakalasirken biri bana asilsa ne yaparsin dedi.hic birsey dedim.fakat irdeledim kim oldugu konusunda.
Oyle birsey yok kizdirmak icin yaptim dedi.ve dunden beri cocuk gibi beni gorunce kiskanc kiskanc diye sarki soyluyor.ama ben cok ciddiye aldim ve 8 yildir yapmadigim birsey yapip onun yaninda hesaplarini inceledim.
Instagramda eylul ayinda eski is arkadaslarindan bir hanima kalp gonderilmis.yazisma vs.yok.
Ben gondermedim dedi is yerinde bazen telefonu arkadaslarina veriyor sarji biten vs.olursa.ona inanmadigimi bir karar almak icin zamana ihtiyacim oldugumu soyledim.bu esnada kadini takipten cikardi ve tum hesaplardan sildi.benim istegimle.8 yildir evliyim 2 kizim var.ben gondermedim diyen bir adam ve eylulden beri orada duran bir kalp var.8 yili sorgularken ellerimi tutun.
Aman erkeklerin genel yalanı ben yazmadım arkadaş yazmıştır

Mantıken başka mesajlaşma olmuş ve silmişse kalbi orda bırakmazdı.
Hikayeyi beğenme gibi bir durum olabilir.
Mesaj görülmüş mü? Karşı taraftan da bir tepki yok sanırım. Bence çok takılmayın ama takip edin tabiki.
İlk baştaki tavırlar ciddi şekilde saçma

Mantıken başka mesajlaşma olmuş ve silmişse kalbi orda bırakmazdı.
Hikayeyi beğenme gibi bir durum olabilir.
Mesaj görülmüş mü? Karşı taraftan da bir tepki yok sanırım. Bence çok takılmayın ama takip edin tabiki.
İlk baştaki tavırlar ciddi şekilde saçma
Gorulmus evet ama yazi yada baska bir cevap yok

Back
X