• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram sarmalı 😄

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.312
695
53
Selamm
Kızlar Instagram'da bugün babalar günü ya bir konuya değinmek istedim. ben 15 20 senedir görmediğim arkadaşımın kayınbabasına kadar neden tanıyorum mesela ve takip ettiğim sayısı 200dür bu arada 😂 artık bu gereksiz bilgiler bana o kadar saçma gelmeye başladı ki en son 15 sene olmuş, yani ne selam ne sabah sil gitsin diyeceksiniz ama herkesi mi silelim görmek de saçma bir yandan gittiği düğünden, çocuğun ana okul gösterisinden tut hepsini atanlar var, aşağı yukarı soyağacını bildiğim kişiler var😂 priv hesabı açıp 30 kişiyi ekleyip yoluma devam edeyim diyorum neden 3 ay çalıştığım yerdeki insan benim özel hayatımı bilsin ki ya da arkadaşımın arkadaşı mesela.
Herkes zaten tanıdığına nispet yapma laf sokma peşinde. Paylaşım yaparken hedef kitlesi var herkesin aslında görmesini istediği kişiler var. Ne biliyim yediğini gezdiğini paylaşırsın anlarım ama, nöronlarım bunun her biri için yeni bir yer açıyor o kötü 😂 ha derseniz ki kullanma keşke başarabilsem.
siz neler düşünüyorsunuz? Ne kadar süredir iletişim kurmadığınız (yüz yüze veya sanal) insanlar artık olmasa da olur oluyor. Rahatsız oluyor musunuz mesela çok takipçisi olanlar duygularınızı alalım 😂

Herkes zaten tanıdığına nispet yapma laf sokma peşinde. Paylaşım yaparken hedef kitlesi var herkesin aslında görmesini istediği kişiler var. Ne biliyim yediğini gezdiğini paylaşırsın anlarım ama, nöronlarım bunun her biri için yeni bir yer açıyor o kötü 😂
senin cevren demek ki boyle insanlarla dolu. benim de iki hesabim var. birinde yer gök ekli ev dekorasyonundan seyahat bloglarina herkes orada. bos vaktim cokken giriyorum. kendi hesabimda da sadece arkadaslarim ekli hic bu sekilde paylasan görmedim.
sevmedigim akrabalari, az sevdigim akrabalari, hayatı sıkıcı insanlari, yegenini cocugunu bin kere paylasan tanidiklari mümkün mertebe takip etmiyorum.
hatta is yerinden insanlari falan da arkadas olana kadar eklemiyorum, soranlara "evet var ama cok kullanmıyorum" diyorum. istek listemde cok fazla kuzen var kabul etmedigim. bir kere hep yeğenini paylasan yan masadaki iş arkadasimi silmistim, cok bozulmus. gelip sormustu ben de onu cok sevdigimi ama zaten bütün gün çalıştigimi, gece yatarken uyumadan once instaya bakma keyfimin oldugunu, o sınırlı zamanimda da hep cocugunu, kahvesini, yeğenini vs paylasan insanlari cikarttigimi soylemistim.
arkadasim biraz bozuldu ama sonra normale döndük, isten ayrıldık ama hala arkadasiz yilda bir falan görüşürüz:)
size de tavsiye ederim
hem artik storiyi görünce "sessize al" diyorsun daha da hic karsina cikmiyor sen profiline girip bakmazsan
bu da bir secenek

Öncelikle rahatsız olduğunuzu sessize alın silecek gibi biri değilse. Instagram mesafeli iletişim de sürdürülebilir bir yer. Priv hesap olayı bana çok saçma geliyo. O zaman wp at orda zaten eş dost eklidir. Hem priv hesap takip edecem hem diğer hesap mı yani çözemedim o işi.

Herkes her şey renk benim için. Benim hesap da kalabalık. Yoğunsam bakmam zaten 10 saniye kaydırır çıkarım artık ne denk gelirse pek reels izlemem çok nadir. Sadece arkadaşların yolladıklarını. Evden pek story atmam zaten ha bire çocuk. Beğenmeyen de sessize almıştır zaten. Sürekli kalpleyen akrabalarım arkadaşlarım dolu.

Bir kaidesi olması gerektiğini düşünmüyorum paylaşımların. Yani artık bir kaide kurulamayacak durumda. 2015 öncesi ilk bi kaç sene muhteşemdi. Gerçekten güzel fotolar paylaşılıyodu sadece. Ot çiçek böcek manzara vs... Selfieciler bozdu.

senin cevren demek ki boyle insanlarla dolu. benim de iki hesabim var. birinde yer gök ekli ev dekorasyonundan seyahat bloglarina herkes orada. bos vaktim cokken giriyorum. kendi hesabimda da sadece arkadaslarim ekli hic bu sekilde paylasan görmedim.
sevmedigim akrabalari, az sevdigim akrabalari, hayatı sıkıcı insanlari, yegenini cocugunu bin kere paylasan tanidiklari mümkün mertebe takip etmiyorum.
hatta is yerinden insanlari falan da arkadas olana kadar eklemiyorum, soranlara "evet var ama cok kullanmıyorum" diyorum. istek listemde cok fazla kuzen var kabul etmedigim. bir kere hep yeğenini paylasan yan masadaki iş arkadasimi silmistim, cok bozulmus. gelip sormustu ben de onu cok sevdigimi ama zaten bütün gün çalıştigimi, gece yatarken uyumadan once instaya bakma keyfimin oldugunu, o sınırlı zamanimda da hep cocugunu, kahvesini, yeğenini vs paylasan insanlari cikarttigimi soylemistim.
arkadasim biraz bozuldu ama sonra normale döndük, isten ayrıldık ama hala arkadasiz yilda bir falan görüşürüz:)
size de tavsiye ederim
hem artik storiyi görünce "sessize al" diyorsun daha da hic karsina cikmiyor sen profiline girip bakmazsan
bu da bir secenek
Ya çok iyi yapmışsın evet soruyorlar bir de neden sildin ısrarla ekleyen var artık pes edip kabul etmiştim akraba vs kuzenler, iyice bı soğudum o yüzden bir şey paylaşmakta içimden gelmiyor onu kisitla bundan gizle derken. Ki ilkokul lise üniversite arkadaşlarım fln hepsinin miladi doldu sanki ya da ben öyle hissediyorum görünce hoşuma gitmiyor işte hep çiçek böcek çocuk. Ha diyeceksin amacı ne ki zaten uygulamadan beklenti ne. Ona da bir şey diyemem ama bağımlılık yapıyor istemsiz kaydiriyorum ..

Öncelikle rahatsız olduğunuzu sessize alın silecek gibi biri değilse. Instagram mesafeli iletişim de sürdürülebilir bir yer. Priv hesap olayı bana çok saçma geliyo. O zaman wp at orda zaten eş dost eklidir. Hem priv hesap takip edecem hem diğer hesap mı yani çözemedim o işi.

Herkes her şey renk benim için. Benim hesap da kalabalık. Yoğunsam bakmam zaten 10 saniye kaydırır çıkarım artık ne denk gelirse pek reels izlemem çok nadir. Sadece arkadaşların yolladıklarını. Evden pek story atmam zaten ha bire çocuk. Beğenmeyen de sessize almıştır zaten. Sürekli kalpleyen akrabalarım arkadaşlarım dolu.

Bir kaidesi olması gerektiğini düşünmüyorum paylaşımların. Yani artık bir kaide kurulamayacak durumda. 2015 öncesi ilk bi kaç sene muhteşemdi. Gerçekten güzel fotolar paylaşılıyodu sadece. Ot çiçek böcek manzara vs... Selfieciler bozdu.
Dimi ya eskiden böyle değildi bende seviyordum. Siz bağımlılık derecesinde değilsiniz, bu çok güzel bir şey, ben boş vakitte hemen bir Instagrama giriyorum ve girip çıkamıyorum o yüzden ufak çaplı takıntı gibi story izlemek. priv bana da saçma geliyordu ya burdaki herkesi sileyim diyorum 😂 akrabalar ztn içeri sızdı

Bana önce ekleyip sonra silme olayı saçma geliyor ve gerçekten kırıcı. Ha paylaşımlarını ilgi çekici bulmuyorsan sessize alırsın , story lerini görmezsin. Veya samimi olduğun biri değilse baştan hiç eklemezsin. Bana sürekli öğrencilerim takip isteği gönderiyor mesela. Mezun olana kadar kabul etmeyeceğim diyorum. Sonra da kim öle kim kala :) çok sevdiğim ve özel bağ kurduğum eski öğrencilerim var mesela. Onları kabul ediyorum. Hikayelerde de çok fazla zaman öldürmüyorum açıkçası. Merak ettiklerime bakıyorum. Algoritma zaten sonlara atıyor bakmadıklarını.

5 sene kadar oluyor kapatali. Dediğiniz gibi saçma fotoğraflar ve sözleri görmek istemedim. Bir de sürekli bilinçsizce çocuklarını paylaşıyorlar. En iyisi kapatmak

Bana önce ekleyip sonra silme olayı saçma geliyor ve gerçekten kırıcı. Ha paylaşımlarını ilgi çekici bulmuyorsan sessize alırsın , story lerini görmezsin. Veya samimi olduğun biri değilse baştan hiç eklemezsin. Bana sürekli öğrencilerim takip isteği gönderiyor mesela. Mezun olana kadar kabul etmeyeceğim diyorum. Sonra da kim öle kim kala :) çok sevdiğim ve özel bağ kurduğum eski öğrencilerim var mesela. Onları kabul ediyorum. Hikayelerde de çok fazla zaman öldürmüyorum açıkçası. Merak ettiklerime bakıyorum. Algoritma zaten sonlara atıyor bakmadıklarını.
Yani evet sessize alınabilir. Ben gönderi atmak istiyorum mesela sayfamda sabit dursun, keşke ona da kısıtlama konulsa herkes görüyor erisilebilir oluyor. Hem görmek hem görülmek konusunda sinirimi bozuyor😂 öğrencileri yüzünden hesabı kullanamayan arkadaşlarım oldu hatta Whatsapp da fotoğraf koymuyorlar dedim niye dediler ki böyle böyle çok etkileşim oluyor okul gruplarında.. aman öyle işte geldiler bana, kapattım :)

5 sene kadar oluyor kapatali. Dediğiniz gibi saçma fotoğraflar ve sözleri görmek istemedim. Bir de sürekli bilinçsizce çocuklarını paylaşıyorlar. En iyisi kapatmak
Bilmiyorum beni tetikliyor ya rahatsız ediyor. Kendim de rahatlıkla bir şey paylasamiyorum akrabalari da kabul etmiş bulundum. Mesela geçen bursaya gitmiştim bir akrabama da uğradım dolaştık diye etiketlemek istedi gönderisinde😂 ve artık listemde. sonra diğer aile bireyleri ekledi vs. Ha umurunda değil kimse kimseyi umursamıyor dersiniz belki ama kimin dedikodusuna fotoğraflarim düşecek ben bilemem ki. Konusuluyoruz hemde hiç tahmin edilmeyecek insanlar tarafından 😂

Back
X