Dikkat çekmekten ziyade becerileriniz nedir?
Mutfak konusunda iyiyseniz bunun üzerine
Nişan nikah şekeri süs püs eliniz yatkınsa bunun üzerine olabilir
Ha daha farklı hazır içerik diyorsanız da magazin sayfası açabilirsiniz
Sunumcu hanimin pembe gunlugu diye instagram açın.
Baya dikkat cekiyor boyle seyler hem çaba harcamaya da gerek yok. Bir tane kadin var mesela ve bir suru takipcisi vardi, içeriğine baktim boyuna döndürüp döndürüp 3 odali evini paylasip "temizlik yaptim kahveyi hakettim" temali paylaşimlari vardi. Arada mobilyalarin yerini filan degistirmis. Baska hiç bisey yok.
ben bir sayfa açtım öylesine hashtagleri kullanarak 3 post attım öyle içimden gelen bi kaç bişey yazarak blog tarzında sonra üşendim yazmadım ama durduk yere takipçi geliyor 40 falan oldu sanırım ben bişi yapmadığım halde ne yapmaya karar verirsen ver hashtag kullan önemli olan takipçi ve bol paylaşım sanırım bu konuda. konsept belirleyene kadar da sen sayfanı aç dursun bi yerden başlamış olursun
Sunumcu hanimin pembe gunlugu diye instagram açın.
Baya dikkat cekiyor boyle seyler hem çaba harcamaya da gerek yok. Bir tane kadin var mesela ve bir suru takipcisi vardi, içeriğine baktim boyuna döndürüp döndürüp 3 odali evini paylasip "temizlik yaptim kahveyi hakettim" temali paylaşimlari vardi. Arada mobilyalarin yerini filan degistirmis. Baska hiç bisey yok.