Instagram storye bakma silsilesi!!

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Kızlar bircok kisinin merak ettigi bu konuyu burada tartısmaya acmak istiyorum.
Bu storye bakma sırasının sırrı nedir? Mesela bir kisi surekli aynı kisi bende hep en ustte cıkıyor, neden anlamıyorum. Bir arkadasım dedi ki en cok etkilesim onunla oldugu icin, ama o da anlamsız atıyorum 200 fotografım var sadece 5ini likelamıs yorum da yok ama en ustte o cıkıyor.
Zaman sıralamasına göre de degil zaten karmakarısık bir sıra. Cözemedim bir türlü. Ortalarda baslardaki insanların sıralaması degisiyor ama hep aynı kisi surekli birinci sırada. İkinci sırada da benim baska bir hesabım var o da cıkıyor, ama ben hic oradan girip kendi profilime bakmıyorum mesela. Hani profili ziyaret etme sırası desem o da degil gibi.
Hayır hoslandıgım biri var da ona göre yorum yapıcam artık

En çok takip ettiğim, ilgilendiğim sayfaların hikayeleri ilk çıkıyor. Basit

Ya bende bir şey sorayım hazır konu açılmışken bu instagramdaki kişi arama yerini tıklayınca üstte önerilenler altta yakındakiler çıkıyor.Yakınlardaki tamam en son baktığımız kişiler önerilenler neye göre belirleniyor kesin bileğisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

En çok takip ettiğim, ilgilendiğim sayfaların hikayeleri ilk çıkıyor. Basit
bende öyle olmadıgına eminim. asla profiline girip bakmadıgım en son yıllar once gördugum insanlar da yukarılarda cıkıyor. ne alaka anlamadım. jarsılıklı like falan da atmıyoruz hem de

bende öyle olmadıgına eminim. asla profiline girip bakmadıgım en son yıllar once gördugum insanlar da yukarılarda cıkıyor. ne alaka anlamadım. jarsılıklı like falan da atmıyoruz hem de
Benim en çok etkileşime girdiğim sayfalar çıkıyor, en merak ettiklerim hep. Enteresan...

Sizin sürekli baktığınız sayfalar değil miydi onlar? Bende en çok sayfasına girdiğim kişiler ilk sırada çıkıyor
bende yukarılarda cok alakasız kisiler cıkıyor. bir tek en yukarıdaki kisi biraz alakalı. ama ikinci cıkan mesela hic profiline girmedigim bir insan. iki uc dort...

Kesinlikle zaman sırasına göre bence, zira insanlar gördükçe liste artıyor. Mesela ilk 10 dakika 5 kişi görmüşken, yarım saat sonra 50 kişi oluyor listede de bunun ne önemi var? Mesela ben herkesin story sine bakarım. Benim gibi meraklı biri ise bakıyordur buradan bir şey çıkmaz :)

ben de bakıyorum ama demek istedigim o degil :/ simdi 200 kisi baktı diyelim, hep o bakanlar listesinde 1. kisi atıyorum ahmet. liste artıyor ınsanlar baktıkca 3-4-5 vs degisiyor ama 1.si hep ahmet. zaman sıralaması da degil ilk o da bakmadı. neden böyle onu cozemedim sadece :)

Bende sık dmleştiklerim ilk çıkıyor. Bide yeni özellik koymuşlar son görülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…