- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
bende öyle olmadıgına eminim. asla profiline girip bakmadıgım en son yıllar once gördugum insanlar da yukarılarda cıkıyor. ne alaka anlamadım. jarsılıklı like falan da atmıyoruz hem deEn çok takip ettiğim, ilgilendiğim sayfaların hikayeleri ilk çıkıyor. Basit
yok cnm onu demek istemedim, sen story koyunca bakanlar var ya belli bir sıraya gore onu sormustum :/Bende en son kim ne paylastiysa o cikiyor kizlar
Benim en çok etkileşime girdiğim sayfalar çıkıyor, en merak ettiklerim hep. Enteresan...bende öyle olmadıgına eminim. asla profiline girip bakmadıgım en son yıllar once gördugum insanlar da yukarılarda cıkıyor. ne alaka anlamadım. jarsılıklı like falan da atmıyoruz hem de
bende yukarılarda cok alakasız kisiler cıkıyor. bir tek en yukarıdaki kisi biraz alakalı. ama ikinci cıkan mesela hic profiline girmedigim bir insan. iki uc dort...Sizin sürekli baktığınız sayfalar değil miydi onlar? Bende en çok sayfasına girdiğim kişiler ilk sırada çıkıyor
Hee pardon o sıra sıra kim bakmış öyle olmuyormu yoksa yine mi anlamadimyok cnm onu demek istemedim, sen story koyunca bakanlar var ya belli bir sıraya gore onu sormustum :/
Ay ben de yanlış anlamışımHee pardon o sıra sıra kim bakmış öyle olmuyormu yoksa yine mi anlamadim
Ben de ana sayfada çıkan hikayelerden bahsediyorsunuz sandım. Orada en çok etkileşime girdiklerim çıkıyor ilkyok cnm onu demek istemedim, sen story koyunca bakanlar var ya belli bir sıraya gore onu sormustum :/
sanırım bir de babam :)Dunyada facebook ve instagram kullanmayam tek kisi benmisim gibi hissediyorum bazen..
Kızlar bircok kisinin merak ettigi bu konuyu burada tartısmaya acmak istiyorum.
Bu storye bakma sırasının sırrı nedir? Mesela bir kisi surekli aynı kisi bende hep en ustte cıkıyor, neden anlamıyorum. Bir arkadasım dedi ki en cok etkilesim onunla oldugu icin, ama o da anlamsız atıyorum 200 fotografım var sadece 5ini likelamıs yorum da yok ama en ustte o cıkıyor.
Zaman sıralamasına göre de degil zaten karmakarısık bir sıra. Cözemedim bir türlü. Ortalarda baslardaki insanların sıralaması degisiyor ama hep aynı kisi surekli birinci sırada. İkinci sırada da benim baska bir hesabım var o da cıkıyor, ama ben hic oradan girip kendi profilime bakmıyorum mesela. Hani profili ziyaret etme sırası desem o da degil gibi.
Hayır hoslandıgım biri var da ona göre yorum yapıcam artık
ben de bakıyorum ama demek istedigim o degil :/ simdi 200 kisi baktı diyelim, hep o bakanlar listesinde 1. kisi atıyorum ahmet. liste artıyor ınsanlar baktıkca 3-4-5 vs degisiyor ama 1.si hep ahmet. zaman sıralaması da degil ilk o da bakmadı. neden böyle onu cozemedim sadece :)Kesinlikle zaman sırasına göre bence, zira insanlar gördükçe liste artıyor. Mesela ilk 10 dakika 5 kişi görmüşken, yarım saat sonra 50 kişi oluyor listede de bunun ne önemi var? Mesela ben herkesin story sine bakarım. Benim gibi meraklı biri ise bakıyordur buradan bir şey çıkmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?