- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
O sürekli bakıyordurda ondan çıkıp çıkıp bakardır :)ben de bakıyorum ama demek istedigim o degil :/ simdi 200 kisi baktı diyelim, hep o bakanlar listesinde 1. kisi atıyorum ahmet. liste artıyor ınsanlar baktıkca 3-4-5 vs degisiyor ama 1.si hep ahmet. zaman sıralaması da degil ilk o da bakmadı. neden böyle onu cozemedim sadece :)
Ama öyle olamazki. Bende bakanlar sıra sıra hep alla alla bidahakine dikkat edicemben de bakıyorum ama demek istedigim o degil :/ simdi 200 kisi baktı diyelim, hep o bakanlar listesinde 1. kisi atıyorum ahmet. liste artıyor ınsanlar baktıkca 3-4-5 vs degisiyor ama 1.si hep ahmet. zaman sıralaması da degil ilk o da bakmadı. neden böyle onu cozemedim sadece :)
Aynen canımAy ben de yanlış anlamışım
Ben de ana sayfada çıkan hikayelerden bahsediyorsunuz sandım. Orada en çok etkileşime girdiklerim çıkıyor ilk
Kızlar bircok kisinin merak ettigi bu konuyu burada tartısmaya acmak istiyorum.
Bu storye bakma sırasının sırrı nedir? Mesela bir kisi surekli aynı kisi bende hep en ustte cıkıyor, neden anlamıyorum. Bir arkadasım dedi ki en cok etkilesim onunla oldugu icin, ama o da anlamsız atıyorum 200 fotografım var sadece 5ini likelamıs yorum da yok ama en ustte o cıkıyor.
Zaman sıralamasına göre de degil zaten karmakarısık bir sıra. Cözemedim bir türlü. Ortalarda baslardaki insanların sıralaması degisiyor ama hep aynı kisi surekli birinci sırada. İkinci sırada da benim baska bir hesabım var o da cıkıyor, ama ben hic oradan girip kendi profilime bakmıyorum mesela. Hani profili ziyaret etme sırası desem o da degil gibi.
Hayır hoslandıgım biri var da ona göre yorum yapıcam artık
ben de sadece kendi kankilerime bir de annemin arkadaslarına bakıyorum vallaBen artık kimsenin story sine bakmıyorum ne meraklıymış demesinler diye
ben Fotograf da koymuyorum, cooook nadir. neyse merak ediyorsa o da iyi en azındanDiyelim ki X kişi surekli profiline baktigi için en ustte cikiyor ne olacak? Merak ediyordur. Bende bazı kisilerin profillerinde çok gezerim, yeni fotograf eklemedimi diye bakarım belki kacirmisimdir diye ama aşık degilim kendilerineSadece paylasimlarini merak ediyorum veya kaliteli buluyorum.
ay evetBana o zaman sırası gibi geliyordu ama öyle değilmiş sanırım.
Senin hep en üstte çıkan hoşlandığın kişi mi
valla yaa sormaKaderin cilvesi
Gozune gozune sokuyor ki iyice baglan basini yak
Sabahları instagramda bu hikayeleri kaçırmayın diye bir bölüm çıkıyor. Orada tıklamadan görebiliyorsun. Yeni keşfettim sabahı bekliyorum bakmak içinben de sadece kendi kankilerime bir de annemin arkadaslarına bakıyorum valla
Hikayeni gizleyip ismini görmekten kurtulabilirsinvalla yaa sormasurekli her yerde ismini görmekten evrene mesaj mı gitti nedir.. her yerde ilk o cıkıyor
valla yaa sormasurekli her yerde ismini görmekten evrene mesaj mı gitti nedir.. her yerde ilk o cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?