• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Kızlar merhaba.bir arkadasimin sorusu üzerine açıyorum konuyu.arkadaş erkek arkadasın in hesabını kendi hesabına eklemiş gizlice.cocugun haberi yok.anlasilirmi.arada girip bakıyormuş.ben o hesaba girince ona bildirim gidermi diye soruyor.cvb larınız icin teşekkürler

Kızlar merhaba.bir arkadasimin sorusu üzerine açıyorum konuyu.arkadaş erkek arkadasın in hesabını kendi hesabına eklemiş gizlice.cocugun haberi yok.anlasilirmi.arada girip bakıyormuş.ben o hesaba girince ona bildirim gidermi diye soruyor.cvb larınız icin teşekkürler
Yaş kaç ?

Neden güvenmedıgı adamla bırlıkte ?

Arkadasim bana sordu bende kk ya soralım dedim.hic üzerime vazife olmayan sorular sormadım.

kendi hesabına filan ekleyemez kendi telefonundan giriş yapmıştır en fazla.

hesaptan şüpheli harekette bulunmadıkça (üst üste like,comment,follow,unfollow) veya follower atan panellere giriş yapmadıkça bildirim gitmez.

kendi hesabına filan ekleyemez kendi telefonundan giriş yapmıştır en fazla.

hesaptan şüpheli harekette bulunmadıkça (üst üste like,comment,follow,unfollow) veya follower atan panellere giriş yapmadıkça bildirim gitmez.
Teşekkürler cevabınız icin.peki kendi hesabında aratma falan yaptığı zaman diğer hesaba dusermi

Siz arkadaşınıza soru sormuyorsunuz üstünüze vazife değil diye, ama bizim arkadaşınızın sorununu vazife edinip cevap vermemizi bekliyorsun :) gerçekten ironik bi durum
Arkadaşımın sevgilisine güvenip güvenmemesi beni bağlamıyor.kendi problemi.bizim.sorumuz.burda teknoloji ile alakalı.guvenmese idi sorunu o olsaydı o sekilde konu açardık.

Mune Mune konuyu kapatabilirmişim sana zahmet cvb aldık

Güven olmazsa o ilişki olmaz net.
Sevgilisine değilde işyerinden bir kiz buna ilgi gösteriyormuş.bir keresinde wp sen mesajını görmüş.cocuk engellemiş arkadasi. Görmüş diye.kiz yazıyor mu demis yok demis ama merak ediyor

Back
X