- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Damn3dSoul
Belli ki burclar da da din hakkinda bilgi sahibi degilsinizikizlerle ne alakası var. burçlara inanmak onlara göre yasamak günah. benim burcumda ikizler esimle 6 yıl cıktık 1 yıldr evliyiz. problemler oldu çok ama benden kaynaklı değil ailesi ve esimden kaynaklı. ikizlerim diye 2 taraf idare etmedim kimseye 2 yüzluluk yapmadım. hee okuyanlar hemen ustüme biseyler yapıştrabilir neresi gunah sen dini kullanıyon diye. kapalı değilim namazda kılmıyorum. Kuranımı yasinimi okurum sürekli orucumu tutarim ama bu burçlara göre yasamak ona göre biseyler karar vermenin günah oldugunu çok hocadan dinledim. okumak eğlenmek demiyorum burclara astrologlara göre yasamak. bende son 6 aydr instagram kullanıyorum ama kimseye yanlış bişey yazmadm çokta zor değil kullanmak
Erkek ve kadini cok farklidir. Yildizname denen birsey var ztn isin goy goy u . Burc dendigi zaman yuzundeki ben e kadar incelenir goz cizgine kdr kisilik analizi nokta atisi yapilir. Ikizlrr erkeginin yuzde doksani oyledir bir adim uzakta durmak temkinli olmak gerekir hele ki bu devirde ayrica burclar kuran da da var onu da soyleyeyim. Ezbere de okumayalim kitabimizi anlayarak okuyalim tabiki. Allah kabul etsin amellerinizi gunah diye fetva vermemenizi onerrim