İnstagram ?

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Kızlar az önce dikkatimi çekti en yakın arkadaşım her instagram gönderimi beğenirdi sadece bir fotoğrafta beğeni kalmış diğerlerinin hiç birinde beğeni yok kendisi beğenileri geri mi aldı yoksa teknik olarak beğeninin geri çekilme durumu var mı kendiliğinden veya başka bir sebepten bilmediğimden soruyorum ?

Bir de Allah aşkına kendisi aldıysa geri ne alaka yani benim biriyle konuşmadığım da bile aklıma gelmez beğendiğim fotoğraflardan beğeniyi geri çekmek

Onu bosverinde siz fotograflarinizdan begeni cektigini nasıl farkettiniz asıl, sadece birtanesinde kaldigina kadar tek tek incelediniz mi cidden sjdjs
Nasıl fark ettiğimi anlamadım tek tek inceledim sürekli beğenirdi bir tanesinde kalmış anlamadım sorsam mı acaba ay ne diyeceğim ya ne saçma bir soru olur

Nasıl fark ettiğimi anlamadım tek tek inceledim sürekli beğenirdi bir tanesinde kalmış anlamadım sorsam mı acaba ay ne diyeceğim ya ne saçma bir soru olur
Ay bence sormayın ya hiç hoş bir durum olmaz sizin açınızdan. Mesela boş verin? Eğer konuşurken aranızda bir soğukluk hissetmiyorsanız bu beğeniyi geri çekme olayını da sallayın gitsin.

Kendi aldıysa ağır işsizdir. Tek tek bununla mı uğraşmış derim.

Demekki sizde bırsey hıssettınızkı bunları ıncelemek ıcın baya zaman harcamıssınız.
Ortada bısey var demekkı
Yok bir şey hissetmedim kızımın resimini atmıştım öylesine diğer resimlere bakarken fark ettim. Sormakta değişik olacak biraz

Onu bosverinde siz fotograflarinizdan begeni cektigini nasıl farkettiniz asıl, sadece birtanesinde kaldigina kadar tek tek incelediniz mi cidden sjdjs
Tek tek incelemeye gerek yok. Onun bakıldığı bir yer var . Hangi gönderileri beğenmiş gösteriyor

Ay bence sormayın ya hiç hoş bir durum olmaz sizin açınızdan. Mesela boş verin? Eğer konuşurken aranızda bir soğukluk hissetmiyorsanız bu beğeniyi geri çekme olayını da sallayın gitsin.
Mesaj attım bakalım öylesine konuşmadan belli olur sanırım direk sormakta ne bileyim

Mesaj attım bakalım öylesine konuşmadan belli olur sanırım direk sormakta ne bileyim
Ben hesabımı kapattığım zaman bir arkadaşım bana sormuştu. Baktım da hiçbir resimde beğenin yok, geri mi çektin dedi. Benim beyin hata verdi tabi. Ben hesabımı kapattım ondan dedim. Sizde farklı bir durum var ama.

Yok bir şey hissetmedim kızımın resimini atmıştım öylesine diğer resimlere bakarken fark ettim. Sormakta değişik olacak biraz
Yok sormayın okdar degerlı oldugunu karsıya hossettırıp. Onunla baya ılgılendıgınızı dusunurse egosu yukselır. Zamana bırakın bence davranıslarından bellı olur zaten

Yok sormayın okdar degerlı oldugunu karsıya hossettırıp. Onunla baya ılgılendıgınızı dusunurse egosu yukselır. Zamana bırakın bence davranıslarından bellı olur zaten
İnanılmaz takık bir tipim durmadan bunu düşünürüm kendime dert çıkardım durduk yere

Biriyle konuşmadığınızda tek tel beğenileri çekmek aklınıza gelmiyor ama tek tek beğenilerini çekmiş mi diye bakmak aklınıza geliyor.
Değişik bir durummuş
Bir de kendinizi üstün görüp aslında şikayet ettiğiniz kişiyle aynı şeyleri düşünmeniz yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…