- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Hayır en son geçen hafta konuştuk yani benim bildiğim yok nasıl söylenir ki böyle birşey sorsam mı acabaAranız mı bozuk?
Nasıl fark ettiğimi anlamadım tek tek inceledim sürekli beğenirdiOnu bosverinde siz fotograflarinizdan begeni cektigini nasıl farkettiniz asıl, sadece birtanesinde kaldigina kadar tek tek incelediniz mi cidden sjdjs
Ay bence sormayın ya hiç hoş bir durum olmaz sizin açınızdan. Mesela boş verin? Eğer konuşurken aranızda bir soğukluk hissetmiyorsanız bu beğeniyi geri çekme olayını da sallayın gitsin.Nasıl fark ettiğimi anlamadım tek tek inceledim sürekli beğenirdibir tanesinde kalmış anlamadım sorsam mı acaba ay ne diyeceğim ya ne saçma bir soru olur
Hayır en son geçen hafta konuştuk yani benim bildiğim yok nasıl söylenir ki böyle birşey sorsam mı acaba
Kendi aldıysa ağır işsizdir. Tek tek bununla mı uğraşmış derim.Kızlar az önce dikkatimi çekti en yakın arkadaşım her instagram gönderimi beğenirdi sadece bir fotoğrafta beğeni kalmış diğerlerinin hiç birinde beğeni yok kendisi beğenileri geri mi aldı yoksa teknik olarak beğeninin geri çekilme durumu var mı kendiliğinden veya başka bir sebepten bilmediğimden soruyorum ?
Bir de Allah aşkına kendisi aldıysa geri ne alaka yani benim biriyle konuşmadığım da bile aklıma gelmez beğendiğim fotoğraflardan beğeniyi geri çekmek
Mesaj attım öylesine bakalım konuşmalardan belli olur sormakta biraz tuhaf kaçacak gibiKendi aldıysa ağır işsizdir. Tek tek bununla mı uğraşmış derim.
Yok bir şey hissetmedim kızımın resimini atmıştım öylesine diğer resimlere bakarken fark ettim. Sormakta değişik olacak birazDemekki sizde bırsey hıssettınızkı bunları ıncelemek ıcın baya zaman harcamıssınız.
Ortada bısey var demekkı
Tek tek incelemeye gerek yok. Onun bakıldığı bir yer var . Hangi gönderileri beğenmiş gösteriyorOnu bosverinde siz fotograflarinizdan begeni cektigini nasıl farkettiniz asıl, sadece birtanesinde kaldigina kadar tek tek incelediniz mi cidden sjdjs
Mesaj attım bakalım öylesine konuşmadan belli olur sanırımAy bence sormayın ya hiç hoş bir durum olmaz sizin açınızdan. Mesela boş verin? Eğer konuşurken aranızda bir soğukluk hissetmiyorsanız bu beğeniyi geri çekme olayını da sallayın gitsin.
Ben hesabımı kapattığım zaman bir arkadaşım bana sormuştu. Baktım da hiçbir resimde beğenin yok, geri mi çektin dedi. Benim beyin hata verdi tabi. Ben hesabımı kapattım ondan dedim. Sizde farklı bir durum var ama.Mesaj attım bakalım öylesine konuşmadan belli olur sanırımdirek sormakta ne bileyim
Yok sormayın okdar degerlı oldugunu karsıya hossettırıp. Onunla baya ılgılendıgınızı dusunurse egosu yukselır. Zamana bırakın bence davranıslarından bellı olur zatenYok bir şey hissetmedim kızımın resimini atmıştım öylesine diğer resimlere bakarken fark ettim. Sormakta değişik olacak biraz
İnanılmaz takık bir tipim durmadan bunu düşünürüm kendime dert çıkardım durduk yereYok sormayın okdar degerlı oldugunu karsıya hossettırıp. Onunla baya ılgılendıgınızı dusunurse egosu yukselır. Zamana bırakın bence davranıslarından bellı olur zaten
Biriyle konuşmadığınızda tek tel beğenileri çekmek aklınıza gelmiyor ama tek tek beğenilerini çekmiş mi diye bakmak aklınıza geliyor.Nasıl fark ettiğimi anlamadım tek tek inceledim sürekli beğenirdibir tanesinde kalmış anlamadım sorsam mı acaba ay ne diyeceğim ya ne saçma bir soru olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?