selfi şeklinde kod nasıl oluyor? ekran görüntüsü mü alıp atacağım?Hesabınızda sıra dısı hareketlerin bulunması şu şekilden oluyor bilgisayardan giriş yani farklı ip adresi oldugu için. Unfollow takibi bırakanlar gibi korsan uygulamalar varsa onlardan dolayı (güvenilir olmayanlar mevcut içinde) gizli hesapları açma uygulamaları postegro ve lili gibi yerlere de giriş yaptıysanız veya önceden bir baskasının telefonundan girdiyseniz....
Takipci arttırmak icin takipci satın almak gibi sitelerede giriş yapıp takipcileri çoğalttıysanız veya gün içinde 100 takip kabul edip sınırı aştıysanız.. instagram otomatik olarak bu yukarıda saydıklarımı tespit edince “sıradısı hareketler tespit ettik” uyarısını gönderiyor.
Maile gelen yazıyı ingden çevirin. Sizden selfie şeklinde kodu yazıp göndermenizi isteyecekler.
Mailinize gelen ing yazıyı özelden veya burdan bana gösterme şansınız var mı? Yardımcı olabilirim.selfi şeklinde kod nasıl oluyor? ekran görüntüsü mü alıp atacağım?
yabancı uygulama kullanıyorsunuz e bi zahmet artık evrensel dil olan ingilizce olacak tabi detaylarMerhaba hanımlar. Ben normalde instagrama bilgisayardan giriyordum. Dün gece instada gezinirken bir anda çıkış yaptı ''hesabında sıradışı hareket tespit ettik, uygulamadan kimliğini onayla'' diye. Nerden onaylayacağımı göstermiyordu ama. Telefonumdan instagram lite indirdim, oradan girmeye çalıştım yine aynı ibare çıkıyor. ''Hesabında sıradışı hareketler tespit ettik Hesabını geri almak için instagram uygulamasından kimliğini doğrula'' diyor ama kimliğimi nereden doğrulayacağım, nasıl yapacağım bir şey yazmıyor. Deli olacağım. Giriş yapmak için yardım al şıkkına bastım, mail adresime ingilizce bir mail geldi. Bir kelime anlamadım. Yahu herkes ingilizce mi biliyor? Bilmeyen ne yapsın?
Allahaşkına bilen başına gelen varsa yardımcı olsun. Nereye basacağımı nerden gireceğimi bilmiyorum. Hayır biri instagram hesabımı ele geçirir, saçma sapan şey paylaşır diye korkuyorum. Şimdiden teşekkürler <3
İnstagramın tr yetkilileri de var. Bana tr atmıslardı maili bu durumda. Ama tr yetkilileri asla ilgilenmediler ve aşırı yavaşlar. Yabancı olanlar daha iyi ilgileniyorlar şans işte bu üyeye yabancı denk gelmis.yabancı uygulama kullanıyorsunuz e bi zahmet artık evrensel dil olan ingilizce olacak tabi detaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?