Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkarım ki öyle instagrami dondursam ise yarar miBakmaya meyilli ise engelleyemezsiniz.
lafa gelince cok yorgun gun içinde arasam yoğunum der kısa keser bencede instagrami dondurmam ise yarayabilir belkiboyle erkeklerin sosyal medyaya girmemesini saglayin yaa. ek ise falan girsinler, demekki cok bos vakti var, yorgunluktan baslarini kaldiramasinlar, bu sayede sizinde kafaniz rahat eder.
pislikler iğrenç yaCagimizin hastaligi :) ole foto koyan avratlara ne demeli :)
yok kuzum onu yapamam ben istemisilleme yap. sen de bak
fake açarkorkarım ki öyle instagrami dondursam ise yarar mi
Valla millet twerk yapip koyuyo.. bazen benim bile gozum takiliyo lezbiyen degilim yani :) heriflere ne diyelimpislikler iğrenç ya
korkarım ki öyle instagrami dondursam ise yarar mi
aslında teknoloji özürlü kendisi baktıklarını bile silemiyo beceremez diye düşünüyorum ama bilemedim kifake açar![]()
o zaman kapattır. zamanla uzaklaşır bu durumdan böylece.aslında teknoloji özürlü kendisi baktıklarını bile silemiyo beceremez diye düşünüyorum ama bilemedim ki
bakmak istedikten sonra Instagrami dondursanizda fayda etmez, açar internetten bakar,oturup konusmaniz gerekiyor.korkarım ki öyle instagrami dondursam ise yarar mi
ay bilmiyom da keşke bi çözümü olsaValla millet twerk yapip koyuyo.. bazen benim bile gozum takiliyo lezbiyen degilim yani :) heriflere ne diyelim
öyle mi diyosun bilmiom ama çok can sıkıcıbakmak istedikten sonra Instagrami dondursanizda fayda etmez, açar internetten bakar,oturup konusmaniz gerekiyor.
gelir gelmez dondurmam gerekiyoro zaman kapattır. zamanla uzaklaşır bu durumdan böylece.
Bence öyle,oturup konuşun eşinizle,bu davranışin hoşuma gitmiyor deyin,aynı şekilde siz baksanz eşinizin hoşuna gider mi? Gitmez elbetteöyle mi diyosun bilmiom ama çok can sıkıcı