Instagramda Karşı Cinsin Bütün Fotoğraflarını Beğenmek

Melis Turk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
36
18
3
29
Arkadaşıymış okulda kızın 2 fotoğrafının da hepsini beğenmiş dekolteli falan birincisinde görmezden geldim ama ikincisin de şalterler attı.Ben öyle giyinsem laf atar ama elin kızlarının öyle fotoğraflarını beğenir.Türk erkekleri hep mi böyle hanımlar siz olsanız sorun eder misiniz?Tabiki de beğenebilir karşı cinsin fotoğraflarını ama bu kızın fotoğraflarını beğenince kıskandım.Ben öyle giyinsem demediğini bırakmaz ama.Sizin partnerleriniz de böyle yapıyor mu?

konu sahibi iki gündür açtığın konular tam bir anket hatta sosyal deney niteliğinde

ben artık senin niyetinden,konularının gerçekliğinden hatta kadın oluşundan bile şüphe ediyorum
İsterseniz instagram hesabımı vereyim ordan kadın olup olmadığıma bakarsınız.

İsterseniz instagram hesabımı vereyim ordan kadın olup olmadığıma bakarsınız.

gerek yok adminler bakar

ama cidden açtığın konular bir garip değil mi?

ayrıca sen bu adamdan ayrılmamış mıydın dünki konuda öyle anladım ben

Konuya şaptadanak girmişsiniz
Tabiki begenmez öyle gözüme soka soka
Belki hatta kesin görünce icinden begeniyordur ama ona da müdahele edemem ya

Hayır yapmıyor. (Öyle birden konu açılınca ben de öyle cevap verme zorunlulğu hissettim )

Bunun türk erkeğiyle ne alakası var ya , merak etme bacım, başka milletler de öyle.
De ben takacak birşey göremedim. Instagram'a koyulan resimler beğenilir. Ne var ki bunda?
Ben de bazen açık resim atıyorum, denizde-saunada falan. Arkadaşlarım da beğeniyor.
Bundan yanlış birşey çıkartmaya gerek yok
Ayni şekilde bazı erkek arkadaşlar spor yaparken video atinca da ben beğeniyorum...
Kimse birşey beğenmeyecekse Instagram neden var?

Ay ben de takip ettiğim insanlar mutlu olsunlar diye bir ara herkesin her paylaşımını beğeniyordum. Bir gün iş yerinden bir arkadaş, “ne o, bana yanık mısın” dedi. Anlamadım. Meğer birbirinden hoşlananlar birbirinin her paylaşımını beğeniyormuş
Şimdi sadece beğendiğim ev eşyalarını, bahçeleri, çiçekleri ve kedi, köpekleri beğeniyorum.
Teknoloji rahat olduğu kadar salak da bir şey

Türk erkekleri hep mi böyle hanımlar siz olsanız sorun eder misiniz?

-Evet türk erkeklerinin büyük çoğunluğu, böyle hem abaza hem namus bekçisi.
-Evet ben sorun ederim. Oldu mu?
Artık bu bilgiyle naparsın,sevgilinin üzerine istatistik mi atarsın, onu bilemem.

Sıkıntı kendi sevgilisinde istemeyip başka kadınlarda bayılmaları Yanlış buluyorsan o şekilde giyim tarzını neden beğeniyorsun,bu kadar beğendiysen de neden sevgili kişisine laf ediyorsun,bu ikiyüzlülük değil mi şimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…