Instagramda Karşı Cinsin Bütün Fotoğraflarını Beğenmek

Yok artık . Bu hesapla herkes herkese yürümüş oluyor. Hani marjinal bizdik ya.

eltimin her fotoğrafını beğenirim ona mı yürüyorum ben şimdi hatta koşuyorum

tamam aramızdaki buzları erittik ama bu kadarı da fazla eltime yanıkmışım meğer

Kesinlikle sana öyle bir fotoğraf attırmam dedi ben de bunu kankime sordum erkek o da hastalıklı düşünce yapısı paylaşamıyor sevgilisini dedi ama elaleminkileri beğenir dedi.

Kesinlikle sana öyle bir fotoğraf attırmam dedi ben de bunu kankime sordum erkek o da hastalıklı düşünce yapısı paylaşamıyor sevgilisini dedi ama elaleminkileri beğenir dedi.

Ya ben bu beğenilerden birşey çıkaramıyorum cidden. Bende mi sıkıntı var yoksa sizde mi çözemiyorum. Kendi erkek arkadaşlarımın fotoğrafları inmeyip görmesem bile hemen beğene basıp geçiyorum, hatta fotoğraf estetik gelmese bile beğeniyorum. Ha hoşlandığım herif mi çıktı, bakıyorum inceliyorum selektör yakıyorum bazılarında yakmıyorum.
Şöyle bende göz gezdiriyorum beğendiklerine hiç birşey çıkarmıyorum.

İyi de bunu sadece Türk erkekleri yapmıyor ki. Deneyimlerime göre yabancılar da yapıyor
Kendi attırmayıp öyle resimleri beğenmesine diyeceğim şu; kişi kendinden bilir işi.
Kendisi artık neler düşünüyorsa o resimleri görünce, sevgilisinin atmasını istemiyor

Eee bu adamla devam etmeyi düşünüyor musunuz?

2 gundur taktin turk erkeklerine sen. Kesinlikle sosyal deney falan olmalisin. Sacma sapan garip konular aciyosun. Degisik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…