Saç Şekillendiriciler İnstagramda ki sac duzlestirici tarak

smelly cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
170
38
48
Kızlar ben instagram da bi tarak görüyorum sürekli pembe Kore'de uretiliyormus kullanan var mı acaba internette gerçekten fenomen oldu her yerde görüyorum. Yorumlarınız varsa paylasirsaniz çok mutlu olurum boşuna para da vermek istemiyorum açıkçası. Benim saçlarım dalgalı çok az kivirciga yakın tabi ki muhteşem bi duzluk beklemiyorum ama işe yarar mı acaba diye merak ediyorum :110:

Digital göstergeli düzleştirici akşam daha iyi olur sanki. Onun reklamını televizyonda gördüm ama canlı olarak hep düz saçları yaptılar. Hiç dalgali ve kıvırcık saça yapmadılar .

Evet aynen öyle hep düz saca yapıyorlar iki kere çok az dalgali saca yapıldığını gördüm guvenemiyorun o yüzden 160-170 lira da az para değil :110:

Ben 6-7 sene önce 230 dereceye kadar çıkan bir düzleştirici aldım saçlarım kıvırcık düm düz yapıyo onlardan al bence

Kızlar ben instagram da bi tarak görüyorum sürekli pembe Kore'de uretiliyormus kullanan var mı acaba internette gerçekten fenomen oldu her yerde görüyorum. Yorumlarınız varsa paylasirsaniz çok mutlu olurum boşuna para da vermek istemiyorum açıkçası. Benim saçlarım dalgalı çok az kivirciga yakın tabi ki muhteşem bi duzluk beklemiyorum ama işe yarar mı acaba diye merak ediyorum :110:
Bahsettiginiz hair brush straightener sanirim. Ben de merak ediyorum aslinda genelde kipkivircik sacli insanlarin videosunda bile sacin bi tarafini duzlestiriolar sadece ama o kisimlari elleriyle tuttuklari icin daha once baska bseyle duzlestrp duzlestrmediklerini bilmiyoruz. Ben 15 gun sonra alicam beklerseniz yorumlarim.

Canım özeldde yazayım belki reklam yasaktır.
Bana da yazar misiniz reklam olmaz Tesekkurler simdiden

Bahsettiginiz hair brush straightener sanirim. Ben de merak ediyorum aslinda genelde kipkivircik sacli insanlarin videosunda bile sacin bi tarafini duzlestiriolar sadece ama o kisimlari elleriyle tuttuklari icin daha once baska bseyle duzlestrp duzlestrmediklerini bilmiyoruz. Ben 15 gun sonra alicam beklerseniz yorumlarim.

Canım benimki taraklı değil de normal düzleştirici dereceli 230 dereceye kadar çıkyor ısısı

Evet canim o. Hem elleriyle tutuyorlar hemde hep hizlandirilmis video oldugu icin bende emin olamıyorum. Kullandiktan sonra yorumunu bekliyorum

Ya ben de cok görüyorum o tarz taraklari ve fazlasiyla merak ediyorum.Saclarim dalgali ve cok gür.Onceden hep boyle bi tarak yapilsin diye hayal ederdim Fikrimi calmislar resmen.Instgrm da replika adi altinda 160 a orijinal olarak da 250tl ye satyorlar.Nasv diye bir markanin saticisiyla konustm ama guven vermedi bana :(

Merhaba tarağı aldınız mı menmunmusunuz,bilgi verir misiniz

Kızlar ben sanki bu tarağı media marktta da gördüm ama acelemiz vardı bakamadım fiyat 100 tl yazıyordu ama markasini falan bilmiyorum

Back
X