Instagram'da yeni akım

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
İşte Instagram'ın yeni akımı...
Kaynak : milliyet

Makyajın gücünü göstermek amacıyla başlatılan selfie çalışmaları hızla yayılmaya başladı...

Ve işte onlardan bazıları...

Bu uzak doğuluların işi de çok zor ya, biz var olanı boyuyoruz onlar sıfırdan göz yapıyor.
sen ne diyorsun ya,kocalarını düşünsene evlendikten sonra,sabah uyandığında karısı yerine amcasının oğlunu görmüş gibi oluyorlardır
bak ilgili bir video daha,biraz bulanık ama netini bulamadım,izle

Hahahah geyiğin dibine vurmuşlar. ama şu gelinliğe yapılan meme desteği bir gerçek maalesef. ben de gelinlikle 90-60-90 gibiydim.

Hahahah geyiğin dibine vurmuşlar. ama şu gelinliğe yapılan meme desteği bir gerçek maalesef. ben de gelinlikle 90-60-90 gibiydim.
huhuhuuuu o da birşey mi,ben 158 lik boyumla bol paça pantolon altına giydiğim 20 cm lik dolgu topuk ayakkabıyla 180 oluyorum

en kötüsü misafirliğe gideceksem başka pantolon giyiyorum,yoksa ayakkabıyı çıkarınca paçaları yarıya kadar sıvamam gerekiyor,yoksa ev sahibi nerede bu kadının geri kalan bacakları diye kısa süreli şoka giriyor.

Pantolonlarım ikiye ayrılıyor;sokağa çıkarken ve misafirliğe gidilirken diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…