instagramdaki tuhaf erkek

Hahahahahaha bu adam ıcın Instagram dondurmanıza cok sasırdım. Adam sapık filan degıl de ya feyk ya evlı. Karaktersiz herifler sapıklardan farksız zaten.
Aynı ılcede oturan bulusalım diyen kıza, feyk fotolar kullanan dombılının teki ya da karısını aldatan bamya erkek hayır der.
Ac instagramını bak keyfine.

Bundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .

Dün buna yazdım . Telefon numaran kaç buluşalım yüzyüze konusalım dedim . Ne dese beğenirsiniz ?
Tanımadıgın bir adama nasıl guvenıyorsun ? Belki ben sapığım sana zarar vereceğim . yazdı .
Bende neden sapık olasın düzgün biri gibi gözüküyorsun dedim .
O da sonra yazdı ; Ben tanımadıgım bir kadına telefon numaramı vermem, belki sen sapık katil tecavuzcusun, neden tanımadıgım brine guveneyim diye yazdı.

Sinirden dün instagramımı dondurdum. İlk defa boyle biriyle karşılaştım. Neden boyle davrandı ? Amacı ne yani ? Ne yazayım buna yok ama cevabını verip engellemeyi düşünüyorum . Dün akşam beynim dondu cevap yazamadım aklıma gelmedi . Sizce ne yazayım ?
Yani şu konuyla anladım ki çok cesur kızlarımız var!

Benim anlamadıgım 3 haftadır cok iyi anlastık . Birden bire boyle davranması üzdü beni . Benim yerim belli yurdum belli .
Beni böyle şeylerle itham etmesi üzdü . Kendimi kötü hissettim
Aynen bunu yazın ve son cümle olarakta alt tarafı iki medeni insan gibi görüşüp ,karşılıklı biraz sohbet edip bir çay kahve içeriz diye düşünmüştüm bu derece dünyanın sonu gibi davranmana gerek yoktu. Sanırım ya evlisin yada ciddi bir ilişkin var öylesine konuşuyorsun yoksa Yıl 2019 Milet Mars’ta koloni kurdu ama biz hala neredeyiz .. neyse hayatta başarılar .. yazar iletişimi keserdim

Adam haklı valla. Ayrıca böyle şeyler yaparken hiç utanmıyor musunuz ya tanımadığınız etmediğiniz adama durdurak bilmeden koşmuşsunuz. Hiç mi çevrenizde düzgün adam yok onlara yürüyün sapık damgası yersiniz yoksa işte böyle.

Kadın olsun erkek olsun tanımadığın birine ordan burdan yazmayı yürümeyi asla anlayamadım zaten. Karşı tarafı tanımıyorsun?,?

Bundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .

Dün buna yazdım . Telefon numaran kaç buluşalım yüzyüze konusalım dedim . Ne dese beğenirsiniz ?
Tanımadıgın bir adama nasıl guvenıyorsun ? Belki ben sapığım sana zarar vereceğim . yazdı .
O da sonra yazdı ; Ben tanımadıgım bir kadına telefon numaramı vermem, belki sen sapık katil tecavuzcusun, neden tanımadıgım brine guveneyim diye yazdı.

Sinirden dün instagramımı dondurdum. İlk defa boyle biriyle karşılaştım. Neden boyle davrandı ? Amacı ne yani ? Ne yazayım buna yok ama cevabını verip engellemeyi düşünüyorum . Dün akşam beynim dondu cevap yazamadım aklıma gelmedi . Sizce ne yazayım ?
dogru demis;)

Kadın olsun erkek olsun tanımadığın birine ordan burdan yazmayı yürümeyi asla anlayamadım zaten. Karşı tarafı tanımıyorsun?,?
Valla bana da çok ütopik geliyor ya. Tanımadığın birinin tipine bakıp bi yola çıkıyorsun saçma sapan hiçbir referans yok bi şey yok adam/kadın manyak çıkabilir sapık çıkabilir en iyi ihtimalle evli çıkar yani. Saçmalık başka bi şey değil 🤦🏻‍♀️

Adam haklı meğer bizde burda erkeklere kızıp duruyoruz ama görüyoruz ki kadın tanımadığı bir insana follow yapıyor artı numara soruyor birde üstüne üstlük hadi buluşalım . Nasıl bir yokluk ki bu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
Hakkaten nasıl güveniyorsunuz? Adam haklı. Bir de fake olabilir, ben bütün sosyal medyayı kapattım ama fake hesapları ifşa eden biri vardı, normal sıradan insanların fotoğraflarını çalıp hesap açıyorlar, oradan insanları dolandırıyorlar.

Ya benimsin ya kara topragin de rahatsiz et
"Yiaaa sen beni mi seviyosun sapsik" demezse bisey bilmiyorum

valla adam haklı ama bence hesabın sahibi adam değil kadın :halay: :halay: tecavüze nasıl uğrayacak :dondurma: ama gerçekten adamsa da o derin araştırmalarınıza güvenmeyin gerçek bir insanı kullanan feyk biri çıkabilir.en iyi ihtimalle sizi beğenmedi.he ben olsam napardım, sana hayatta başarılar kardeş der engellerdim güler geçerdim.

Cevbını vermek derken ne cevabı adam haklı sen niye hemen atladın tel ver yüzyüze görşelim diye onu anlamadım tabıyıp tanımadığınız herkese böyle şeyler teklif etmeyin fotoğrafla story le kimsenin ne olduğunu anlayamazsınız

Adamda sıkıntı var sizde değil. 3 hafta konuş iyi kötü muhabbetin olsun, kız numaranı isteyince arıza yap. E sonun bu olacağı zaten belli. O kişi muhabbeti ilerletmek isteyecektir.Madem nosunu verme niyetinde değil niye o kadar süre sizinle konuşuyor çok tuhaf. Bir de ''belki ben tecavüzcüyüm sapığım neden biliyosun'' demiş. Mantık olarak tabii ki doğru ama siz onu düşünemeyecek insan mısınız? Adam numarasını vermek istememiş ya bir sorunu var ama bilemeyiz neden. En iyisi böyle dengesizler için üzülmemek.

Evli olabilir, fake olabilir, sevgilisi olabilir, sizinle görüşmek istememiş olabilir.

Back
X