instagramdaki tuhaf erkek

Bundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .

Dün buna yazdım . Telefon numaran kaç buluşalım yüzyüze konusalım dedim . Ne dese beğenirsiniz ?
Tanımadıgın bir adama nasıl guvenıyorsun ? Belki ben sapığım sana zarar vereceğim . yazdı .
Bende neden sapık olasın düzgün biri gibi gözüküyorsun dedim .
O da sonra yazdı ; Ben tanımadıgım bir kadına telefon numaramı vermem, belki sen sapık katil tecavuzcusun, neden tanımadıgım brine guveneyim diye yazdı.

Sinirden dün instagramımı dondurdum. İlk defa boyle biriyle karşılaştım. Neden boyle davrandı ? Amacı ne yani ? Ne yazayım buna yok ama cevabını verip engellemeyi düşünüyorum . Dün akşam beynim dondu cevap yazamadım aklıma gelmedi . Sizce ne yazayım ?

8. sayfada son gelişme var

Yanlış anlamayın ama karşı taraf kesinlikle haklı. Ben sizi baya cesaretli gördüm. Şahsen ben cesaret edemezdim.

İnstagramımı tekrar aktif ettim bugun . Mesaj attım kendisine şöyle yazdım ;

Kalbimi çok kırdın. Ben sadece konuşalım dedim . Neden böyle davrandıgına bir anlam veremedim .

O da mesaj attı mesaj şöyle ;

Siz kadınların taklidini yaptım. Hepiniz paronaya değil misiniz ? Tüm erkekleri tecavuzcu katil hırsız düzenbaz olarak görmüyor musunuz ? E birazda biz sizi böyle görelim . Ön yargı oluşturalım . Sen bana hiçbirşey yapamazsın ? Haddini bil sen kimsin? yazdı .

Şok oldum . Hemen engelledim . Hiçbirşey yazmadım .

Bu nasıl birşey ya ? Nasıl bir ruh hali bu ?

Bravo adama ya. Aferin. Harika cevap vermis. Dediğin gibi düzgün efendi biriymiş :))

Adamin son yazdigi msja hitaben ; uzak dur fazla kompleksli..
Hala siniriniz gecmediyse kafanizi mesgul edecek kitap ,dergi,gazete,siir okuyun odaklanarak ciddi ise yariyor sakinlesiyor insan

Tekrar söylüyorum beğense "dur şuna dersini vereyim" deyip böyle sözler edip kaçırmazdı.
hazır beğenmediğim biri, reddeden kadınlara olan hırsımı alayım demiş.
o yüzden ay ne düzgün adam diye yağlayamıycam :)

tenkit edenlere de aldırmayın, beğenmiş ve biraz "fazla" adım atmışsınız. bu suç değil ama karşı tarafı çok şımartırsınız, değer görmezsiniz. siz sadece ışık yakın, "alla alla alla alla" diye yürümeyin, bırakın onu erkekler yapsın :)

Adamin fotosunu al çerçevelet,as başucuna.
Bu devirde böyle erkek kaldı mı ya,heykeli dikilecek cinsten :KK70::KK70::KK70:

İnstagramımı tekrar aktif ettim bugun . Mesaj attım kendisine şöyle yazdım ;

Kalbimi çok kırdın. Ben sadece konuşalım dedim . Neden böyle davrandıgına bir anlam veremedim .

O da mesaj attı mesaj şöyle ;

Siz kadınların taklidini yaptım. Hepiniz paronaya değil misiniz ? Tüm erkekleri tecavuzcu katil hırsız düzenbaz olarak görmüyor musunuz ? E birazda biz sizi böyle görelim . Ön yargı oluşturalım . Sen bana hiçbirşey yapamazsın ? Haddini bil sen kimsin? yazdı .

Şok oldum . Hemen engelledim . Hiçbirşey yazmadım .

Bu nasıl birşey ya ? Nasıl bir ruh hali bu ?
adamin ilk soyledikleri ok de..sen bana bisey yapamazsin haddini bil derken? yani neden boyle sacma birsey soylemisse. senin soruna cevap degil cunku..bence tekrar mesaj atarak hata etmissin canim, erkek mi kalmadi?

İnstagram da ki insan için morelin bozuyorsun? Ben senin yerinde olsam Takılmadım hiç :)

Bundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .

Dün buna yazdım . Telefon numaran kaç buluşalım yüzyüze konusalım dedim . Ne dese beğenirsiniz ?
Tanımadıgın bir adama nasıl guvenıyorsun ? Belki ben sapığım sana zarar vereceğim . yazdı .
Bende neden sapık olasın düzgün biri gibi gözüküyorsun dedim .
O da sonra yazdı ; Ben tanımadıgım bir kadına telefon numaramı vermem, belki sen sapık katil tecavuzcusun, neden tanımadıgım brine guveneyim diye yazdı.

Sinirden dün instagramımı dondurdum. İlk defa boyle biriyle karşılaştım. Neden boyle davrandı ? Amacı ne yani ? Ne yazayım buna yok ama cevabını verip engellemeyi düşünüyorum . Dün akşam beynim dondu cevap yazamadım aklıma gelmedi . Sizce ne yazayım ?

8. sayfada son gelişme var

Ortalık psikopat dolu, bacım. Ayrıca bu büyük ihtimal fake profil kullanan bir ergen ya da salağın teki işte. Telefonunu verse görüntülü konuşma isteyeceksin ve tüm numarası ortaya çıkacak ;)

Fazla takma, yani....

Back
X