- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bana gore de o istemeli ama sonra ilk kendisi vermeli.Genelde kalıplaşmış kurallara falan katılmam ama katıldıklarımdan biri var. Bence telefon numarasını er kişisi istemeli.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana gore de o istemeli ama sonra ilk kendisi vermeli.Genelde kalıplaşmış kurallara falan katılmam ama katıldıklarımdan biri var. Bence telefon numarasını er kişisi istemeli.
Anlamadım kızBana gore de o istemeli ama sonra ilk kendisi vermeli.![]()
Soyle oluyor anna,Anlamadım kız
Valla ben şeye kıl oluyorum kendi numarasını atandan. Uleyn kırk saat kaydedip mesajı ben mi atacağım?
Bence centilmen olan numarayı uygun bir dille alıp, kendisi yazan.
Galiba sana hemen erkeklere güvenme demeye çalışmış kendi çapındaBundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .
Dün buna yazdım . Telefon numaran kaç buluşalım yüzyüze konusalım dedim . Ne dese beğenirsiniz ?
Tanımadıgın bir adama nasıl guvenıyorsun ? Belki ben sapığım sana zarar vereceğim . yazdı .
Bende neden sapık olasın düzgün biri gibi gözüküyorsun dedim .
O da sonra yazdı ; Ben tanımadıgım bir kadına telefon numaramı vermem, belki sen sapık katil tecavuzcusun, neden tanımadıgım brine guveneyim diye yazdı.
Sinirden dün instagramımı dondurdum. İlk defa boyle biriyle karşılaştım. Neden boyle davrandı ? Amacı ne yani ? Ne yazayım buna yok ama cevabını verip engellemeyi düşünüyorum . Dün akşam beynim dondu cevap yazamadım aklıma gelmedi . Sizce ne yazayım ?
Ah ah benim bu bebe şey yazmıştı o güzel numaraları verince sen dökülen yaprakların yerine yenileri çıkacak yeşil yeşil, bütün insanlık mutluluk dansı yapmaya başlayacak, dünya harika bir yer olacak falan fıstıkSoyle oluyor anna,
X: Telefon numarani alabilir miyim annacim.
Anna: Hayir caneemm, once sen telefonunu vereceksin.
X: 0536.....
Anna : Benim numaram da bu 0542....
Yani telefonlar karsilikli veriliyor ama ilk telefon numarasini veren erkek olmali , ilk mesaji atan da.![]()
Senin bu son konundaki bebe mi , otekilerden haberim yok.Ah ah benim bu bebe şey yazmıştı o güzel numaraları verince sen dökülen yaprakların yerine yenileri çıkacak yeşil yeşil, bütün insanlık mutluluk dansı yapmaya başlayacak, dünya harika bir yer olacak falan fıstık![]()
Son konudaki bebe bebişimSenin bu son konundaki bebe mi , otekilerden haberim yok.![]()
üzülme adamlar istesen kıta değiştirir merak etme. demek ki istememiş niye dondurdun instayı bi çocuk içinBenim anlamadıgım 3 haftadır cok iyi anlastık . Birden bire boyle davranması üzdü beni . Benim yerim belli yurdum belli .
Beni böyle şeylerle itham etmesi üzdü . Kendimi kötü hissettim
Adam haklı valla. Ayrıca böyle şeyler yaparken hiç utanmıyor musunuz ya tanımadığınız etmediğiniz adama durdurak bilmeden koşmuşsunuz. Hiç mi çevrenizde düzgün adam yok onlara yürüyün sapık damgası yersiniz yoksa işte böyle.