• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram'dan anlayanlar bi derdim var :(

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Telefonuma instagram indirdim demin, kullanıcı adım şifrem e postam falan kaydoldum, tavsiye edilenler bölümü çıktı geç dedim, sonra birden hesaptan çıktı girmeye çalıştım hesabınız silinmiştir yazdı. Başka bir hesap açtım aynı şekilde yazdı. Mail adresime de baktım doğrulama maili de gönderilmemiş. Neden olmuş olabilir? Aynı kullanıcı adıyla başka hesap açmaya çalıştığımda da bu kullanıcı adı alınmış yazıyor moralim bozuldu :50:

Telefonuma instagram indirdim demin, kullanıcı adım şifrem e postam falan kaydoldum, tavsiye edilenler bölümü çıktı geç dedim, sonra birden hesaptan çıktı girmeye çalıştım hesabınız silinmiştir yazdı. Başka bir hesap açtım aynı şekilde yazdı. Mail adresime de baktım doğrulama maili de gönderilmemiş. Neden olmuş olabilir? Aynı kullanıcı adıyla başka hesap açmaya çalıştığımda da bu kullanıcı adı alınmış yazıyor moralim bozuldu :50:
telefondan silme yok canım zaten silinmemiştir o. tekrar dene e-posta adresiyle

Programı kaldır tekrar yükle

​Hesabın silinmiş ise o hesabı bir daha açamazsın,başka bir hesap açabilirsin ama aynı kullanıcı adı ile değil farklı bir kullanıcı adı ve farklı e-posta ile açabilirsin.

Back
X