Instagramdan facebook dab takip etmeyen sevgili olur mu?

Ona sormadınız mı, ne diyor bu abesliğe?
Pasif bile olsa var ise bir hesabı sizi de eklemeli,ha takip ettiği kişi sayısı sıfır ise tamam etmesin.
Evli filan olmasın.
Sorun sorgulayın

Takip ettikleri kimse artık seni takip ederek riske atmak istemiyordur kendisini.Muhtemelen aynı anda birçok kişiyi idare eden bir tip sevgiliniz.

Biz de sevgilimle takipleşmiyoruz. Ama onu kimse takip etmiyor, farklı sayfaları takip etmek için açmış öyle takılıyor kendi halinde. Başkalarıyla takipleşip beni istemese kızardım sorunun ne diye.

Öyle sevgili olmaz tabi
İnsanlar 2-3 kere gördüğü insanları bile ekliyorlar:)
Sevgili yani bu

Sevgilim sosyal medya da aktif olacak ama beni eklemeyecekkkk ay benim kafamdan neler geçerdi neler takıntı haline getirirdim bana çok normal gelmedi, mantıklı bir sebebi var mı acaba, gerçi bana mantıklı açıklama yapsa yine de mantıksız gelirdi

Başka kızlarla yazışıyordur o yüzden de görmeni istemiyordur belki de
Benim erkek arkadaşım da ekli değil bu arada bir kavga ettik çıkardık birbirimizi barışınca da eklemedik çok da önemli değil benim için yaa sanki ne amannn yani
Bence cinlik yap cool ol bunun konusunu bile açma adamı sallama o zaman kendi ister takip etmeyi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…