- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen dediğiniz gibi yapacağım.Her limanda bir sevgili hesabı olabilir.
Bir kez görüşün Ne olacak ki, çaktırmadan iyice mercek altına alırsınız. Beklentisiz gidin, sanki bişey hissetmediğiniz arkadaşınızla görüşür gibi. İyice notunu verirsiniz.
Sizin yeni tanıştığınız biri böyle yapsa ne düşünürsünüz?
Bakmak gerek,, sonradan pişman olmamak için, geç olmadan bakmak gerek. İyiki de bakmışım şimdi daha iyi tanıdım.. Hoşlandığınız insanların kimleri neleri takip ettiğine bakarak hobilerini öğrenebilirsiniz. Ben mesela genelde tasarım-iç mekan-gezi sayfalarını takip ederim... bazıları da çıplak hatunlar..Gerçekten hoşlandığınız insanların kimleri takip ettiğini, onların takipçi sayılarını vs bulacak kadar çok vaktiniz ve tahammulunuz var mı ya
Benim bakmak aklıma bile gelmez
Hobilerini kişilere sorarakta öğrenebilirizBakmak gerek,, sonradan pişman olmamak için, geç olmadan bakmak gerek. İyiki de bakmışım şimdi daha iyi tanıdım.. Hoşlandığınız insanların kimleri neleri takip ettiğine bakarak hobilerini öğrenebilirsiniz. Ben mesela genelde tasarım-iç mekan-gezi sayfalarını takip ederim... bazıları da çıplak hatunlar..
Bende çıplak hatunları, güzel sakalı olan erkeklerin yayınlandığı bir sayfayı, çiftlerin erotik pozları olan sayfaları takip ediyorum takip ettiğim hobilerim dışındaBakmak gerek,, sonradan pişman olmamak için, geç olmadan bakmak gerek. İyiki de bakmışım şimdi daha iyi tanıdım.. Hoşlandığınız insanların kimleri neleri takip ettiğine bakarak hobilerini öğrenebilirsiniz. Ben mesela genelde tasarım-iç mekan-gezi sayfalarını takip ederim... bazıları da çıplak hatunlar..
Koşarak uzaklaş.. Kuzenim girmiş deseydi daha iyiydi yani. Bir cacık olmaz bu adamdan boşverArkadaşlar kendisine hafiften çaktırdım. Dedim böyle böyle hergün bu tür hesapları takip ediyorsun beğeniyorsun dikkat çekiyor dedim ve güldüm. Bilin bakalım ne dedi...-benim hesabımda bi sorun var, virüs var.![]()
Yok zaten sevgili olacağımı sanmıyorum. Ben bu kişi ile çok az vakit geçirdim ve hemen ısındım daha sonra aylarca uzak kaldık. Şimdi buluşalım bakalım hem mercek altına almış olurum neyinden hoşlandım acaba :) belki daha çok soğurum :)Şimdi adam trye gelip tekrar yurtdışına dönecek. Sevgili olsanız dahi uzak mesafe... Gerek var mı ?