- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Pf, Türk istiyorsanız yaşadığınız yerdeki türk facebook gruplarına üye olun ne diyim?
İnstagramdan sevgili olsan bile nasıl gelecek adam oraya? Ya da sen mi geleceksin, görüşmeden nasıl yürüyecek?
Yani ben mi anlayamıyorum, hanslar johnyler, bradler varken niye bizim kızlar gider de "genellikle" onu giyemezsin bunu giyemezsin, anamın elini öpeceksin diyen adamlarda ne bulur?
Öyle mi diyorsun?aşk hikayelerini görüp gaza mı geleceksin? sakın
Sen bana yabancı sevgili bul ben sana türk nasıl teklif
Şakası bi yana ben sosyal medyadan bulunma ilişkilere karşıyım,okulun bitsin işe başla sağdan soldan gelir bulur talipler :))
Yakınlarınız da türk dernekleri falan yok mu yada üniversitende oralara üye olsan arada gitsen gelsen de tanışırsın birileriyle
Ay ama bence boşver türk erkeklerini yabancı bul
O sizin görusunuz hanimefendi siz johnnylerle bradlarle takilin, ben hala klasik turk erkeginden yanayim!
Adamin illa buraya gelmesi gerekmiyor, insan anlasirsa orta yol bulunur ama o anlasilacak insan internet ortaminda bulunur mu, benim sorum buydu. Siz karistirdiniz herhalde.
Mesele o ilk adimi atmak, sonrasinda turkiyeye gitme gelme olur da,Kameralarla mı çıkacaksınız?
Şaka mısın sazan mı arıyorsun bak kaç kişi bulmak zor diyor sen işin eğlencesindesin uzaktan türk erkekleri ne kadar zararsız ve düzgünmüş gibi görünüyor değil mi....?Mesele o ilk adimi atmak, sonrasinda turkiyeye gitme gelme olur da,
Oraya gelmeden evvel yani webcamlerle görusulecek guvenilir bir aday internetten bulunabilir mi
Yorumun icin tesekkurler haklisin, yani beni en iyi yurtdisinda yasiyan kisiler anlayabilir, cunku hakikatten burda kendine gore insan bulman cok zor, iste bende en cok ona uzuluyorumBen de yazayim Turk istiyorsan yurt disinda secenegin gercekten cok az. Var ile yok arasi bir sey.
Sosyal medyadan tanisip da evlenmis arkadaslarim var . Lakin hepsi boyle olmuyor.
Cogu seninle birlikte bir kac kisiyi daha idare eder. Sen orada tek kalirsin iliskiniz icin cabalarsin ama bir gun bunu ogrenip yikilabilirsin.
Turk erkekleri eskiden daha gelenekcilerdi ama simdi evliler bile sosyal medyada cirit atiyor iken Turk erkeklerini sana oneremem.
biz burda gözle görülür, elle tutulur yanımızdaki adamların aldatmalarından, 2.hesaplarından, işyerinde kırıtmalarından çekiyoruz sen hem de binlerce km uzaktan sağlıklı bir ilişki başlatıp yürüteceksin ?Mesele o ilk adimi atmak, sonrasinda turkiyeye gitme gelme olur da,
Oraya gelmeden evvel yani webcamlerle görusulecek guvenilir bir aday internetten bulunabilir mi
Bu ne öfke, beni azarlamak icin mi cevap yaziyorsunuz? Hayatimda sevgili anlaminda erkek tanimadim. Bunuda konuda belirttim zaten. Bu uslupla yazicaksaniz yazmayin lutfen.Şaka mısın sazan mı arıyorsun bak kaç kişi bulmak zor diyor sen işin eğlencesindesin uzaktan türk erkekleri ne kadar zararsız ve düzgünmüş gibi görünüyor değil mi....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?