Instagramdan/ internetten ciddi bir iliskiye sahip olmak?

Canim o konuda gözum acik, zaten bos insanlardan bahsetmiyorum adamin isi gucu yok dogru durust bana yaziyorsa elbette avrupa icindir ama benim dedigim turkiyede duzeni olan erkekler isi saglam olan mesela polis gibi belirli bir meslegi olan kisiler. Bir de soyle dusunuyorum, yani bu aldatma konusu onla vicdanina kalmis ne diyeyim, ben her daim ona bekcilik edememki, bu sorun insan evlense bile devam eder : )

O halde yolu yazayım, profilini aç
Altına yaşadığın şehri aç ve only women yap. Cici kız imajı çizdin mi artık tamamdır

Merak etme, türk kızlarını çıkış kapısı olarak gören ve onlarla evlenip yurt dışına çıkma hayali kuran sayısız türk erkeği var. Onlar seni bulur. Bulunur bulunur. Çoook var benim öyle tanıdığım.

İlişkilerin devamında evleniyorlar, ama sonunu söylemiyim. Kolay gelsin şimdiden. Belki seninki farklı olur. Klasik türk erkeği sevgilin ve klasik kaynananla mutluluklar.

Sebastian bulsan bana dua edeceksin haberin yok

kariyer yapmaya ve yabancı bir adam bulmaya bak diyecektim ama inanılmaz karşısın yabancı erkeğe.

türk de türk diyorsan, merak etme o türk erkekleri seni bulacaktır profilini açık yap ve bekle
Karsiyim cunku kultur farkinin dogurdugu sonuclari sorunlari gözumle gördum. Siz farkli dusunebilirsiniz, ama profilim acik olsun istemiyorum acikcasi. : )

Kusura bakmayın ama çok sqcma bir şey.
İnstagramda ne ilişkisi olacak?
Uzaktan duygusuz gormeden hissetmeden iki güzel soz duymak ki amacınız?
Aşk sevgi boyle bir şey degil.
Ayrıca size fotoğraflarını gösterdiği kişi olduğunu nereden bileceksiniz? İnternetten tanışan adamların çoğu yalancıdır
Düzgün adam sosyal hayatında zaten biriyle GERCEK şeyler yaşar internete muhtaç kalmaz.

Bence insanlari genellemeyin siz gozu acik olun yeter. Kuzenin internetten bulundugu adamla 10 yildir evli inanilmaz iyi bir adam ve hala da cok mutlular. Diger kuzenim 2.evliligini italyanla yapti ilki turktu. Yani uyruk iyi koca ve iyi bir insan yapmiyor insani. Annem babamda bosandi yani kisaca din dil irk bence genellenmemeli, annemde babamda turk ve musluman:) . İsteginiz yonunde hareket edin ama kendinizi sinirlandirmayin derim..

Canim o konuda haklisin, o tarz erkekler benim de midemi bulandiriyor,ama benim dusundugum isi gucu kurulu erkekler yani belirli bir meslegi olan kisiler mesela polis olur asker olur vs. yoksa bende o kadar sazan degilim.

Canim o konuda haklisin, o tarz erkekler benim de midemi bulandiriyor,ama benim dusundugum isi gucu kurulu erkekler yani belirli bir meslegi olan kisiler mesela polis olur asker olur vs. yoksa bende o kadar sazan degilim.

Tabii duzgun yakışıklı kariyerli ve iyi adam da çevresinde dolu kız varken bilmem kac km uzaktaki sanal kıza aşık olur aşırı Türk filmi izlemissiniz.

Tesekkurler yorumun icin : ), Öyle tabi genelleme yapmamak lazim ama insan kendini bilir kimle anlasacaginida asagi yukari tahmin eder bende ondan dolayi yani.. : )

Canım bende yurtdışında yaşıyorum ve hiç Türk komşu arkadaş yok Türkiye'deki erkeklere gelince sen istediğin kadar akıllı ol iyi dürüst ol Türkiye'deki erkekler çok fena akıl almaz şeyler oluyor. Bir yakının güvendiğin birilerinin arıcılığı ile olmadıkça uzak dur lütfen bunu bilir kişi olarak söylüyorum sonrası çok zor kötü oluyor

Sen iyi niyetli olsan da karşındaki %99 kötü niyetli olacak.
Zaten netten tanışılan ilişkiler genelde hüsran.
Bence olmaz.

İkisine de çok katılıyorum.

Ben de ayni soruyu size soruyorum bana soruyla karsilik veriyorsunuz? : ) Cekimser oldugumu belirtmistim konuda..
Hanimefendi o soru cevap beklediğim için değil, " olmaz" demek içindi. Türkçeniz zayıf sanırım. Biz olduramayacağımız meselelerde pekiştirme amaçlı " olur mu öyle şey" misali soru kullanırız. İnternet üzerinden ilişki yaşamak en başta dili doğru anlamayı ve kullanmayı gerektirir. Birini bulur musunuz bilemem ama Türkçe yazışabileceğinizden çok şüphe duydum ben açıkçası şimdi.

Hanimefendi, siz ironi denen seyin ne oldugunu henuz anlamamissiniz, turkceyi ne kadar iyi kavradigimi size kanitlamak gibi bir cabaya hic girismiycem, o muhtesem zekanizi ve alt etme cabanizi baska yerlerde harcayin.
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…