• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagramdan/ internetten ciddi bir iliskiye sahip olmak?

Bence cok mantiksiz internet uzerinden iliski. Modemi kapatinca bitecek bir sey icin heyecanlanmaya degmez.
Ama dersen ki illa bulucam o zaman uyarimi yapayim:
- foto gonderme
- cinsellik konusma
- evinin adresini verme
- sifrelerini de verme.

Hic olmazsa bitirmek istediginde kafan rahat olur.

Bence cok mantiksiz internet uzerinden iliski. Modemi kapatinca bitecek bir sey icin heyecanlanmaya degmez.
Ama dersen ki illa bulucam o zaman uyarimi yapayim:
- foto gonderme
- cinsellik konusma
- evinin adresini verme
- sifrelerini de verme.

Hic olmazsa bitirmek istediginde kafan rahat olur.
Canim zaten yuz yuze insanlarla gorusme imkanim olsa, instagrama basvurmazdim ama yasim 25 ve henuz bir iliskim olmadi, bu gisdislede durum pek ic acici degil..

Canim zaten yuz yuze insanlarla gorusme imkanim olsa, instagrama basvurmazdim ama yasim 25 ve henuz bir iliskim olmadi, bu gisdislede durum pek ic acici degil..

Soyle diyeyim o zaman. Oyle tanusalim mi merhaba vs diye yazan insanlarla sakin tanisma. Sapiktir onlar ve bir ands yuz kizla yazisirlar. Mesela bir gruba uyesinizdir falan yorumlariniz hosunuza gider oyle konusursunuz oyle tanisirsin bilemedim simdi boyle deyince de tuhaf geldi. Bem kimseye guvenmedigim icin genel olarak bana ters geliyor maalesef.
Hakkinda hayirlisi.

Merhabalar kizlar!
Uzun aradan sonra, yine bir derdim var :KK70:,
Ben yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim yer kucuk bir kasaba ve hic turk cevremiz yok, turkiyeye de gelemiyoruz kac senedir ekonomik durumlardan dolayi. Yasim 25 universite okuyorum. Su ana kadar hic iliskim olmadi ve bende artik sevmek sevilmek istiyorum. Ama tanidigim hic bir erkek yok. (bu gidisle cok zor gorunuyor)

Sosyal medya hesabim var ve orada bazen kendi fotograflarimi paylasiyorum ve hesabim gizli, sadece tanidigim kisiler gorebiliyor, arada ekleyen konusmak isteyen kisiler oluyor ama ben hep cekimserim, sosyal medyadan ciddi bir iliski olabilir mi diye ?
Soyle bir dipnot ekliyim. Ben yabanci bir sevgili istemiyorum turk istiyorum tum cabam bundan öturu :)

Acaba sosyal medyadan internet uzerinden iliski yasamis kisiler deneyimlerini paylasabilirmi, özel mesajda gönderebilirsiniz isterseniz.

Hepinizi kokulu kokulu öptum:KK36:, cok özlemisim buraya yazmayi:KK36:

sevgili arkadaşım, faceden instagram dan ciddi bir ilişki beklediğinde şunu da göz önüne almalısın, senin yaş grubuna uygun erkekler o sitelerde evlenecek bir bayan aramıyor. buna emin olabilirsin :) senden ricam Allah'tan hayırlı bir kısmet isteyip bu tarz şeylere kanmaman. Allah bahtını açık etsin .

sevgili arkadaşım, faceden instagram dan ciddi bir ilişki beklediğinde şunu da göz önüne almalısın, senin yaş grubuna uygun erkekler o sitelerde evlenecek bir bayan aramıyor. buna emin olabilirsin :) senden ricam Allah'tan hayırlı bir kısmet isteyip bu tarz şeylere kanmaman. Allah bahtını açık etsin .
Cok tesekkur ederim yorumun icin , kismetimi 25 senedir bekliyorum bu seneye kadar caba gostermedim erkek pesinde kosmadim ama diyorumki acaba birseyler icin benimde mi caba gostermem gerek, Oturdugum yerde erkeklerle tanisma imkanim olmuyor malesef :(

Cok tesekkur ederim yorumun icin , kismetimi 25 senedir bekliyorum bu seneye kadar caba gostermedim erkek pesinde kosmadim ama diyorumki acaba birseyler icin benimde mi caba gostermem gerek, Oturdugum yerde erkeklerle tanisma imkanim olmuyor malesef :KK43:

Kendini çaresiz hissediyorsun anlıyorum. Ama daha önce ilişkin olmadığı için çabuk kanma riskin var ve ne yazık ki gerçekleri de bu nedenle göremiyorsun.
Binde bir düzgün insan belki denk gelir. Ama çoğu aynı mesajı güzel gördüğü her kıza yazıp şansını deniyor. Yani düzgün aklı başında insan tanımadığı kızların fotoğraflarını görüp de oradan tanışmaya çalışmaz.
Mesela benim en yakın erkek arkadaşım üç yıldır sevgili bulamıyor, evlenmek istiyor ama karşısına düzgün biri çıkmadı. Evi arabası kariyeri iyi maaşı var ama kafasına göre bir kız çıkmadı. Buna rağmen instagramdan facebooktan kimseye mesaj atmaz. Hatta geçenlerde tanımadığı takipleştiği bir kız fotoğraflarının altına yorumlar yazmış art arda bana sanırım hacklendi yada bir derdi var para fln tırtıklayacak yoksa niye yapsın dedi.
Bunu niye söylüyorum, düzgün erkeklerin çoğu buralardan kız aramaz. Ya arkadaşlarına ya akrabalarına çıtlatır. Yada ortam yapar ama bu yola güvenmez. Düşünsene bu yolla para tırtıklayan dolandırıcılardan onlar da korkuyor artık.
Bence dedikodu fln deme annen baban veya yakın çevrenin güveneceği birilerini arasınlar. En güvenli yöntem görücü usülü. Türkiyeden istiyorsan da buradaki uzak akrabalara komşulara uzak bir tanıdık senin haberin yokmuş gibi haber versin. Kız düşünmüyor ama çok güzel kız birileri varsa ben önerebilirim gibi haberler yaysın yani. Emin ol daha güzel olur.
Cidden düzgün adam o yollardan sevgili aramaz. Arayan da her güzel kıza yürüyen mesaj atan tipler

bulabilirsinde bulamayabilirsinde.ama karsına daha cok kötü niyetliler cıkacaktır. ve sen onların gercek yüzlerini acı tecrübelerden sonra göreceksin
benim cevremde internetten tanısıp karsısındakine güvenen tiplerden hepsi hüsran yasadı.
mesela sen evlenmeye yatkın görüslerin varsa bunu sezip evlilkten dem vururlar yada dindarsındur dinden konusurlar yada sosyalissindir sostalist olurlar. kimisi eglence için kimisi baska amaclar için.
güvenmemelisin

Kendini çaresiz hissediyorsun anlıyorum. Ama daha önce ilişkin olmadığı için çabuk kanma riskin var ve ne yazık ki gerçekleri de bu nedenle göremiyorsun.
Binde bir düzgün insan belki denk gelir. Ama çoğu aynı mesajı güzel gördüğü her kıza yazıp şansını deniyor. Yani düzgün aklı başında insan tanımadığı kızların fotoğraflarını görüp de oradan tanışmaya çalışmaz.
Mesela benim en yakın erkek arkadaşım üç yıldır sevgili bulamıyor, evlenmek istiyor ama karşısına düzgün biri çıkmadı. Evi arabası kariyeri iyi maaşı var ama kafasına göre bir kız çıkmadı. Buna rağmen instagramdan facebooktan kimseye mesaj atmaz. Hatta geçenlerde tanımadığı takipleştiği bir kız fotoğraflarının altına yorumlar yazmış art arda bana sanırım hacklendi yada bir derdi var para fln tırtıklayacak yoksa niye yapsın dedi.
Bunu niye söylüyorum, düzgün erkeklerin çoğu buralardan kız aramaz. Ya arkadaşlarına ya akrabalarına çıtlatır. Yada ortam yapar ama bu yola güvenmez. Düşünsene bu yolla para tırtıklayan dolandırıcılardan onlar da korkuyor artık.
Bence dedikodu fln deme annen baban veya yakın çevrenin güveneceği birilerini arasınlar. En güvenli yöntem görücü usülü. Türkiyeden istiyorsan da buradaki uzak akrabalara komşulara uzak bir tanıdık senin haberin yokmuş gibi haber versin. Kız düşünmüyor ama çok güzel kız birileri varsa ben önerebilirim gibi haberler yaysın yani. Emin ol daha güzel olur.
Cidden düzgün adam o yollardan sevgili aramaz. Arayan da her güzel kıza yürüyen mesaj atan tipler

On numara yorum olmus.

Konu sahibi bu mesajda yazanlar satiri satirina dogru.

Etrafina guvendugin insanlara haber ver evlenmek istiyorum diye.

Bu kotu birsey degil.

Allah yardimcin olsun.

Ne kadar guzel yazmissiniz, Aklin yolu birdir, su ana kadar yazilmis en guzel cevap bence. Tavsiyeleriniz icin cok ama cok tesekkurler.. :) <3

Malesef herkesde bir hor görme, azarlama cabasi! Biraz nezaketli olsunsa halbuki..
Yorumun icin tesekkurler yine farkini gösterdin:KK68:. Karakter meselesi evet haklisin, zaten eger turkiyede olmus olsaydim bunlarin hic birine gerek kalmayacakti belkide ama buda benim sansim :KK43:
Türk erkeği diye diretirsen hayal kırıklığı yaşaman olası.
Gerçekten uzaktan göründüğü gibi değil, çok dengesiz ve boşlar.
Dolu bir adamda senin istediğin ilişki türünü yaşamak istemez.
Türk erkekleri eskisi gibi değil.
Kendini bir cacığa malzeme sayan, ellini sallasa ellisininde kendini çok sevdiğini iddia eden angut tipli bişey olmuşlar.
Kimse yanlış anlamasın ama artık kadınlar bu kadar kolayken zor bir kadını ve ilişkiyi istemiyorlar
Basit olsun ki yormasın fazlada sesini çıkarmasın üste çıkabilsin
Malum bizde göster amcana pipiciler kadına pek değer verdirmiyor

Benim arkadaşımın bir arkadaşı instagram dm'den buldu şimdi de evliler. Kızın ikinci ilişkisi filandır pek böyle ilişkilere şans vermez ama kısmet demekki olmuş. Şans işi belki de.

Türk erkeği diye diretirsen hayal kırıklığı yaşaman olası.
Gerçekten uzaktan göründüğü gibi değil, çok dengesiz ve boşlar.
Dolu bir adamda senin istediğin ilişki türünü yaşamak istemez.
Türk erkekleri eskisi gibi değil.
Kendini bir cacığa malzeme sayan, ellini sallasa ellisininde kendini çok sevdiğini iddia eden angut tipli bişey olmuşlar.
Kimse yanlış anlamasın ama artık kadınlar bu kadar kolayken zor bir kadını ve ilişkiyi istemiyorlar
Basit olsun ki yormasın fazlada sesini çıkarmasın üste çıkabilsin
Malum bizde göster amcana pipiciler kadına pek değer verdirmiyor

Yahu bir Fatiha okumasini bilmeyen adami napicaksiniz? Sanki elin gavuru bizim erkeklerden iyi.. pff. Tabii ki gidip it kopuklarla takilip "vayy türk erkekleri söyle böyle kötü" dersiniz. Angut tipli olanlara bakmayin sizde. Efendi olanlarda var, ama bunlarida begenmezsiniz öyle degilmi?? :)

Kiz 25 yasinda, hic sevgilisi olmamis.. napsin yabinciyi? Adam daha ilk bulusmada cinsellik isteyecek. Biraz mantikli yorum yapin.

Konuya gelirsek: Internetden tanimaya karsi degilim, ama isin icinde biraz tesadüf olacak. Öyle "Selam", "Naber" yazan tipler, bunlari herkese yaziyor. Kim tutarsa mantigi.. o erkekler sadece sana özel yazmiyor yani, benimde
DM kutumda 40-50 tane selam mesaji var. Bunlardan adam cikmaz.

Biz de eşimle sosyal medya platformlarından birinde tanıştık. Yani olabilir neden olmasın ama karşındaki insan iyi niyetli de olmayabilir şans bunların hepsi.

neden olmasın gelecekte büyükölçüde netten evlenilecek bence, ben d e netten evlendim, zerre tereddüt etmedim, şu ara sıkıntılarımız olsa da eşimi bilerek ve kabul ederek evlenmiştim, şimdi kabullendiklerimi hazmediyorum yanisorun benle ilgili, net sadece bir araçama dikkati de elden bırakmayın evlilik sitelerini tavsiye ederim.

Yahu bir Fatiha okumasini bilmeyen adami napicaksiniz? Sanki elin gavuru bizim erkeklerden iyi.. pff. Tabii ki gidip it kopuklarla takilip "vayy türk erkekleri söyle böyle kötü" dersiniz. Angut tipli olanlara bakmayin sizde. Efendi olanlarda var, ama bunlarida begenmezsiniz öyle degilmi?? :)

Kiz 25 yasinda, hic sevgilisi olmamis.. napsin yabinciyi? Adam daha ilk bulusmada cinsellik isteyecek. Biraz mantikli yorum yapin.

Konuya gelirsek: Internetden tanimaya karsi degilim, ama isin icinde biraz tesadüf olacak. Öyle "Selam", "Naber" yazan tipler, bunlari herkese yaziyor. Kim tutarsa mantigi.. o erkekler sadece sana özel yazmiyor yani, benimde
turk erkegi cinsellik yasamak istemiyor mu sanki ilk bulusmada? Hergun burda ne konulari okuyoruz. Madem avrupada, kendini boyle sanal birseye sartlayacagina insan gibi bir iliskisi olsun diye tavsiye veriyor insanlar. Ayrica fatiha okumayi bilip kedi kopege bile hallenen insanlarla dolu bu ulke artik.

Nerden biliyorsunuz angut tiplerle takıldığımızı? Hiç haddinize bir yorum değil bu. Kendiniz 40 50 tane mesaj gelmiş diyorsunuz öylede abazanlar işte. Mesele fatiha okumakta değil. Kaç tane okuyan müslüman anlamını türkçe biliyor benimsiyor? Saçma sapan yorumlar yapmayın ya

Ben yurtdisi eşim trdeyken..
Fb tanistik,
Tr de gorustuk,
Mesafeye ragmen sevgili olduk,
Ve evliyiz 4 yildir hemde musmutlu.
Tabi suan fb kapattik sosyal medyamiz yok cunku daha kafamiz rahat ve huzurluyuz.

Ilk basta imkansiz demistim bende ama kaderde yaziliysa vallahi oluyormus.

Back
X