• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagramdan/ internetten ciddi bir iliskiye sahip olmak?

bence hiç gerek yok. yani sosyal medyadan bir ilişki kendinden gelişse hemen karşı çıkmam ama "acaba olur mu" diye düşüne düşüne, sırf olsun diye hiç alakasız biriyle konuşarak falan olmaz, ne gerek var yani?
yaşınız uygunsa ailenize söyleyin, yani illa türk istediğiniz için böyle diyorum. yoksa öyle tanıştırma vs işleriyle hiç işim olmaz. onlar tanıdık çevre eş dost size instagramdan daha uygun birini bulurlar sanıyorum.

Forumda olursa oluyor zaten.Şimdi aktif mı o forum?Forumlar da kalmadı ki artık.Eskiden faal olurdu.Şimdi tek kk faal.
Biz evlenmeden kapandı o forum. Bir zamanlar çok yaygındı forumlar, teker teker aktivitesini yitirdi hepsi. Facebook, instagram derken başka platformlara kayıldı.

Yani şöyle olabilir aarkadasinin arkadaşi yada kuzeninin arkadaşidir eklersin konuşur tanişirsin.arada bir aracı olur tamam.
Ama direk o tur siteler bana güvenli gelmiyor.
Zaten çoğu yalanci

Biz evlenmeden kapandı o forum. Bir zamanlar çok yaygındı forumlar, teker teker aktivitesini yitirdi hepsi. Facebook, instagram derken başka platformlara kayıldı.
Keşke yine aktif olsa.Çok güzel paylaşımlar olurdu.Fikirler falanGüzel tanışmalar mümkündü.Benim takıldığım forum öyle düzeyliydi erkrkler msj bile atmazdı.Çok nadir olurdu msj almak.Ah ah ozaman ordan bulacaktım:)Face inst. de neymiş

Keşke yine aktif olsa.Çok güzel paylaşımlar olurdu.Fikirler falanGüzel tanışmalar mümkündü.Benim takıldığım forum öyle düzeyliydi erkrkler msj bile atmazdı.Çok nadir olurdu msj almak.Ah ah ozaman ordan bulacaktım:)Face inst. de neymiş
Bizde de buluşmalar oluyordu, herkes birbirini çok iyi tanımıştı. Daha geyik bir forum olduğundan herkes komik ve eğlenceliydi. Severdim ben ama eşimin eski kız arkadaşı foruma gelince tadı kaçtı sonra kimse girmemeye, yazmamaya başlayınca kapattılar.
Forumlarda amaç bilgi paylaşımıydı, öyle tanışayım evleneyim durumu olmadığından daha güvenilirdi. Biz 4. çiftiz oradan evlenen sanırım:)

Bizde de buluşmalar oluyordu, herkes birbirini çok iyi tanımıştı. Daha geyik bir forum olduğundan herkes komik ve eğlenceliydi. Severdim ben ama eşimin eski kız arkadaşı foruma gelince tadı kaçtı sonra kimse girmemeye, yazmamaya başlayınca kapattılar.
Forumlarda amaç bilgi paylaşımıydı, öyle tanışayım evleneyim durumu olmadığından daha güvenilirdi. Biz 4. çiftiz oradan evlenen sanırım:)
Allah ömür boyu mutluluk versin.Bize de nasib etsin kısmetmizi ayağımıza getirsin.Duasıyla.

Daha önce hiç canlı kanlı ilişki yaşamadıysan kandırılman biraz kolay olabilir. İnternetten tanışıp 5 yıl çıkıp bu yaz evlenen şu anda çok mutlu olan arkadaşım var. Aralarında mesafeler de olmasına rağmen çok mutlu bir ilişkileri olmuştu. Aileler biraz tereddütte kalmışlardı tabi ama onlar kendilerinden eminlerdi. İnternetten tanışıp konuşmak yeterli olmaz. İnternet vesile olabilir ama gerisi sende biter çok dikkatli olman lazım sadece onu değil onun arkadaşları ailesi yani bütün çevresiyle seni hiç tereddütte kalmadan tanıştırabilmeli. Sosyal çevren yoksa eğer onu internetten seninle aynı düşüncelere sahip insanlar ile çevre yaparak bul derim ben ayrıca ailenden yana sıkıntı olmazsa türkmüş yabancıymış o kadar da takılma bence :)

oluyor aslinda ama unutma gözden uzak olunca malesef bu erkeklerin gözü hemen seni unutuyor .sonra pisman olup dönselerde nafile. yani bende böyle oldu bir kac kez:kızgın:

Valla arkadaşlar tutturmuş yabancı erkek yabancı erkek.Benim eşimde yabancı çok mutlu bir evliliğim var.Ben turizm işinde çalışıyorum.İskandinav,İtalyan,Alman hepsini gördüm kusura bakmayın karısının yanında flirt etmeye çalışan bir sürü yabancı erkek var.Ayrıca aşırı derecede kirliler hepsini genellemek istemesemde %85 böyle.Yabancı bir müşterim bana kendi söyledi sizin kültürünüz ailenize olan düşkünlüğünüz bambaşka diye.Benim eşim çok iyi evet ben şanslıymışım ama her yabancı erkek böyle olacak diye bir kaide de yok.Birde şu var ki ortak hesap diye bir şey yok karısı kendi hesabını ödüyor kocası kendi hesabını.%95 çiftte eşlerinden boşanmışlar.Genelleme yapmak istemezdim ama 1.dereceden ve bir sürü ırktan insanlarla yakından diyaloğonuz olunca biliyorsunuz.Türk erkekleri harika diyemeyeceğim her ırkın iyisi kötüsü bulunur.Allah kalbinize göre versin inşallah kalbinizden geçenler gerçek olur.Nasıl siz uzaktan Türk erkeklerini harika görüyorsunuz.Bizim Turk kızlarıda maalesef böyle uzaktan yabancı erkekleri harika 4 4lük görüyor. ama öyle değil işte.

Kiz kardesim. Internette tanistilar. 4 yil ciktilar. Simdi evli ve mutluluar cok sukur. Ama cok nadir yasanabilecek bir durum. Bize de garip geldi ilk basta ama simdi alistik tabi

Valla arkadaşlar tutturmuş yabancı erkek yabancı erkek.Benim eşimde yabancı çok mutlu bir evliliğim var.Ben turizm işinde çalışıyorum.İskandinav,İtalyan,Alman hepsini gördüm kusura bakmayın karısının yanında flirt etmeye çalışan bir sürü yabancı erkek var.Ayrıca aşırı derecede kirliler hepsini genellemek istemesemde %85 böyle.Yabancı bir müşterim bana kendi söyledi sizin kültürünüz ailenize olan düşkünlüğünüz bambaşka diye.Benim eşim çok iyi evet ben şanslıymışım ama her yabancı erkek böyle olacak diye bir kaide de yok.Birde şu var ki ortak hesap diye bir şey yok karısı kendi hesabını ödüyor kocası kendi hesabını.%95 çiftte eşlerinden boşanmışlar.Genelleme yapmak istemezdim ama 1.dereceden ve bir sürü ırktan insanlarla yakından diyaloğonuz olunca biliyorsunuz.Türk erkekleri harika diyemeyeceğim her ırkın iyisi kötüsü bulunur.Allah kalbinize göre versin inşallah kalbinizden geçenler gerçek olur.Nasıl siz uzaktan Türk erkeklerini harika görüyorsunuz.Bizim Turk kızlarıda maalesef böyle uzaktan yabancı erkekleri harika 4 4lük görüyor. ama öyle değil işte.
Bizim erkekler kızlarımızı kötüler, kızlar erkeklerimizi. Kadınıyla erkeğiyle hepimiz o kadar mı naletiz yaw :KK53:

Nasıl iş anlamadım. Başka milletlerde var mıdır birbirini bu kadar kötüleyen, en iyisi bütün kezbanlarla kamiller evlensin hepimiz rahat edelim.

Bizim erkekler kızlarımızı kötüler, kızlar erkeklerimizi. Kadınıyla erkeğiyle hepimiz o kadar mı naletiz yaw :KK53:

Nasıl iş anlamadım. Başka milletlerde var mıdır birbirini bu kadar kötüleyen, en iyisi bütün kezbanlarla kamiller evlensin hepimiz rahat edelim.

Aynen öyle yani benim evliliğim tesadüfi oldu.İlla yabancı bir erkek diye tutturmamıştım kısmet işte.Şükür benim eşim iyi biri çıktı.Ama şimdi formlarda görüyorum yabancı erkek merakı işte uzaktan davulun sesi hoş gelir.Ama öyle değil yani sizin kaprisinizi çekmez yabancı bir erkek ailenizi çekmez.Rhatlarına düşkünler özgürlüklerinin kısıtlanmalarına gelemezler.Hepsi böyle olmasada çoğu böyle.Başka millette görmedim böyle ırkını aşşalayan gerçekten.Kısmet demek lazım illa böyle olsun diye diretmemek gerek.Çok iyi çiftler var etrafımda Türk bayan Türk erkek.Allah herkesin gönlüne göre versin.

İster Türk olsun ister başka milletten. Netten sevgili veya eş bulmak ve düzgün bir ilişki yürütebilmek pek mümkün değil çünkü bu amaçla yazışan erkeklerin %90 ının niyeti tek gecelik ilişki yaşamak. Ki sen yurt dışında illa da Türk erkeği istiyorum diyen birisin. Bence netten bulmayı aklından çıkar. Elbette orda Türk toplulukları vardır, birileriyle tanışırsın. Türkiye ye gelmeden Türk erkeğini netten bulmaya çalışmak suistimale açık olmak demektir.

benim şuan 2 yıllık ilişkim var ve evlilik kararı aldık, internetten tanışmıştık, facebooktan eklemişti beni mesajlar fln atmıştı sıkıntıdan bi konuşayım demiştim ve öyle başladı 2 yıl oldu. Bana böyle denk geldi herkes aynı olmayabilir tabiki

Ben de yurtdisinda yasiyorum... ve aynen!! Kimse anlamiyor... burada birisiyle tanismak imkansiza yakin. Bir de hele universiteye giden bir kiz isen, gel de bul universiteli kafa dengini. Zaten kimisi ne turkceyi dogru konusur ne de almancayi... hic hoslanamiyorum buradakilerden. Bende internet araciligi ile olusan iliskileri desteklemezdim,; ama malesef baska imkan kalmiyor . Benimde sevgilim var fb de tanismisdik. Kendisi turkiyede... Ama tavsiye etmiyorum... yani mesafeli iliski tavsiye etmiyorum. Komsu şehrinden olsun daha iyi... aldatilma riski, kandirilma riski yuksek eger mesafe olursa. Benimde ilk sevgilimdi. Saf kaliyoruz.. karsi taraf genelde tecrübeli ve bizim iyi niyetimizi kullaniyor. :KK43: ben turkiyede yasamak istedigim icin turkiyeden oyle kandım işte ona......
Bir an ben yazdim sandim hakikatten, dusuncelerimiz ayni.. bende ilerde turkiyede yasamak istiyorum. Ama turkiyedeki kizlar malesef anlayamiyor durumumuzu :(

Ayy sinir oldum şuan...Nasıl da kaptıtdım gurbetçi kıza.:KK43:Ayy yine sinirim tepeme çıktı.Kıza ulaştığım halde umarsamadı.Kötü mötü yapıştı inanılır gibi değil.Ben enazından blöf ayrılıkları yapıyordum.Bu herşeyi sineye çekiyormuş onursuz!;(Lanet olsun mutlu olamasınlar ya!!.Ondan olduğunu tahmin ediyordum.Gencecik 28 yaşında kız ben 39 yaş halimle tavır koyuyordum adama.;(
:cry:
Tahmin edebiliyorum canim benim. burda cok var boyle kizlar , bizim gibilerinde durumu ortada zaten :(

Back
X