instagramdan karşılıklı takipten çıkaran insanlar

ronsaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
18
17
3
21
yani bunca şeyin arasında derdin bu mu diyebilirsiniz ama üst üste olunca biraz canımı sıktı kendimi çok kötü hissetim ben 19 yaşındayım öyle aşırı sosyal birisi değilim çünkü üni sınavı yeni bir şehre taşındım bu sene yani arkadaşlarımla sık buluşan birisi değilim zaten hesabımda ekli olanlarda bayadir görmediğim bazen mesajlaştığım tanıdık çevre arkadaşlarım işte dün bir tane eskiden baya konuştuğumuz bir çocuk beni çıkarmış takipten de takipçiden de bugün birisi daha aynı şeyi yaptı bende mi bir sorun var anlamıyorum ki değersiz hissettim kendimi :(

Adı üzerinde "eskiden" konuşmuşsunuz. Konuşmaya devam etmediği birini niye listede bıraksın ki. Saçma sebeplerle de kendini değersiz hissetme daha yeni üniversiteye başlayacaksın yeni arkadaşların çevren olacak. Eskileri ne kafaya takıyorsun boşver.

yani bunca şeyin arasında derdin bu mu diyebilirsiniz ama üst üste olunca biraz canımı sıktı kendimi çok kötü hissetim ben 19 yaşındayım öyle aşırı sosyal birisi değilim çünkü üni sınavı yeni bir şehre taşındım bu sene yani arkadaşlarımla sık buluşan birisi değilim zaten hesabımda ekli olanlarda bayadir görmediğim bazen mesajlaştığım tanıdık çevre arkadaşlarım işte dün bir tane eskiden baya konuştuğumuz bir çocuk beni çıkarmış takipten de takipçiden de bugün birisi daha aynı şeyi yaptı bende mi bir sorun var anlamıyorum ki değersiz hissettim kendimi :KK43:
Ay kendine dert aramışsın resmen. Arada bakıp ben neden hala takip ediyorum onu dediğin insanlar oluyor ondan çıkarmışlardır. Sadece kendin takipten çıkıp karşıdakini de çıkartmayınca da garip oluyor biraz. İnsanların 1 dakika düşünmedikleri şeyi bu kadar dert etmeyin

Yine seninkiler iyiymiş benim dangalaklar beni takipten çıkıp gizli gizli beni de takiplerinde bırakıyorlar
Sanki hayran kitlesiyim gibi 😂😂😂

Hele biri vardı dışarda çocuğun okulunda vs hep karşılaşırdık sürekli gelir konuşurdu
Sonra bir farkettim benim arabamın aynını aldı aynı renk aynı model hatta modifiye parçaları bile aynı
Sonra çocuğu okula bırakırken beni bir solladı bi araba yarışı yaptı süratle 🤦🏽‍♀️napıyor bu salak dedim hatta kaza yapacak delimidir nedir dedim
Meğer o kadınmış işte arabayı yenileyince ben tanımadım

Gidip sorcaktım ne yapmaya çalışıyosun sen diye sonra dedim ki ya boşver
Evde instaya bir baktım beni takipten çoktan çıkmış benim haberim yok
Benide hayranı olarak tutmaya devam etmiş

:KK70: :KK70: :KK70: Ruh hastası mı yok

Seninkiler iyi bari seni de çıkarmışlar

Haberim olduğu dakika bende onu takipten çıktım
Ve birdaha okulda bir yerde karşılaştığımızda selam verdiğinde soğukça baktım gittim

Back
X