Instegram alisverisi

Gunaydn

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
293
51
318
Merhabalar arkadaslar
Instegramdan alisveris yapmistim,pantolon ve bluz.beden uymayinca ikisinide degisim icin yolladim ayni paket icinde.simdi bana diyorlarki bluz burda pantolon yok.boyle bisey nasil olabilir,ne yapabilirim.kargocular acip alacak degil,ben koydum yolladim paketi.ispatlamanin bir yolu yok ustune su icecegim galiba

şikayet edeceğiniz bir yer yok bence çünkü büyük ihtimalle yasadışı satış yapıyorlardır. yine de şikayet edeceğim diye blöf yaparsınız olmazsa da aynen dediğiniz gibi bir bardak su içeceksiniz gibi duruyor.

instagramdan alışveriş nasıl oluyor cidden anlamıyorum bu arada, gözüme çarpıyor bazen ama sokakta her butikte bulunabilecek şeyler hepsi.

hangı butık bılelımde alısverıs yapmayalım

Tuwid tekstil,aslinda guvenilir bir yer gibi duruyor .istanbulda magazasi yok ama bursada ve birkac sehirde var..Yillardir internetten alisveris yaparim ilk defa basima boyle birsey geldi.

Tuwid tekstil,aslinda guvenilir bir yer gibi duruyor .istanbulda magazasi yok ama bursada ve birkac sehirde var..Yillardir internetten alisveris yaparim ilk defa basima boyle birsey geldi.
Yaptığınız şey internetten alışveriş değil ki
İnternetten alışveriş kilit sembolü bulunan güvenilir siteden kredi kartı vs girerek yapılan mesafeli satış sözleşmesini karşılıklı kabul ettiğiniz vergisini ödeyen firmalardan almaktır
Sizin aldığınız yer vergi falan ödemeyen kapıda ödeme ile satış yapan bir şahış muhtemelen

Kargonun üzerine içindeki muhdeviyatı yazdırdınız mı. Bir pantolon bir bluz şeklinde. Eğer öyleyse ispatlama şansınız olur.

Evet internet alisverisi gibi degil ama burasida magaza,sahis degil.Bilemiyorum bir karisiklik oldu heralde.Banada ders olsun bari birdahada almam instagramdan bisey.

bilerek size uymayan bir bedenmi yolladılar acaba..her müşteriye böyle yapsalar?

Kargocularda alabilir., bizzat basima grldi nisanliyken:)) ha o arada postanedekiler mi aldilar yoksa kargocu mu bilmem icindekileri

Instagramdan alisvers bana hiç güvenli gelmiyor. Ablamda yaptı ürünleri geri yolladı beden uymadığı ve resimdeki gibi olmadığı için. Ne para iadsi yaptılar ne degisim gitti öyle. Allahtan 200 liralık bişeydi çok bişey olsa kotu olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…