insülin direncinden dolayı kilo veremiyorum.. :(

evet ilaç kullanmıyorum ama diyetisyenim verdiği ilacı kullanırsam daha hızlı kilo verebileceğimi söyledi de ben baş ağrısına dayanamadığım için kullanmıyorum

Arkadaşlar 3 haftadır diyet yapıyordum ama kilo veremedim bende doktora gittim insülin direncin var dedi.. ama ilaç vermedi kilo vermeden ilaç veremem dedi.. diyetisyen gittim ayda sadece 2 veya 3 kilo verebilirsin dedi ve 170 lira para istedi mantıklı gelmedi.. napcam yardım edin gittikçe şişiyorum..
Merhaba. Benim de insüln direncim var. Evet kaç tane diyetisyene gittiysem hep aynı listeyi verdi. Ben de kendi kendime araştırıp Karatay'ı buldum. Yaptım ve çok da güzel kilo verdim. Tabi ki sporla beraber. Maalesef yediklerinin ayrısını yiyip, yaptığın sporun iki katını yapman gerek ki sağlıklı insanlar gibi kilo veresin. Sakın ama sakın yoyo diyetlere yönelme. Karatay diyeti insülin direnci için biçilmiş kaftan.

Merhaba. Benim de insüln direncim var. Evet kaç tane diyetisyene gittiysem hep aynı listeyi verdi. Ben de kendi kendime araştırıp Karatay'ı buldum. Yaptım ve çok da güzel kilo verdim. Tabi ki sporla beraber. Maalesef yediklerinin ayrısını yiyip, yaptığın sporun iki katını yapman gerek ki sağlıklı insanlar gibi kilo veresin. Sakın ama sakın yoyo diyetlere yönelme. Karatay diyeti insülin direnci için biçilmiş kaftan.
Hemen bakıyorum diyete canim cok saol. .

Arkadaşlar 3 haftadır diyet yapıyordum ama kilo veremedim bende doktora gittim insülin direncin var dedi.. ama ilaç vermedi kilo vermeden ilaç veremem dedi.. diyetisyen gittim ayda sadece 2 veya 3 kilo verebilirsin dedi ve 170 lira para istedi mantıklı gelmedi.. napcam yardım edin gittikçe şişiyorum..
Merhaba canım,
İnsülin direncinin olması kilo verme hızını yavaşlatacaktır. Ama bu senin motivasyonunu düşürmesin, çünkü sen bu diyetini ömrün boyunca sürdürmelisin. Tatlıyı mümkün olduğunca azaltmalısın ve yediklerine her daim dikkat etmelisin. Sen tip 2 diye adlandırdığımız şeker hastalığına sahipsin. Bu nedenle istediğin her şeyi yeme lüksüne sahip değilsin. Kendini buna alıştır ve sağlıklı beslenme ilkelerini benimse lütfen. Hayatına sporu bir şekilde sokarsan çok faydasını görürsün. Herhangi başka sorun varsa çekinmeden sorabilirsin :KK52:

Back
X