int. ten alışveriş??

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb. kızlar sorunum şu ki genelde netten alışveriş yapan bir insan değilim.ismini vermeyeceğim ama bir siteden alışveriş yaptım.kargo nerede diye bir bakayım dedim.Hatta buggün kargo şirketinden msj da geldi.kargonuz Yoldadır vs. diye.Neyse birde alışveriş yaptığım siteden baktım kargo nerde diye.Ben trakyadayım kargo ist. araca yüklenmiş.Fakat az önce baktım 2. aşama olarak araç kocaelindeymiş.Bu normal mii??:44: Pek anlamıyorumda sizlere sorayım dedimm.:26:

cnm ben çok alışveriş yapıyorum internetten. bana da öyle görünüyor ama 1-2 güne en geç 3, elimde oluyor

yok siz hiç sıkıntı yapmayın ev adresinizi doğru verdiyseniz o kargo van'a da gitse en son size ulaşacaktır :1::1:

bende genelde bır sıteden alısverıs yapardım dırek bana ulasırdı kargom.sonra baska bır sıteden alısverıs yapayım dedım.aman allahım oda ne benım kargo sehır sehır gezdı valla bana ulasana baya bı zaman gectı ama aldım kargoyu muhakkak gelıyor ama gec gelıyor.sankı sızde o sıteden yapmıs gıbısınız gıbı geldı.durum hosuma gıtmedıgı ıcın bıdaha ordan bısey almadım can sıkıcıydı.

Eğer güvenilir bir siteden yaptıysan alışverişi, telaş etmene gerek yok.
Ayrıca kargo şirketleri, aldıkları kargoyu direkt kullanıcıya gönderemezler.
Kargolar önce şubeden alınıp bir aktarım merkezine götürülür. Burada
gidecekleri yerlere göre gruplara ayrılıp öyle yola çıkarılır. Muhtemelen kargonun
aktarım merkezi Kocaeli, Gebze civarındadır ve oradan da senin olduğun ile
gönderilecektir.Yakında elinde olur eğer adresi doğru verdiysen.

Şimdiden iyi günlerde kullan :34::34::34::34::34:

kızlar saolun :1: şimdi baktım bulunduğum şehirdeki kargo şubesine ulaşmış daha adrese teslim edilmedi ama bugün edilir.:1: deneyimsiz olduğum için bir an şaşırdımm ters yöne gidince. Gülenyelkeni 'in de dediği gibi aktarım merkezi kocaelindeydi sanırım :1:

Son düzenleme:
Back
X