Bu testi kullanan ve sonra doğruluğunu gören ya da görmeyen kullanıcılar bize rehberlikte bulunabilir mi?
Ben kullandım erkek sonucu aldım, ama henüz ultrasonla teyit edemedim, biraz daha zamana ihtiyacımız var...
Herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabi ama erkek olursa Çınar Haktan düşünüyorum ama eşim istemiyor..
Siz isim ne düşünüyorsunuz, fikir alışverişinde bulunalım. :)
:emir_
Arkadaşım ben bugün yaptım 10. haftamdayım erkek çıktı bakalım ultrasonda ne çıkacak sonucu yazarım
Selam kizlar,
Bayadir yazamiyordum, umarim herkes bebisini saglikla kucagina alir. Testi ben de az once yaptim, erkek cikti, benim icime de hep erkek doguyordu zaten. Pazartesi doktor kontrolum var sonucu yazarim
Canım ben internetten tam koyu yeşil olunca erkek diye okumuştum seninki daha sarı görünmüyo mu? ben de bu testen sipariş verdim eşim baya bi kızdı yine de dayanamadım o kadar para verip sonra yanlış sonuç çıkarmıyım :)
mesela şu en alttaki kızmış
Merhaba bende gebeyim bu testin ucretini birde nerden temin ediliyor yazarsanız sevinirim dogruluk payı nedir teyit ettinizmiAslinda baya yesildi, camin onunde duruyor diye oyle cikmis sanirim canimama zaten test ne kadar guvenilir o da belli diil, pazartesi ogrenicez insallah
Merhaba bende gebeyim bu testin ucretini birde nerden temin ediliyor yazarsanız sevinirim dogruluk payı nedir teyit ettinizmi
Bence senınki kız çıkmış.Selam kizlar,
Bayadir yazamiyordum, umarim herkes bebisini saglikla kucagina alir. Testi ben de az once yaptim, erkek cikti, benim icime de hep erkek doguyordu zaten. Pazartesi doktor kontrolum var sonucu yazarim
Bence senınki kız çıkmış.
Bence senınki kız çıkmış.
Saglikli olsun da canim, onemli degil cinsiyeti
Amin canim cumlemizeTabiki Yüce Mevlam önce sağlıklı hayırlı ve zahmetsiz çocuk versin ki peygamberimiz hep "Rabbim bana zahmetsiz çocuk ver"Diye dua edermiş .Ne şahane dua değil mi :)
Canim sanki senin test benimkinden daha yesil cikmis. Allah hayirlisini versin, belki test yanlistirBen de sonunda yaptım erkek çıktı sonuç. Benim iki oğlum vardı kız çıkmasını çok isterdimama tabiki sağlıklı olsun da önemli olan tek şey bu.... havaya kaldırıp ışığa tutuncabiraz rengi açılıyodu ama kendimi kandırmım
Canim sanki senin test benimkinden daha yesil cikmis. Allah hayirlisini versin, belki test yanlistirsonucta yuzde yuz dogru degil bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?