Doğuma Hazırlık IntelliGender Bebek Cinsiyetini Öğrenme Testi kullananlar var mı? Cinsiyet ve İsim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esracetin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
17
0
86
35
İstanbul
Bu testi kullanan ve sonra doğruluğunu gören ya da görmeyen kullanıcılar bize rehberlikte bulunabilir mi?
Ben kullandım erkek sonucu aldım, ama henüz ultrasonla teyit edemedim, biraz daha zamana ihtiyacımız var...
Herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabi ama erkek olursa Çınar Haktan düşünüyorum ama eşim istemiyor..
Siz isim ne düşünüyorsunuz, fikir alışverişinde bulunalım. :)

:emir_
Arkadaşım ben bugün yaptım 10. haftamdayım erkek çıktı bakalım ultrasonda ne çıkacak sonucu yazarım

Merhaba kızlar sonuclariniz belli oldu mü?merak ettim. Ben de bu testi yaptım cok koyu yeşil çıktı. Erkek sonucu aldım ama henüz doktor kontrolüne gitmedim. Hem bebisimin cinsiyetini hem de bu testin doğruluk derecesini merakla bekliyorum. Sizler de lütfen kesin sonuc alınca buraya yazmayı unutmayın. Bakalım yüzde kac doğruluk payı var..

Merhaba arkadaslar intelligender testinden sonra mor lahana testini yaptım onda da erkek sonucu çıktı. Acaba bu testlerin doğruluk payı nedir? Testleri uygulayanlar lütfen neticeleri bildirsin.

arkadaşlar 11+4 de doktor kesin erkek dedi
ben erken değil mi dememe rağmen bide hava yaptı
13+4 te kız görünüo dedi
şimdi ne dio bu adam anlamadım 16. haftamı bekliorum başka bi doktora gidicem

Kızlar merhaba intelligender, mor lahana testi ve yüzük testi hepsi bende erkeği gösteriyordu. Dün 18. Haftada bebisimizin cinsiyetinin erkek oldugunu doktorumuz söyledi. Yani bu testler ben de tuttu. Dilerim sizleri de yanıltmaz.

Selam kizlar,

Bayadir yazamiyordum, umarim herkes bebisini saglikla kucagina alir. Testi ben de az once yaptim, erkek cikti, benim icime de hep erkek doguyordu zaten. Pazartesi doktor kontrolum var sonucu yazarim

Eklentiler

• image.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 1.085
Selam kizlar,

Bayadir yazamiyordum, umarim herkes bebisini saglikla kucagina alir. Testi ben de az once yaptim, erkek cikti, benim icime de hep erkek doguyordu zaten. Pazartesi doktor kontrolum var sonucu yazarim

Canım ben internetten tam koyu yeşil olunca erkek diye okumuştum seninki daha sarı görünmüyo mu? ben de bu testen sipariş verdim eşim baya bi kızdı yine de dayanamadım o kadar para verip sonra yanlış sonuç çıkarmıyım :)
mesela şu en alttaki kızmış

Eklentiler

• 2015-01-21 12.49.00.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 1.702

Aslinda baya yesildi, camin onunde duruyor diye oyle cikmis sanirim canim ama zaten test ne kadar guvenilir o da belli diil, pazartesi ogrenicez insallah

Aslinda baya yesildi, camin onunde duruyor diye oyle cikmis sanirim canim ama zaten test ne kadar guvenilir o da belli diil, pazartesi ogrenicez insallah
Merhaba bende gebeyim bu testin ucretini birde nerden temin ediliyor yazarsanız sevinirim dogruluk payı nedir teyit ettinizmi

Merhaba bende gebeyim bu testin ucretini birde nerden temin ediliyor yazarsanız sevinirim dogruluk payı nedir teyit ettinizmi

internette adını yazınca birkaç sitede çıkıyor, link vermek yasak sanıyorum o yüzden yazamadım. 75 tl ücreti, testi de daha bugün yaptım canım teyit edemedim henüz hatta pazartesi olan randevum da çarşambaya alındı, biraz daha bekleyeceğiz yani

Saglikli olsun da canim, onemli degil cinsiyeti

Tabiki Yüce Mevlam önce sağlıklı hayırlı ve zahmetsiz çocuk versin ki peygamberimiz hep "Rabbim bana zahmetsiz çocuk ver"Diye dua edermiş .Ne şahane dua değil mi :)

Ben de sonunda yaptım erkek çıktı sonuç. Benim iki oğlum vardı kız çıkmasını çok isterdim ama tabiki sağlıklı olsun da önemli olan tek şey bu.... havaya kaldırıp ışığa tutuncabiraz rengi açılıyodu ama kendimi kandırmım

Eklentiler

• 20150126_060837.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 403
  • 2015-01-26 09.30.00.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 380
Canim sanki senin test benimkinden daha yesil cikmis. Allah hayirlisini versin, belki test yanlistir sonucta yuzde yuz dogru degil bu testler

Canim sanki senin test benimkinden daha yesil cikmis. Allah hayirlisini versin, belki test yanlistir sonucta yuzde yuz dogru degil bu testler

Aynen canım. Aşağıdayken epey koyu bir yeşildi. İnternetten baya bi yorum okudum. Doğru çıkan da var çıkmayan da . Allahtan ümit kesilmez deyip doktorum net bişi söyleyene kadar ümit etmeyi bıramıycam ama erkek fikrinide kendime alıştıracam üzülmemek adına bebeğimin sağlığı için şükredeceğim inş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…