Doğuma Hazırlık IntelliGender Bebek Cinsiyetini Öğrenme Testi kullananlar var mı? Cinsiyet ve İsim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Valla ben de yarin gidicem insallah gosterir de cinsiyetini ogrenebiliriz. Benim ilk cocugum, o yuzden cinsiyet cok farketmez ama yine de merak ediyor insan.benim diger tum hurafe ve testlere gore erkek gorunuyor ama belli de olmaz tabi. hepimizinki icin en onemlisi dedigin gibi saglikli olmalari

Canim sabah taze idrarla mi yaptin testi? Acaba bu sonucu etkiliyor mu? Bir de benim 10 haftalik acaba cikar mi?

Canim sabah taze idrarla mi yaptin testi? Acaba bu sonucu etkiliyor mu? Bir de benim 10 haftalik acaba cikar mi?
Canim icinde sabah idrarinizi tercih edin gibi bir sey yaziyordu. Benim testim dogru cikti bu arada, yuksek ihtimalle erkekmis

Canim icinde sabah idrarinizi tercih edin gibi bir sey yaziyordu. Benim testim dogru cikti bu arada, yuksek ihtimalle erkekmis
Hayirli ugurlu olsun canim. Acaba ikili testte de belli olma ihtimali var mi? Benim de oglum olacak gibi bir his var icimde. Sabretmek lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…