Infertilite olabilir mi o dedikleri yer?Herkese merhaba bana doktorun geçen ay hormon testi istemişti reglinin 2.günü yaptır gel dedi yaptırdım fakat sekreterler başka doktor adına randevu girmişler kendi doktoruma gittiğim zaman hangi doktorun adını yazmışlarsa ona gitmen gerekiyor benim adımı verip bakması için rica edebilirsin dedi sonuçta aynı hastalıklarla uğraşıyoruz farketmez dedi neyse o doktora gittim durumu izah ettim bana verdiği tepki şu şekildeydi
Ee ne yapmam lazım peki? Ne bekliyorsun. Ben bakamam senin burda ne işin var senin "intelligent" bölümüne gitmem lazım diyip beni azarlayıp yolladı. Şaştım kaldım elde ne bir test sonuçlarım var nede elde tutulcak birşey doğal olarak dediği yere gittim fakat sabah gelmeniz lazım dediler tüp bebek yeri değil mi orası arkadaşlar kimse bana test sonucumu vermedi de bakmadı da ( intelligent) bu nedemek bilen beni aydınlatabilir mi e nabıza da düşmemiş sonuç
Evet orası ne oluyor acabaInfertilite olabilir mi o dedikleri yer?
Kısırlık demek oluyor.Evet orası ne oluyor acaba
Yaa ama eşime bakmadan nasıl oluyor bu durumErkek kısırlığı demek oluyor.
Pardon yorumu duzenledim. Ben diger uyenin cevabıni görüp yazmıştım. Kadin infertilitesi diye söylendiğini hiç duymamıştım. Konu eşiniz zannetmiştim.Yaa ama eşime bakmadan nasıl oluyor bu durum
Banada çok saçma geldi ki benim tahlilime bakmadan oraya yönlendirdi hormon testi için geldim sonuçlarım çıktı diyince burda ne işin var diğer bölüme gidiceksin dedi direkPardon yorumu duzenledim. Ben diger uyenin cevabıni görüp yazmıştım. Kadin infertilitesi diye söylendiğini hiç duymamıştım. Konu eşiniz zannetmiştim.
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz?Banada çok saçma geldi ki benim tahlilime bakmadan oraya yönlendirdi hormon testi için geldim sonuçlarım çıktı diyince burda ne işin var diğer bölüme gidiceksin dedi direk
Hayır Türkiyedeyim aşağıya sonuçlarımı attım bakabilir misinizYurtdışında mı yaşıyorsunuz?
Değerlerin normal geldi bana. İnfertilite gibi bir durum yok diye düşünüyorum.Hayır Türkiyedeyim aşağıya sonuçlarımı attım bakabilir misiniz
Doktor başından savmak için yaptığını düşünüyorum artık peki ilaçlık bir durum gözüküyor muDeğerlerin normal geldi bana. İnfertilite gibi bir durum yok diye düşünüyorum.
Başka bir hekime mutlaka görünün. İlaç gerekiyor mu bilemem. Uzman degilim. Gebelik planliyorsaniz eşiniz de muayene olmalı.Doktor başından savmak için yaptığını düşünüyorum artık peki ilaçlık bir durum gözüküyor mu
Tamam çok teşekkür ederim eşimde gidicekti zatenBaşka bir hekime mutlaka görünün. İlaç gerekiyor mu bilemem. Uzman degilim. Gebelik planliyorsaniz eşiniz de muayene olmalı.
Her sey gönlünüzce olsunTamam çok teşekkür ederim eşimde gidicekti zaten
Tıpta, infertilite olarak tanımlanan kısırlık, çiftin istemesine rağmen doğal yollardan çocuk sahibi olamaması olarak tanımlanabilir. Sağlıklı çiftlerde, düzenli ve korunmasız cinsel ilişkiye girilmesi durumunda aylık gebe kalma oranı yaklaşık %25'tir.Evet orası ne oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?