Tüp Bebek Merkezleri international yesilyurtta tup bebek tedavisi gorenler buraya

saniye1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
288
351
53
Arkadaslar ben internationalda ilknur citille mikroenjeksiyon tedavime basladim transfer sonrasi bekleme surecindeyim. Bu hastanede tedavi gorenler yazbilirler mii

Arkadaslar ben internationalda ilknur citille mikroenjeksiyon tedavime basladim transfer sonrasi bekleme surecindeyim. Bu hastanede tedavi gorenler yazbilirler mii
evet ben gordum.2009 yılları arasında .ısmaıl cepnı ıdı doktorum .1 ı donmus 3 tup denemem oldu.lakın tutmadı.kotuydu dıyemem benım sanssızlıgım.benle yapan bayan hamıle kaldı cunku

evet ben gordum.2009 yılları arasında .ısmaıl cepnı ıdı doktorum .1 ı donmus 3 tup denemem oldu.lakın tutmadı.kotuydu dıyemem benım sanssızlıgım.benle yapan bayan hamıle kaldı cunku
Tabi merkez ve doktorlarin kalitesi bi yana daha cok kader kismet isi bu bence ama insan kiyasliyo ogrenmek istiyo ben daha cok eve yakin diye tercih ettim ama sonradanda memnun kaldim. Bakalim ne olucak. Sizin durumunuza uzuldum peki sonrasinda ne yaptiniz

Back
X