- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
O ara 15 yasındayım.. :)
Facede ilkokul 1. Sınıftaki arkadaşımı arıyorm. Adı serdardı. Soyadını hatrlamadım. Saflıga bak, soyadsız sadee serdar olarak yazdım. Yada kader diyim.. Ve bi sürü serdar çıktı. İçlerinde biri var ve ekledim ama sınıf arkadaşım değildi bilerek ekledim. Çok yakışıklı falanda değildi bilmiyorum ama ekledim :)
Kabul etti. Knuştuk monuştuk. Beni tersledi
ne ekliyon boş boş falan
erkek sandı beni. Bnmde cesaretime bak. Numarasını aldım. Ve aradım. snracığımaaaaa knuşmadık hiç ama hbire fotolarımı beğeniyo pişman oldu falan. Bnm kuzenimin duğunu vardı şehir dısına gittik. Baktım arıyo beni. Açtım. Baktım bi ünlü olduğunu soyleyen bi ses. Kesin beni kafaya alıyo sandım yüzüne kapattım. Tekrar aradılsr mesgule attım. Snra bana multimedia mesajı geldi o ara whatsapp fln yok. Bi açtım multimediayı. Gerçekten bi ünlü ve o. Ben şok oldum
meğerse aramıxı yapsn dye Ortaköyde rastladıgı bi ünlüden rica etmiş
ve bn yüzüne kapatmışım..
Hemen aradım bu sefer açtı bi sürü kfretti bana beni adama rezl ettn bilmem ne
kendimi affettrmek için istanbla döner dönmez buluşalm dedim. Buluştuk ve ne olduysa oldu.. Aşık oldum resmen.. 4 ay snrada kaçtım.. İşte bu. Şimdi 5 yıllık evliyim.
Facede ilkokul 1. Sınıftaki arkadaşımı arıyorm. Adı serdardı. Soyadını hatrlamadım. Saflıga bak, soyadsız sadee serdar olarak yazdım. Yada kader diyim.. Ve bi sürü serdar çıktı. İçlerinde biri var ve ekledim ama sınıf arkadaşım değildi bilerek ekledim. Çok yakışıklı falanda değildi bilmiyorum ama ekledim :)
Kabul etti. Knuştuk monuştuk. Beni tersledi

Hemen aradım bu sefer açtı bi sürü kfretti bana beni adama rezl ettn bilmem ne