- 10 Nisan 2014
- 43.340
- 115.562
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
ne diye aynı şehirden adam buldun o zaman?madem kim olduğun bilinmeden sex konuşasın vardı sana çok uzak şehirden birileriyle konuşsaydın sahte isimlerle.edit:şu verdiğim önerilere bak tee allahımmHayır aslında burası çok küçük.her yerde karşılaşabiliyoruz.sinri bozucu
Yazıştık.nerde oturduğumu ismimi biliyoBelki anlamamistir
O zaman bile bile lades demiş oluyorsunuz kusura bakmayın. İnternet üzerinden isteyen istediği şekilde konuşabilir. İçeriği ne ile ilgili olursa olsun. Kimse karışamaz. Ama anonim kalmak istiyorsanız bu kişiyi bırakıp başka birini bulabilirdiniz. Yok aşık oldum o yüzden konuştum diyorsanızda bütün riskleri aldığınızın farkında olmalıydınız. Artık yapacak bir şey yok.Baştan beri onun o olduğunu biliyordum.ama sorun onun şimdi beni tanıması.deliricem
e sen söylemişsin zaten.nesi gizli saklı ilişki bunun?Yazıştık.nerde oturduğumu ismimi biliyo
Büyük güneş gözlükleri al kendine, kafana da vintage tarzi fular tak, sapka tak sokaga cikarken, kimlik degistirDışarı çıkamam kimsenin yüzüne bakamam.cok utaniyorum
Adam sadece yatmak istiyor.bunu yapamamNiye utanıyorsun, madem aşıksın git konuş. Hazır sexting de yapmışsınız hem.
E cinsellik konuşmuşsun. Senin de hoşuna gitmiş. Yazışırken sorun değildi de gerçek olunca mı sorun oldu?Adam sadece yatmak istiyor.bunu yapamam
Ismini söylemedim.o gün yemek yediğimiz yerin adını söyledi.adim o... ya çıkacak.ama cinselliği isteyerek konustume sen söylemişsin zaten.nesi gizli saklı ilişki bunun?
:))))Büyük güneş gözlükleri al kendine, kafana da vintage tarzi fular tak, sapka tak sokaga cikarken, kimlik degistir
adın falan çıkmaz saçmalama allasen.sil uygulamayı olayı da unut.Ismini söylemedim.o gün yemek yediğimiz yerin adını söyledi.adim o... ya çıkacak.ama cinselliği isteyerek konustum
Yazışırken güzeldi.keyif aldım.yalan.soyleyememE cinsellik konuşmuşsun. Senin de hoşuna gitmiş. Yazışırken sorun değildi de gerçek olunca mı sorun oldu?
Adamla yat, gizli görüntülerini kaydet, elinde kozun olsun, sen beni yayarsan ben de seni yayarim de, sonra tehdit ve şantajdan hapse falan girersen gel ben gene akil veririm sanaIsmini söylemedim.o gün yemek yediğimiz yerin adını söyledi.adim o... ya çıkacak.ama cinselliği isteyerek konustum
Kendine baksın o, bu işler tek taraflı olmuyor . Görürseniz kaldırın başınızı geçin . Sizi bir şeyler yaşamaya zorlayabilecek kadar karaktersiz ise de sakın pabuç bırakmayın, reddedinBana sank8 ben bir sokak kadınıymışım gibi bakacak.canim sikiliyor
Resim göndermedim.Catfishlik mi yaptın yoksam, başkasının resmini filan mı gönderdin herife bak bu benim diye
Keyif aldım bentanımadığın insana nasıl cinsellik anlatıraın be bacım..erkek milleti ne yapacağını bilemezsin..keşke biraz daha yavaş olsaydı oz bu şekilde olmadı..biraz daha dikkatli ol..
nasıl bir site ki o?çocuğunun sınıf arkadaşının babasını şıp diye nasıl bulabiliyorsun?ben msn de kalmış bir dinazorum da ondan soruyorum.Adamı bulduğun site bu amaç için kurulu değil miydi zaten? Başından belli niyeti. Çocuğunun sınıf arkadaşı üstelik, şimdi ay çok kötüyüm deme yalandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?