- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
- Konu Sahibi Perladerma
Mmmmmm
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır daha görüşmedik ama görüşeceğiz gelecek yanımaYüz yüze görüştünüz mu
Hayır daha görüşmedik ama görüşeceğiz gelecek yanıma
Yok canım yalnız gider miyim hele ki tanımadan asla evlenelim demem zaten demedim de iyice tanımam lazımYuzyuze görüşmeden böyle bir karar vermeyin. Bir de görüşmeye yalnız gitmeyin dünyanın bin türlü halı var başınıza herşey gelebilir
Tanımadan nasıl olur bilemedim eskiden bi sevgilim oldu internetten tanıştım söz taktık kendi aramızda ama tanımaya başladıkça pişman oldum ..Merhaba kızlar internetten biriyle tanıştım beğendim hoşlandım bana evlilik teklif etti ama kabul etmedim tabi aranızda böyle internetten tanışıp evlenenler var mı ya da bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir
28 yaşındayımKaç yaşındasınız?
%90 i atar tutar. Dikkatli olun. Kotu niyetli insanlar cok.Merhaba kızlar internetten biriyle tanıştım beğendim hoşlandım bana evlilik teklif etti ama kabul etmedim tabi aranızda böyle internetten tanışıp evlenenler var mı ya da bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir
Ben iyice tanımadan asla yüzük takmam zaten iyice tanımadan asla olmaz peki daha sonra böyle birşey yaptınız mıTanımadan nasıl olur bilemedim eskiden bi sevgilim oldu internetten tanıştım söz taktık kendi aramızda ama tanımaya başladıkça pişman oldum ..
İlginç boşanma sebepleri neydi acaba tekrardan internette sevgili aramaya kalkışmak mı acabainternette tanısıp evlenen 3 tanıdığım var 3 ü de boşandı
İlginç boşanma sebepleri neydi acaba tekrardan internette sevgili aramaya kalkışmak mı acaba