İnternet aşkları

Yüz yüze görüştünüz mu

Hayır daha görüşmedik ama görüşeceğiz gelecek yanıma

Yuzyuze görüşmeden böyle bir karar vermeyin. Bir de görüşmeye yalnız gitmeyin dünyanın bin türlü halı var başınıza herşey gelebilir

Yuzyuze görüşmeden böyle bir karar vermeyin. Bir de görüşmeye yalnız gitmeyin dünyanın bin türlü halı var başınıza herşey gelebilir
Yok canım yalnız gider miyim hele ki tanımadan asla evlenelim demem zaten demedim de iyice tanımam lazım

Merhaba kızlar internetten biriyle tanıştım beğendim hoşlandım bana evlilik teklif etti ama kabul etmedim tabi aranızda böyle internetten tanışıp evlenenler var mı ya da bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir
Tanımadan nasıl olur bilemedim eskiden bi sevgilim oldu internetten tanıştım söz taktık kendi aramızda ama tanımaya başladıkça pişman oldum ..

Merhaba kızlar internetten biriyle tanıştım beğendim hoşlandım bana evlilik teklif etti ama kabul etmedim tabi aranızda böyle internetten tanışıp evlenenler var mı ya da bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir
%90 i atar tutar. Dikkatli olun. Kotu niyetli insanlar cok.

Tanımadan nasıl olur bilemedim eskiden bi sevgilim oldu internetten tanıştım söz taktık kendi aramızda ama tanımaya başladıkça pişman oldum ..
Ben iyice tanımadan asla yüzük takmam zaten iyice tanımadan asla olmaz peki daha sonra böyle birşey yaptınız mı

internette tanısıp evlenen 3 tanıdığım var 3 ü de boşandı

İlginç boşanma sebepleri neydi acaba tekrardan internette sevgili aramaya kalkışmak mı acaba

aynen dediğiniz gibi bir bayan arkadasım eşini yine sosyal medya yüzünden bıraktı bayagı çabaladı ama adam rahat durmadı babası da en son kızını aldı gitti

bir diğeri erkekti zaten biri karadeniz biri akdeniz dendi kültür çatışması kaynana vs en son boşandılar anlaşmalı neyseki onlarda cocuk yoktu

diğer bayan arkadasımda 6 ay geçemeden boşanmak istedi anlaşmalı için bir yılın dolmasını bekleyip ayrı yasadılar sonra anlaşmalı bitti o ana dek ikisi de başkalarıyla görüşmeye başlamışlardı zaten

İmkansiz degil ama zor. Yuzyuze anlasabilmek, cevre vs.. cok farkli olabiliyor ve bir sure sonra o insan olmadigini anliyorsun. Boyle bir karar alabimek icin lutfen oncesinde en az 2 yil gercek flort donemi kaydedin.

Hayat senin karar senin eşimle 2 ay konuştuk 1,5 sene nişanlı kaldık 8 aylık evliyim Arada pişman oluyorum evlendim diye ki sürekli de yüzyüze görüşürdük internetten nasıl tanıyacaksın ki? Yanına gelse bile en fazla kaç saat ya da gün duracak??

İnternetten evlilik teklif eden ya ciddi değil dalga geçiyor yada akılsız.hani niyetim evlilik dese anlarım ama daha yüzyüze gelmeden neyin teklifini yapıyorsun.hoşlanmayida anlarım ama evlilik teklifi saçma. Bana internetten böyle yazanları ben hemen kafamda eliyorum.bence ciddi biri değil gibı. Bende internetten çok görüştüm ama çoğu fos çıkıyor.

Back
X