- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ya mesela kendime söz veriyorum ise gidince bilgisayarı mi açmayacagim diyeSon aylarda ayagimdaki rahatsizliktan dolayi hep evdeyim ben de epey vakit geciriyorum internette ama bagimlilik bu anlamami geliyo bilemedim.
Interneti kapatiyorum ve bir hafta girmeyecegim deseniz basarabilir misiniz mesela?
Yaa benim bir kaç aya gireceğim çok önemli 2 sınavım varİşsizim,sürekli netteyim.
Hasta falan değilim ben yaa
Valla bende bilmiyorumBende oyle elimden telefin dusmuyor sor biriylemi konusuyosun hayırnaptigimi bende bilmiyorum
Bende oyle elimden telefin dusmuyor sor biriylemi konusuyosun hayırnaptigimi bende bilmiyorum
Bir çözüm bulursanız bana da haber edin olur muAynen yaa telefon elimden dusmez hatta annem kızar kimle konuşuyor diye ama inanki bnde ne yaptığımı bilmiyorum
Ayy ne güzel vallaIlk önce sosyal medyayi yok etbenim face falan yok mesela. Kadinlark bile nadir takiliyorum
Ne olacak bizim halimiz o zamanBenim de elimden telefon dusmuyo yaptığım hiç bi şey de yok
Boşa zaman geçirmeyi hiç sevmezkenAyni sorun bende de var kk ya bakip duruyorum faceye inst a ve gereksiz. Su an tatildeyim ama daha faydali gecirmek varken pofss(
MalesefTeknoloji amacına ulaşmış durumda ne yazık ki
Valla kiyacaksin. Kapatacaksin. Bagimlilik zor ama yinede iradeni topla. Yoksa derslerin güme giderAyy ne güzel valla
Ben sürekli kk dayım
Önceden böyle değildim
Hocam beni mahvedecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?