İnternet bağımlılığı

benim öğlen zamanda şarjım bitti...ve elektrik kesildi....2 saat internetsiz geçti)))

Bazı siteler ciddi anlamda bağımlılık yapsın diye yapılmış mesela Onedio gibi siteler. Instagram bunlardan bir tanesi olabilir. Bunun en güzel çözümü kitap okumaktır. İlginizi başka yöne çekmelisiniz. Mutlaka seveceğiniz türde bir kitap vardır, alın okuyun.

Dün bilgisayarım çöktü arkadaşlar Allahın işi işte
Arkadaş yaptırmak için götürdü acele etme dedim
Telefondan da kk pek zevkli olmuyo

Ben kitap okuma alışkanlığı olan biriyim zaten ama uzun zamandır onuda yapamıyorum bu bağımlılık yüzünden

Pomotodo diye bir program var. Ben sınav zamanları onunla biraz olsun bırakabilmiştim. O gün arkadaşımla hedef koyuyordum şu kadar pomo yapacağım diye ona ulaşmaya çalışıyordum.
25 dk ders 5 dk mola şeklinde periyotlar yapıyorsun 4 tanede bir 15 dk mola veriyorsun şeklindeydi ama benim pek o şekilde yaptığım söylenemez. Günlük 8 pomo hedefi koyuyordum mesela. 25 dk hiç bakmıyorum tlf bilg vs. Tamamen işine odaklanıyorsun, sonra tuvalet arası yemek arası namaz arası falan sırada ne varsa onu yapabilirsin.
Bi de pomotodo programının bi özelliği var; benim tlf numda çalışmamıştı ama anneminkinde kontrol ettim çalıştı. Benimki biraz eski model kalmış :) telefonu kilitleme özelliği var, sen 25 dk lık periyoda başladığında. İstesen de göremiyorsun ya da iptal edersen belli bi dk beklemen gerekiyor emin misin? Diye sorarak.

gece uyku sersemi uyandıgım gibi haber sitelerine girdim
bişey oldu sandım yine
normal bence bu sıralar

ne iyiymiş o ya hemen indireyim

Hemen bakıyorum o programa

çok ilginç bir şey. bende bakıcam.nerde indirdin bunu? bende bakıcam Valla)))

ben tatildeyim şimdi ve bizim kaldığımız yerde wifi yok.bir gün aquapark bir gün tekne turu kaç gün hiç bakamadım hiç girmedim kk ya...ama şimdi girdim ve 1 saat boyunca kalkmadan oturuyorum..özledim

ben tatildeyim şimdi ve bizim kaldığımız yerde wifi yok.bir gün aquapark bir gün tekne turu kaç gün hiç bakamadım hiç girmedim kk ya...ama şimdi girdim ve 1 saat boyunca kalkmadan oturuyorum..özledim

Siz bağımlısınız 4 tane daha üyeliğiniz var !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…