- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Süper anlattın.Bende oyle elimden telefin dusmuyor sor biriylemi konusuyosun hayırnaptigimi bende bilmiyorum
Kitap okuma aliskanligi edinseniz,sevdiginiz türden kitaplar alıp okumaya baslayarak internetteki zamaninizi azaltin.Sonra eger ki zamanınız varsa sevdiginiz bir konuda bir kursa gidin.Ve interneti birden kapamak yerine ona harcadıgınız zamanı baska seylere harcayın tabiki ders internete göre cazip bir sey degil.Gece sürekli uyanip bakiyorsanız,ona bakmak yerine bir film izleyin.Hep onun yerini birseyle doldurun ve eger ki yapacagınız her seyi yapmıssanız internete zaman ayırıp bakin.Hayırlı Akşamlar bayanlar
Nasil cözümleyeceği mi bilmediğim bir sıkıntı daha...
Son zamanlarda o kadar İnternette takılıyorum ki anlatamam arkadaşlar
Ülkemizin o acı gecesinden sonra resmen uykumun dışında hep internetteyim
İlk aralar uykumdan bile uyanıp internette takiliyordum
O kadar halletmem gereken iş varken
Ben yine bdv ve sosyal medyada takılıyorum
Alışkanlık oldu galiba
Bu alışkanlığı nasıl yenebilirim ki?
Çalışmam gereken bir ton ders yapmam gereken bir sürü iş varKen yine internetteyim malesef
bu seferde onların tiryakisi oluyormuşum :)O zaman nette, sınava çalışmayıp nette sürekli takılanların dramlarını bul ,onları oku
Ben hamilelikten beri boyle oldum
İnanın ben televizyon bile izlemeyen insanımBence bi oturtmanız gerek düzeni..
Mesela ders çalışmak,ev işi bunlar telefondan bin kat iyidir kitap okuyun..
Kendinizi şartlamayın şu kadar zaman bakmıcam diye sadece bugünü kendime ayırıcam deyin
Benimde derslerim yığınla var internetede bakyorum derslerimide yapyorimherşeyin bi dozu var hedeflerinizi,hayalleriniz bırakmayın..
Dün gece 11 gibi yattım bari uyuyayım diyeŞu an telefonu bırakıp çıkabilirsin mesela
Şimdi bide bunları araştırıyoruz diyearaştırmaya başladım)))
aynen bende dün akşam çıktım kkdan...yattım...saat 11..ama 2.30 uyudum...gece gece diş teli takmaya karar verdim...sonra araştırdım...sonra cilt bakım ......Dün gece 11 gibi yattım bari uyuyayım diye
Ama nerdeeeee
Hayırlı Akşamlar bayanlar
Nasil cözümleyeceği mi bilmediğim bir sıkıntı daha...
Son zamanlarda o kadar İnternette takılıyorum ki anlatamam arkadaşlar
Ülkemizin o acı gecesinden sonra resmen uykumun dışında hep internetteyim
İlk aralar uykumdan bile uyanıp internette takiliyordum
O kadar halletmem gereken iş varken
Ben yine bdv ve sosyal medyada takılıyorum
Alışkanlık oldu galiba
Bu alışkanlığı nasıl yenebilirim ki?
Çalışmam gereken bir ton ders yapmam gereken bir sürü iş varKen yine internetteyim malesef
benim tüm kitaplar telefonda yada ipedte....))))benim hiç şansım yok galiba)İnanın ben televizyon bile izlemeyen insanım
Hani okuma alışkanlığı olan
ama ne olduysa son zamanlarda böyle oldum
Bizde aynı durumdayızKızlar dün abartısız 1 saat uyumak yerine ona buna baktım. Faceden çıkıp instagrama ondan çıkıp swarma ondan çıkıp whatsapa sonra birdaha instaya ay deliricemgece arada uyandığımda yine bakıyorum gözüm yarı kapalı. Çözüm bulursanız takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?