bunlar herkeze geliyor bende dahil banada bayanlardan ve erkelerden tanımadığım spam maiileri geliyo yok penis büyütücü bilmemneler rahat olkonumu şöyle anlatmak istiyorum sevgilimin msn adresıne gırdım e-maıllerıne bakarken
j i g o l o y e r i m i z .c o m
Merhaba ,
azginhatice rumuzlu hanimefendi siz teklifte bulundu cevap bekliyor!
Kullanici adiniz: xxxx ( burdakı yazan ismi söylemıyorum o ısım yerıne x koydum)
Hemen Mesajinizi Okuyun!
Aradiginiz zevkleri ve mutlulugu burada bulacak ve yasayacaksiniz.
Sevgiler,
Jglyrmz Ekibi
yazıyor simdi benım sevgılım bu siteye üye midir bu mesajın anlamını acıklayacak varmı bana Allah rızası için
sabah sabah sinirlerim boşaldıı.. sabah e-mailine gırdım bır suru mesaj gizli gecelerdenmıs hep kızlar mesaj göndermıs sızın dedıgınız gıbı spam oldugunu düşündüm fakat doğum tarıhı dogru verılmıs memleket bilgiside daha detaylı ıncelemeye aldıgımda ise 3 mart 2011 de üye olmustur diyorr sizce ne yapmalıyım konussam inkar edecegını adım gıbı bılıyorum... kızlara mesaj gondermek ıcın ıse süper üye olması gerekiyormus oda paralıymıs.. off yaaa sinirden elim ayağım titriyorr elımde yapacak birşeyin olmaması da cabası
sabah sabah sinirlerim boşaldıı.. sabah e-mailine gırdım bır suru mesaj gizli gecelerdenmıs hep kızlar mesaj göndermıs sızın dedıgınız gıbı spam oldugunu düşündüm fakat doğum tarıhı dogru verılmıs memleket bilgiside daha detaylı ıncelemeye aldıgımda ise 3 mart 2011 de üye olmustur diyorr sizce ne yapmalıyım konussam inkar edecegını adım gıbı bılıyorum... kızlara mesaj gondermek ıcın ıse süper üye olması gerekiyormus oda paralıymıs.. off yaaa sinirden elim ayağım titriyorr elımde yapacak birşeyin olmaması da cabası
canım bikaç gün önce bende böyleydim.sevgilimn msjına gizligecelrden mail gelmiş kullanıcı adı veriyo şifre veriyo.dediğin gibi bazı bilgiler boş.doğum tarihi aynı..üye olma tarihi senin dedğin gibi 3 mart 2011...oluşturluma tarihi 03.03.2011..aslında üye falan değil spam ben çok araştırdım.o gün bunu iptal ettim.bigün sonra tekrar maillerine baktığımda budefa başka bisiteden mail gelmiş.aynı yine kullanıcı adı falan.budefa bilgiler yanlış.üye tarihi 01.01 2010 saat 00.00 gösteriyo.işin akıl almayacak yanı hep tarihler aynı gün aynı ay..bide 2010dn beri mail gelmiyo ben diğer siteyi iptal ettğim an bu siteden bigünde 10tane msj geliyo..ve benm sevgilim askerdi.. gece 12de girmesi imkansız.son giriş tarihi 12 olark gösteriyodu..hiç takma bunlara canm sahte üye olark gösteriyolar..
canım bikaç gün önce bende böyleydim.sevgilimn msjına gizligecelrden mail gelmiş kullanıcı adı veriyo şifre veriyo.dediğin gibi bazı bilgiler boş.doğum tarihi aynı..üye olma tarihi senin dedğin gibi 3 mart 2011...oluşturluma tarihi 03.03.2011..aslında üye falan değil spam ben çok araştırdım.o gün bunu iptal ettim.bigün sonra tekrar maillerine baktığımda budefa başka bisiteden mail gelmiş.aynı yine kullanıcı adı falan.budefa bilgiler yanlış.üye tarihi 01.01 2010 saat 00.00 gösteriyo.işin akıl almayacak yanı hep tarihler aynı gün aynı ay..bide 2010dn beri mail gelmiyo ben diğer siteyi iptal ettğim an bu siteden bigünde 10tane msj geliyo..ve benm sevgilim askerdi.. gece 12de girmesi imkansız.son giriş tarihi 12 olark gösteriyodu..hiç takma bunlara canm sahte üye olark gösteriyolar..
vala canım öle siteler tamamen böle erkekleri aldatmaca o yazıları yazanlar gerçekte o sitenin çalışanlar ve bi çoğu erkeksabah sabah sinirlerim boşaldıı.. sabah e-mailine gırdım bır suru mesaj gizli gecelerdenmıs hep kızlar mesaj göndermıs sızın dedıgınız gıbı spam oldugunu düşündüm fakat doğum tarıhı dogru verılmıs memleket bilgiside daha detaylı ıncelemeye aldıgımda ise 3 mart 2011 de üye olmustur diyorr sizce ne yapmalıyım konussam inkar edecegını adım gıbı bılıyorum... kızlara mesaj gondermek ıcın ıse süper üye olması gerekiyormus oda paralıymıs.. off yaaa sinirden elim ayağım titriyorr elımde yapacak birşeyin olmaması da cabası
konumu şöyle anlatmak istiyorum sevgilimin msn adresıne gırdım e-maıllerıne bakarken
j i g o l o y e r i m i z .c o m
Merhaba ,
azginhatice rumuzlu hanimefendi siz teklifte bulundu cevap bekliyor!
Kullanici adiniz: xxxx ( burdakı yazan ismi söylemıyorum o ısım yerıne x koydum)
Hemen Mesajinizi Okuyun!
Aradiginiz zevkleri ve mutlulugu burada bulacak ve yasayacaksiniz.
Sevgiler,
Jglyrmz Ekibi
yazıyor simdi benım sevgılım bu siteye üye midir bu mesajın anlamını acıklayacak varmı bana Allah rızası için
yeni siteler gördükçe bende altında bişeyler seziyorum.. ve aynı tarihte benim sevgilimde askerdi, acıklamasını yapıyor fakat insan duyduguna degıl gördüğüne inanıyor.. çok teşekkür ederim canım beni aydınlatıp büyük şüpheden kurtardığın için :13:
bazen telefona bile gelebiliyo bugün daha şahit oldum tlfona geldi ceren çok yalnız fln filan:)) msj at 5 lira hahah maillerede geliyo çok bunlardan bir yere üye olduğunda reklam şirketleri mailini alıp yolluyorlar canım
canım bak bu site hakkında bisürü şikayet buldum ben için rahat etsin öyle birşey yok
ŞikayetVar / Şikayet Oku / Jigoloyerimiz.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?