İnternet başa bela!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ewet canım üye değil bana bile geliyor o mailler

sabah sabah sinirlerim boşaldıı.. sabah e-mailine gırdım bır suru mesaj gizli gecelerdenmıs hep kızlar mesaj göndermıs sızın dedıgınız gıbı spam oldugunu düşündüm fakat doğum tarıhı dogru verılmıs memleket bilgiside daha detaylı ıncelemeye aldıgımda ise 3 mart 2011 de üye olmustur diyorr sizce ne yapmalıyım konussam inkar edecegını adım gıbı bılıyorum... kızlara mesaj gondermek ıcın ıse süper üye olması gerekiyormus oda paralıymıs.. off yaaa sinirden elim ayağım titriyorr elımde yapacak birşeyin olmaması da cabası

bunlar herkeze geliyor bende dahil banada bayanlardan ve erkelerden tanımadığım spam maiileri geliyo yok penis büyütücü bilmemneler rahat ol

canım seni üzmek istemem ama bu spam mesaj değil.. spam mesajda kullanıcı adı ve şifre gibi bilgiler yazmaz, genel mesaj gönderilir..zaten sende giriş yapıp görmüşsün..yalnız şu da varki erkek arkadaşın senin göreceğini bile bile neden orjinal mail adresini versin, yeni mail adresi almak çok zor değil sonuçta.

canım bikaç gün önce bende böyleydim.sevgilimn msjına gizligecelrden mail gelmiş kullanıcı adı veriyo şifre veriyo.dediğin gibi bazı bilgiler boş.doğum tarihi aynı..üye olma tarihi senin dedğin gibi 3 mart 2011...oluşturluma tarihi 03.03.2011..aslında üye falan değil spam ben çok araştırdım.o gün bunu iptal ettim.bigün sonra tekrar maillerine baktığımda budefa başka bisiteden mail gelmiş.aynı yine kullanıcı adı falan.budefa bilgiler yanlış.üye tarihi 01.01 2010 saat 00.00 gösteriyo.işin akıl almayacak yanı hep tarihler aynı gün aynı ay..bide 2010dn beri mail gelmiyo ben diğer siteyi iptal ettğim an bu siteden bigünde 10tane msj geliyo..ve benm sevgilim askerdi.. gece 12de girmesi imkansız.son giriş tarihi 12 olark gösteriyodu..hiç takma bunlara canm sahte üye olark gösteriyolar..

çok ilginçmiş..insan kendini savunamaz bile :S:S

çok ilginçmiş..insan kendini savunamaz bile :S:S

yeni siteler gördükçe bende altında bişeyler seziyorum.. ve aynı tarihte benim sevgilimde askerdi, acıklamasını yapıyor fakat insan duyduguna degıl gördüğüne inanıyor.. çok teşekkür ederim canım beni aydınlatıp büyük şüpheden kurtardığın için :13:

vala canım öle siteler tamamen böle erkekleri aldatmaca o yazıları yazanlar gerçekte o sitenin çalışanlar ve bi çoğu erkek aklı uçkurunda olan çoğu erkeği kandırmaca yanee siteye giriyosun üye oluyosun bakıyosunki off kız deryasına düştüm bi sürü kız var forum gibi düşün burası gibi mesela kızın birine msj atmak istiyosun o zaman gold üye ol diyor sana gold üyelikte parayla sadece profil oluşturuyosun işte böle böle bir erkeğim böle bi bynla tanışmak istiorum diye sen girmediğinde herhangi bi byn nikinden mail gelio sana msj yolladı siteye gelin die gidiyosun o bynla konuşamıyosun gold üye ol diyo tuzak yani bunlar sen bana o sitenin ismini sölersen araştırayım nasıl bi yer.çoğu hilesini bilirim öle sitelerin. genelde şöle iş ilanları olur denk gelmişindir sende.günde 2 saat mesaj okuyup cevaplayarak para kazan.sohbet ederek para kazan mail okuyup cevaplayarak para kazan gibi.işte buralar öle eleman alan yerler elemanlar genelde evli işsiz bay bayanlar yüzünü görmediğin için yazanın erkek bile yazabiliyor bir erkeğe.ama sohbet chat sitelerine girmemesine dikkat et

ayyy benim mail adresime gelen şeyleri görsen çıldırırsın nerden geliyor anlamıyorum ama her türlü saçma sapan sapıkça şeyler mail yolluyor sakın takma kafana ayhh benim kociş napsın ozaman

hımm ...demek bazı bilgiler içeriyor bende öyle bir durum yok sadece mail olarak geliyor şuna bak ,şöyle sohbet v.s ama benim bilgim yok tabi maillerde bu biraz garip ama bunu bir şekilde öğrenebiliyor mu mail yollayanlar bilemem kşmsenin günahını almak istemem biraz daha takip et bakalım ne çıkacak ...evet söylesen gerçekse bu zaten inkar eder

yok canım ya her hangi bir alışveriş sitesine üye olması yeterli ordan buluyolar gönderiyolar bana bile geldi aradım müşteri hizm bana böyle mail atmayın bankada çalışıyorum işimden olucamm üye falan değildir yaniii

bazen telefona bile gelebiliyo bugün daha şahit oldum tlfona geldi ceren çok yalnız fln filan:)) msj at 5 lira hahah maillerede geliyo çok bunlardan bir yere üye olduğunda reklam şirketleri mailini alıp yolluyorlar canım

aynen bir değil iki değil bende artık sinirden neyapacağımı bilememiştim.dedim gibi çok araştırdım için rahat olsun canm.hergün birini iptal eddiyorum ben tekrar başka yerden geliyo hala...hiç bilmsem askerde işi bu sanırım yani uyumak için vakit bulamıyor orda.

benım gıbı bu siteler hakkında bilgisi olmayanların yuvasını yıkacak böyle siteler... bir çogunuzun dediği gibi sanırım erkekleri baz alarkatan yolluyorlar böyle abuk sabuk meğilleri.. bana gelmiyorrr meselaa... gelse bıle cinsellik ürünü tanıcı mesajlar gelıor okumadan siliyorum.. sil sil nereye kadar kaç tane site engelledım gizli gecelerden gelen olsun jigolo sıtesınden olsun her defasında baska bı maıl adresı cıkıyor altından site zinciri mi kurdularr nee?? keşke böyle siteleri şikayet etmenin bir yolu olsa.. benımkının de beynini yiyip boşuna günahını almış olduk beaaa

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. Allah hepinizden razı olsun değerli vaktinizi bana ayırıp yorumda bulundugunuz için...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…