İnternet başa bela!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samyeli10

sadece ben :)
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
590
272
323
Balıkesir
konumu şöyle anlatmak istiyorum sevgilimin msn adresıne gırdım e-maıllerıne bakarken

j i g o l o y e r i m i z .c o m
Merhaba ,

azginhatice rumuzlu hanimefendi siz teklifte bulundu cevap bekliyor!

Kullanici adiniz: xxxx ( burdakı yazan ismi söylemıyorum o ısım yerıne x koydum)
Hemen Mesajinizi Okuyun!

Aradiginiz zevkleri ve mutlulugu burada bulacak ve yasayacaksiniz.

Sevgiler,
Jglyrmz Ekibi

yazıyor simdi benım sevgılım bu siteye üye midir bu mesajın anlamını acıklayacak varmı bana Allah rızası için :5:

hayır bunlar spam maile benziyor(gereksiz) bu herkese gelebilir benim mail adreslerime bile geliyor. hele mynetim vardı ona daha çok gelirdi spamler.

konumu şöyle anlatmak istiyorum sevgilimin msn adresıne gırdım e-maıllerıne bakarken

j i g o l o y e r i m i z .c o m
Merhaba ,

azginhatice rumuzlu hanimefendi siz teklifte bulundu cevap bekliyor!

Kullanici adiniz: xxxx ( burdakı yazan ismi söylemıyorum o ısım yerıne x koydum)
Hemen Mesajinizi Okuyun!

Aradiginiz zevkleri ve mutlulugu burada bulacak ve yasayacaksiniz.

Sevgiler,
Jglyrmz Ekibi

yazıyor simdi benım sevgılım bu siteye üye midir bu mesajın anlamını acıklayacak varmı bana Allah rızası için :5:

sence o rumuz sevgilinin rumuzu olabilir mi bi onu düsün?

hani genelde baska yerlerede verdiyse belki biliyorsundur o rumuzu, tanidik bi ifade mi yani..

bide bunlar virüs olabiliyor, direkt yargilama derim ben..

ya da o kullanici adiyla siteye giris yap bakalim msjlasmalar vs var mi?

ama emin ol bunlari arastirmk seni hic mutlu etmeyecektir..iyice düsünüp karar vermelisin bence

ay ben ne kadar da süpheci yaklasmisim diger yorumlara baktim da:S

bence de takma kafana bu tarz seyleri derim

canım ben bayan olmam ragmen bana bile geliyo bi mailime böyle abuk subuk seyler... mail adreslerini dağıtıyo bazı siteler, bazı kötü amaçlı sitelere,onlar da böyle spam mail yolluyolar. virüslü tabi.

ayy çok sağolun canlarımm içime su serptiniz :71: .. kullanıcı adı melek_bulut yazıordu.. şimdi aradım kendısını haberım yok maıllerden dedı birde yemın ettı :37:

aklıma gelmısken şunu da belirtmek istiyorum geçen defa da aynı mesaj gelmıstı bu defa kullanıcı adı olarak kendı ısmını vermısler.. oraya tıkladıgımda acıldı bır sürü de mesaj gelmıs kadınlardan tanısalım, senı kıralamak ıstıyorum ve uygunsuz seyler yazan ve hiç biri de okunmamıs cevap butonuna bastım cevap yazabılmek ıcın süper üye olmalısınz dıordu.. kafam karıstı ııce gecen kendı ısmını veren sıte bu defa baska ismi verıyor.. umarım siz haklısınızdır gercekten Spam mesajlardır..

aklıma gelmısken şunu da belirtmek istiyorum geçen defa da aynı mesaj gelmıstı bu defa kullanıcı adı olarak kendı ısmını vermısler.. oraya tıkladıgımda acıldı bır sürü de mesaj gelmıs kadınlardan tanısalım, senı kıralamak ıstıyorum ve uygunsuz seyler yazan ve hiç biri de okunmamıs cevap butonuna bastım cevap yazabılmek ıcın süper üye olmalısınz dıordu.. kafam karıstı ııce gecen kendı ısmını veren sıte bu defa baska ismi verıyor.. umarım siz haklısınızdır gercekten Spam mesajlardır..

konu başlığında böyle yazan mailleri baştan açmayın. maili işaretleyin ve yukarda gereksiz, süpür, engelle gibi butonlarla bir daha gelmesini engelleyin.
hele hele içinde varolan linkleri hiç açmayın. zaten mail adresiniz uyarı verecektir güvenli değil diye. virüs bulaşma yollarından başlıcalarıdır bunlar. bi daha bu mailleri kurcalamayın derim. ben bilgisayarcıyım açmaya bile korkarım hatta açmam bile ne gerek var zaten.. sil gitsin..

Bu maillerden gına geldi artık, bana da çok geliyor, yahoo kullanıyorum ben nasıl engellenir? Birde böyle maillerdeki linke tıklamayın, trojanlı direkt..

Bu maillerden gına geldi artık, bana da çok geliyor, yahoo kullanıyorum ben nasıl engellenir? Birde böyle maillerdeki linke tıklamayın, trojanlı direkt..

yahoo ingilizce mi eğer ingilizceyse sözlükten engelle ye bak eş ona benzer bişeyler varsa o engelledir.
aslında ben de kullanmıştım taaa bir zamanlar ama neydi bi türlü hatırlayamıyorum..

konu başlığında böyle yazan mailleri baştan açmayın. maili işaretleyin ve yukarda gereksiz, süpür, engelle gibi butonlarla bir daha gelmesini engelleyin.
hele hele içinde varolan linkleri hiç açmayın. zaten mail adresiniz uyarı verecektir güvenli değil diye. virüs bulaşma yollarından başlıcalarıdır bunlar. bi daha bu mailleri kurcalamayın derim. ben bilgisayarcıyım açmaya bile korkarım hatta açmam bile ne gerek var zaten.. sil gitsin..
çok teşekkür ederim aynen dedğiniz gibi yaptım :34:

Diğer arkadaşlar spam demiş ama şöyle bir durum var...
Bu tarz mailler eşime de bana da geliyor ama KUllanıcı adınız: xxxx Falan yazmıyor. Sadece bilmem kimden mesajınız var diyor...
Spam mailde kullanıcı adı yazmaz :S

Diğer arkadaşlar spam demiş ama şöyle bir durum var...
Bu tarz mailler eşime de bana da geliyor ama KUllanıcı adınız: xxxx Falan yazmıyor. Sadece bilmem kimden mesajınız var diyor...
Spam mailde kullanıcı adı yazmaz :S

benımde aklıma takılan kullanıcı adı önceden kendı ısmı yazıyordu tıkladım profıl bılgılerı kımılerı bos kımılerınde yanlıs bılgıler vardı... bır cok kısıden mesaj gelmıss okunmamıs mesajlar cevap yazmak istedıgımde süper üye olmalısınız dıyordu... şimdi ise aynı e-maile gelen mesajda melek_bulut yazıor kullanıcı adı buna gıreyım dedım yanlıs kullanıcı adı verıyor şifre istiyor.. :44:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X