- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Savcılığa suç duyurusunda bulunun, geçmiş olsun
[/sağolun
Sitenin adı minik bebeğim whatsapdan engellemiş telefonda kapalı görünüyor yönlendirme yapılmış bende aradım hemen whatsapp dan mesaj geldi yardımcı olalım gibi mesajNasıl bi site o ya hem 500liralık ürün satıyor hem engelliyor
Bende çok üzüldüm ihtiyaçları vardı birdeGeçmiş olsun suç duyurusunda bulunun uzuldum
Minik bebeğim sitenin adı sadece cep nosu var parayı geri alabilirmi bankayımı aramaları gerekiyorSitenın adını verin de aklımızda olsun barı. Çok gecmiş olsun . Şikayetçi olun hemen bulurlar. Havale ile para gönderdiyse de hesap hareketlerinden çıkar ortaya alır parasını.
Kuzenimin kocası da bulunmaz ortaya çıkmaz boşuna ugraşıriz demişŞikayet edin ve özellikle Şikayetvar tarzı sitelere de yazın. Çok geçmiş olsun.
Bir sonuç çikarmı sizce şikayette bulunsageçmiş olsun.bu hafta hemen savcılığa ve tüketici hakem heyetine başvursun.internette de her şikayet sitesine yazsın.instagramda dolandırıcı ifşası yapan bir sayfa var orda her gün bir sürü böyle sayfa paylaşılıyor.ancak ne yazıkki pek bir sonuç alınmıyormuş.hadi 5-10 lira olsa risk al diycem ama 500 lira çok para bence.bir daha asla bilindik alışveriş sitelerinden şaşmasın.
ordan okuduğum örneklere göre çıkmaz.herhangi bir sonuç gelmesi bile aylar sürüyor.bir de masraf yapacak üstüne bunlar için.dolandırıcıların paçayı kurtarması burdan zaten.eft yapmış parayı mesela siz bana bugün eft yapsanız parayı ,sonrasında ne derseniz deyin bana önceden borcu vardı derim, kafasına esmiş para yollamış derim vs vs. eft/havale diyen yerler çok riskli zaten. yani marketlerdeki gibi barkod okut fiş/fatura (karşılığında mal/hizmet aldım beyanı demek bunlar) yok ortada.havadan birisi birisine karşılıksız para yollamış.Bir sonuç çikarmı sizce şikayette bulunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?