internet ve aşk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar sizce internetten tanıştığınız birine güvenmelimisiniz.benim çok etkilendiğim biri var.napcam bilmiyorum..

canim ya tamam belki tanisirsin etkilenirsin ,insan yazismakla ne oldugu belli olmazki ,yuzune bakarsin tamamda ,ici daha onemli bence , mutlaka iyileride vardir ama nerden bileceksinki nasil oldunu ,insanin yazmasiyla canli hali daha farkli bence,
ama belki burdan tanisipta gorusursun ,huyunu ogrenirsin ,belki o sekilde olur ,ama sadece yazismayla ,bence olmaz gibi ,ben 6 senelik evliyim esimin bilmedigim huylari cikiyo ,ne bileyim karsimdakinin yazmasindan ben huyunu ,artik bu zamandan sonra herkes esini arkadasini internetten buluyo ,bilmem kimileri mutlu kimileri degil ,artik ben sasmi diyim kadermi diym canim
sen bunu gordun begendin hep canim cicim yazmakla olmaz mutlaka gorusmen tanisman gerek canim benim insallah iyi birisidir ,

sanal alem bu şekerim hiiç belli olmaz..
ama sen daha yeni bi ilişkiden çıkmadın mı dur biraz cnm bu ne hızz

İlişkim bitti mutluyum diye konu açan sen değilmisin arkadaşım,bu ne hız ?

Neyse;

Mutluluklar.

çok hızlısın gökce.. sanalda seni ne kadar etkileyebilirki ve bu kadar kısa sürede nasıl güvenebilirsinki bence zamana yay bekle sabret .. gercek alemdede görüşmeyi dene nasıl biri hareketlerini sana davranışlarını gör vsvs birden ani bir karar verme yanlış bir karar verme. gercek hayatımızda insanları tanımakta zorlanıyoruz ki sanalda bu daha da zor oluyor....

canım internetten tanıştığın kişiyle istersen evlenedebilirsin.
sadece şunu iyi anla,
gerçek hayatta nasıl insanlara güvenemiyorsak,
sanal hayatta yüz katı şüpheyle bakman gerekiyor.
çok iyi tanımaya çalışman gerek.
sonuçta insanlar kendilerini internette daha iyi gizleyebiliyorlar, o yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım.

en yakın arkadaşımda internette tanıştığı birine aşık olmuştu,konuştuğu kişide evliymiş arkadaşımdan saklamış,asla güvenmemmm çok hoşuna gittiyse yüz yüze konuş araştır derim

bence güvenme benim tanıdığım birisi var erkek int kızları kandırıyo sende öyle bi tuzağa düşme derim

sırf nette konuştuğum, yüzyüze tanımadığım birine hiç güvenmem, kendini farklı biri gbi tanıtmak, yalan söylemek çok kolay ki nette birsürü adam birilerini tavlayabilmek için ne yapacağını şaşırmış halde, neyine güveniyim sositososito

ben güvenmezdim şahsen...yine de sen bilirsin...

bende internette tanıstığım birine asla güvenmem çünkü çok kolay yalnlar söğlenebiliyor bunları sanki bizler yapmıyomuyuz arkadaslar bizler sanki okadar masummuyuz ki

canım bende senle aynı durumday(dım) şimdı nasıl oldu anlamadım rollerı degıştık bu seferde umursamaz tavırlardayım boylesı daha ıyı cunku yuzyuze gelmeden bı karar veremezsın belkı gordugun anda bunun içinmıymış dıyeceksın işin bu kısmıda var .o yuzden fazla kapılmadan tanımaya calış yuzyuze gorusmeyı teklıf et hadı bı kahve içelım falan de..oturmasına kalkmasına bak tavırlarına bak ınsan bı sekılde bellı eder kendını..benım oyle bı sansı yok farklı sehırlerdeyız gercı onun sehrınde kuzenlerım falan var gıtmışken onuda gormeyı planlıyorum ama şimdılık olumsuza alıştırdım kendımı eger olumlu olursada suprız olur..:) reelde tanıdıgın ınsanlar için bıle hep bı soru işaretı vardır sanalda bu bııraz daha artıyor belkı ama bı ınsan rol bıle yapsa ne kadar devam edebılır kı ne kadar zamandır gorustuguuzu bılmıyorum ama bı sekılde anlaşılır yaa laf arasında verdıgı bı tepkı bıle fıkır verır..ama once yuzyuze gorusu ondan sonra ver kararını..umarım ıstedıgın gıbı olur hersey

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tanışalı 2 gün oldu ve askere gitti .yüzyüze görüşemem kızlar

gökce canım ya nerde ilginç tipler varsa seni buliyyy ozamn acemiliği bitene kadar bekleee pazarları netten takılırsınız yine sonra isterseniz biraz daha devamedersiniz...

ben hayatta güvenmem reel de ki adamlara neolmuş sanki gidip internette bulucam sanal sanal:))

birden bire oldu herşey.çok değişik bir duygu yaşıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…