internet ve aşk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güvenmek istiyorum kızlar.eğer yanılırsam bir gün o onun suçu diyip bitirecek kadar kendimi güçlü hissediyorum..

netten arkadaşlık pekte güvenli değil....ha olmuyormu böyle tanışarak evlenenler var tabi ama oranlarsak çok az sayda gerçekçidir evlilikleri....
ben yakın çevremden çok duydum...yalan çok fazla oluyor nette ....hem netemi kaldı hayat arkadaşınızı bulmak??.....bana göre çokta olası gelmiyor....kapılmayın derim...

kızlar ben hala çok güzel bi ilişki yaşıyrm nerdeyse 3 ay olcak ..

yüzyüze görüşmeden sadece iyi bi ilişki yaşadıgını sanarsın cnm..telde ve nette konuşmakla iş bitmiyo yanyanayken olaylara tepkisi nsl,bisürü soru var yanii..telde nette herkes iyi..tanışmana vesile olmuş olabilir net,ama devamını yüzyüze görüşerek saglamalısın..üzülmeni istemem..umarım çok mutlu olursun:)

bence önyargılı davranmayın farz edin ki bu insanla reelde tanıştı ve aynı şekilde aşık oldu yalan söyleyecek insan reelde de yalan söyler bence yüz yüze görüş ondan sonra karar ver zamanla da güvenip güvenmeyeceğini anlarsın zaten sözlerinden davranışlarından

yanyana olduğunuz insanlara güvenemiyor kalmış ki nette tanıştığın insana güvenecen tabi hepsi kötü değil iyi insanlarda varda ama genel de sanal diye yalana sözlerin sayı yok. evli insan bekarım diye bilecek kkadar çok ya:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…