Bebek Beslenmesi internet ve bebelere alışveriş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

widaco

işte hayat! çağan-ada
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
335
2
96
Uşak
arkadaşlar internetten bebeklerinize kıyafet üst baş alıyomusunuz.biraz araştırdım ama sizlerden de fikir alayım dedim

ben netten kıyafet dışında. ayakkabı,oyuncak,mama sandalyesi ve oto koltuğu aldım. Hiç sorunda yaşamadım. tavsiye edeceğim alışveriş siteleri arasında başta hepsiburada geliyor.

ben netten kıyafet almadım hiç oyuncak falan alıyorum arada bir oda yakaladın yakaladından . bende hiç sorun yaşamadım ama wenicenin ,internet sitesinde sezon sonu ürünleri çok uygun beden bulabilirsen ordan bakabilirsin

idil baby nin perakende satış sitesinden alışveriş yaptım..ürünleri çok güzel..piyasada bulamıyorum çünkü..

ceybebe'den alışveriş yapıyorum son 4-5 aydır gayet memnunum. en son aldığım mamaların son kullanım tarihleri de gayet uzundu. çünkü son kullanma tarihi süresi 1 ay kalmış ürünleri bile satanlar var dikkatli olmak lazım. bir keresinde mamalar patlamış halde gelmişti gerçekten çok sinirlenmiştim. aradığımda bunun kargo şirketi kaynaklı olduğunu söyeleyip özür dilediler ve mamayı hemen değiştirdiler. sipariş vermeden önce mamaların son kullanım tarihleri konusunda muhakkak bilgi alınmalı.

bebek arabası , kanguru ve bebek bakım çantasını da en son internetten aldım. çok memnunum.

Back
X