İnternet ve sevgili

celinne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
77
78
88
İzmir
Merhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum. 🙄

İyi biri denk gelir mi.... Evet binde bir. İnternetten tanıştığınız birine güvenmek kolay değil, sadece çok çok masumsanız ve iyi niyetliyseniz rahat olabilirsiniz yoksa internetten tanıştığınız adamın gün içinde neler yaptığını kestiremezsiniz ve şüpheyle yaşarsınız.
Ciddi bir ilişki yaşamak istiyorsanız, ya tanıdığınız ya da tanıyabileceğiniz, sorup soruşturabileceğiniz birilerini hayatınıza alın.
Ha ben iki geyik yapayım biraz flört edeyim derdindeyseniz o ayrı tabii bu durumda internetten birileri sizin durumunuza daha uygun olur.
Ne istiyorsunuz ciddi bir ilişki mi yoksa sadece takılmak zaman geçirmek mi?

İyi biri denk gelir mi.... Evet binde bir. İnternetten tanıştığınız birine güvenmek kolay değil, sadece çok çok masumsanız ve iyi niyetliyseniz rahat olabilirsiniz yoksa internetten tanıştığınız adamın gün içinde neler yaptığını kestiremezsiniz ve şüpheyle yaşarsınız.
Ciddi bir ilişki yaşamak istiyorsanız, ya tanıdığınız ya da tanıyabileceğiniz, sorup soruşturabileceğiniz birilerini hayatınıza alın.
Ha ben iki geyik yapayım biraz flört edeyim derdindeyseniz o ayrı tabii bu durumda internetten birileri sizin durumunuza daha uygun olur.
28 yaşındayım ciddi bi ilişki arıyorum ama internertten de ciddi ilşki beklentisine girmiyorum. Takılmak değil de belki bi flört bi arkadaş en kötü ama iyi niyetli birisin denk gelmesi zoe heralde...

Eski sevgiliyi tamamen unuttunuz mu?
2 yildir hayatımda kimse yok demissiniz benim 6 yildir yok evet tanismalar oldu ama ciddiye dönmedi
Ben arkadas tanıdık vasitasiyla tanisip uzakta olanlarla telefonla konuşmuşlugum var
Inanin oyleyken bile birkac gun sonrasi beni sarmadigina karar verip bitiriyordum
Çünkü çoğunun istegi malum
Birine umarim aradığını bulursun dedim arayista degilim ki diye laf soktu ama 3 ay sonra evlendigini duydum 😃 Allahtan arayista değilmiş
Bir tanesi de elinden gelse annesiyle yaşarmış ! Bastan anladim da sordum özellikle ayri ev mi birlik mi diye😂
Yani hal boyleyken ben internet tanışmalarina kesinlikle karsiyim
Internetten size yazan baskasina da yazıyordur bence. Zaten yaziyorlar kim geri dönüş yaparsa onunla konusuyorlar
Hani bir ortamda tanışılsa neyse ileride sevgililige evrilebilir de internetten arayisa girmek baştan o erkeğin sadik olmama ihtimaline göz yummak gibi bir sey
Bu arada spontan gelisen bir sey olsa mesela bir forum sitesinde ortak bir konuda yapilan bir yorumda bir tartışma olur/fikir alisverisi olur sonra iş iliskiye dönüşür amenna ama arkadas bulma siteleri i ih tavsiye etmem hic girmeyin o toplara...

Valla internet ortamında tanışıp evlenen iki tanıdığım var evet iş evliliğe gidiyor ama büyük ölçüde mantık evliliğine aşk sevgi biraz hayal oluyo çünkü biri olsun diye zorluyosunuz kendiliğinden gelişmiyor.
Bu şekilde evlenen iki yakınımda mutsuz biri yaşım geçiyor diye diğeri işi gücü iyi diye evlendi.Bu ikisi yüzünden evlilikten soğudum diyebilirim.
Bana biri şimdiki aklım olsa aşk evliliği yapardım dedi.Sorun ne derseniz illa uç şeyler olmasına gerek yok ama eşi fedakar çocuğuyla ilgili her konuda, şiddet vs zaten yok olsa bir dk durmaz ,gelir desen çok çok iyi çalışmasa da olur derecede.Ama gel gelelim eşini sevmediği için beğenmediğini bizim yanımızda sık sık dile getiriyo.Boyundan tutun omuz genişliğine kadar."iyi biri" ya da 'yaşım geçiyo" düşüncesiyle inanın evliliğe sabredersiniz sadece.
Bana göre görücü usulü de buna benziyor bu yüzden çok sıcak bakmıyorum nedense inanamıyorum aşık olabilme ihtimaline.

Yine bir yakınımın aslında elli tane kadına evlendiği kadına attığı mesajı attığını gördüm sosyal medyadan(oturumu bende açık kalmsti)
Düşünün yani bunu evlendiği kişi bana şöyle bir mesaj attı o yüzden etkilendim yoksa yazmazdim diyerek anlatınca bı yutkundum 😅
Olta misali kime denk gelirse

Merhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum. 🙄
Ben eşimle internetten tanıştım bir yıl içinde de evlendik

Sanki ölen kızları kesenler boganlar onlarin tanıdıkları değildi....

Sanki ölen kızları kesenler boganlar onlarin tanıdıkları değildi....

Allah korusun bu çok çok uç bir nokta, internetten tanıdığınız biri de sizi öldürebilir/öldürmeye teşebbüs edebilir. Bunun tanımakla ilgisi yok psikopat bir insanla ne şekilde nerede nasıl tanışırsanız tanışın, o yapacağını yapar.
Ancak size şöyle diyeyim internetten hiç tanımadığınız biriyle mi buluşmaya giderken kaygı yaşarsınız yoksa bir arkadaşınız vasıtasıyla tanıştığınız adamla mı ?
Ayrıca erkeklerimizin bir kısmı internetten (özellikle birtakım arkadaşlık siteleri ve uygulamaları üzerinden) tanıştıkları hanım kızlarımıza pek de iyi niyetle yaklaşmıyor, cici kız muamelesi yapmıyor. Bir arkadaşımın telefonunda uygulama vardı, bir yaz tatile gittiğimizde o uygulamada çevrende bulunan uygulama kullanan kişiler de çıkıyordu eşleşiyorsun konuşuyorsun değişik bir uygulamaydı, eşleştiği biriyle buluşmaya gitti, giderken tembihlemiştim bir kafede oturun tenhalara gitmeyin diye. Dediğim gibi yapmış adam çok seviyeliymiş, bir kafede oturmuşlar sonra ben seni kaldığın otele götüreyim demiş gece geç oldu, biraz yürüyüp otele geleceklerken sahil kenarında oturmak istemişler olaylar böyle gelişmiş. Sahilde kızı taciz etmiş!!!!!! E madem birlikte olmayacaktık neden buluştuk kafasında ???!!!!! Ve sırf onunla o uygulamada tanışıp gece! vakti buluştuğu için bu hareketi mübah görmüş adam. Düşünebiliyor musunuz ??? Ama bizim ülkemizin gerçeği bu, Coğrafya Kaderdir.

Eski sevgiliyi tamamen unuttunuz mu?
2 yildir hayatımda kimse yok demissiniz benim 6 yildir yok evet tanismalar oldu ama ciddiye dönmedi
Ben arkadas tanıdık vasitasiyla tanisip uzakta olanlarla telefonla konuşmuşlugum var
Inanin oyleyken bile birkac gun sonrasi beni sarmadigina karar verip bitiriyordum
Çünkü çoğunun istegi malum
Birine umarim aradığını bulursun dedim arayista degilim ki diye laf soktu ama 3 ay sonra evlendigini duydum 😃 Allahtan arayista değilmiş
Bir tanesi de elinden gelse annesiyle yaşarmış ! Bastan anladim da sordum özellikle ayri ev mi birlik mi diye😂
Yani hal boyleyken ben internet tanışmalarina kesinlikle karsiyim
Internetten size yazan baskasina da yazıyordur bence. Zaten yaziyorlar kim geri dönüş yaparsa onunla konusuyorlar
Hani bir ortamda tanışılsa neyse ileride sevgililige evrilebilir de internetten arayisa girmek baştan o erkeğin sadik olmama ihtimaline göz yummak gibi bir sey
Bu arada spontan gelisen bir sey olsa mesela bir forum sitesinde ortak bir konuda yapilan bir yorumda bir tartışma olur/fikir alisverisi olur sonra iş iliskiye dönüşür amenna ama arkadas bulma siteleri i ih tavsiye etmem hic girmeyin o toplara...
Unutma değil de istemiyorum yani. Hani bazen b.k gibi insanlara aşık oluruz ya öyle. O kadar karakteri bozuk ki şu an evlenme teklif etse de kabul etmem çünkü biliyorum mutsuz oluruz. Siz yine denemişsiniz bdnim hiç öyle tanışma, flört baskasıyla konuşmam olmadı. Hep kimseyle uğraşcak halim yok diyordum ama baktım iyice içime kapandım.... 😂 Arkadaş bulma siteleri olmaz aynen ınstagramda falan kızlar birini beğenince mesaj atıyor öyle şeylrde yapmam. Denk gelirse gelir olmazsa kaderi bekleriz.

Ben internetten tanışmayı pek güvenli bulmuyorum ama çöpçatan arkadaşınız varsa belki sizi birileriyle tanıştırabilir :)

Valla internet ortamında tanışıp evlenen iki tanıdığım var evet iş evliliğe gidiyor ama büyük ölçüde mantık evliliğine aşk sevgi biraz hayal oluyo çünkü biri olsun diye zorluyosunuz kendiliğinden gelişmiyor.
Bu şekilde evlenen iki yakınımda mutsuz biri yaşım geçiyor diye diğeri işi gücü iyi diye evlendi.Bu ikisi yüzünden evlilikten soğudum diyebilirim.
Bana biri şimdiki aklım olsa aşk evliliği yapardım dedi.Sorun ne derseniz illa uç şeyler olmasına gerek yok ama eşi fedakar çocuğuyla ilgili her konuda, şiddet vs zaten yok olsa bir dk durmaz ,gelir desen çok çok iyi çalışmasa da olur derecede.Ama gel gelelim eşini sevmediği için beğenmediğini bizim yanımızda sık sık dile getiriyo.Boyundan tutun omuz genişliğine kadar."iyi biri" ya da 'yaşım geçiyo" düşüncesiyle inanın evliliğe sabredersiniz sadece.
Bana göre görücü usulü de buna benziyor bu yüzden çok sıcak bakmıyorum nedense inanamıyorum aşık olabilme ihtimaline.
Vala internetteki erkeklerde birilerinin gerçek hauatta çevresinde olan insanals sadece biz görmüyoruz ama yüz yüze tanıştığım insan daha kötü çıktı işte. İnterneten yine iyi insanalrla sevgili olmasak da iyi arkadaşlar çıkıyor. Mantık evliliği bana göre değilçünkü sevmediğimi hmeen belli eden, bakışlarımdan istemesem de anlaşılan biriyim. 😂 😂 Aşık olduğum da çok kötü biri çıktı işte 2 yıl önce ayrıldık. Beynimde kalbimde seçim konusunda iyi değil 😂 umarım düzgün biri denk gelir.

Ben internetten tanışmayı pek güvenli bulmuyorum ama çöpçatan arkadaşınız varsa belki sizi birileriyle tanıştırabilir :)
Ben de güvenli bulmuyorum da şu an başka seceneğim yok. Çünkü flört işlerindem iyice uzaklaştım böyle giderse tek başıma olmaya alışcam diye korkuyorum. 😂 Geçen aman sevgili ne her fün günaydın yaz bilmem ne demeye başladım. Sevgili olmasak da birileriyle konuşmama şart güvenlik tedbirini elden bırakmadan tabii. En yakın ark 30 yaşında o da bekar adam mı var evlenecek diyor. O benden beter 😂😂

Içinizdeki stresi ve yalnızlık hissini anlıyorum fakat bu şekilde bulduğunuz ilişki sağlıklı olmayacaktır. Öyle bir toplum haline geldik ki maalesef dejenere oldu bütün duygular..
Ben şahsen internet ortamında tanışıp kimseye güvenemezdim. Benim için o kişiyi tanıyan ve referans olabilecek birileri olması lazım. Kaldı ki sosyal medyada size yazan adam arka planda 10 kadına da aynı yaklaşımda olabilir.
Olacak ise de ortak arkadaşlar vesilesi ile olabilir. Yakın arkadaşlarınıza artık böyle bir isteğiniz olduğunu çıtlatabilirsiniz ve çöpçatanlık isteyebilirsiniz.
Dilerim sevgiyi en saf haliyle bulursunuz :) çok mutlu olun

Back
X