Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
28 yaşındayım ciddi bi ilişki arıyorum ama internertten de ciddi ilşki beklentisine girmiyorum. Takılmak değil de belki bi flört bi arkadaş en kötü ama iyi niyetli birisin denk gelmesi zoe heralde...
Ben eşimle int üzerinden tanışıp evlendim ve hayatımda verdiğim en doğru karardı. Demek istediğim kaderin neyse her kimse onu yaşarsın rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırsın
28 yaşındayım ciddi bi ilişki arıyorum ama internertten de ciddi ilşki beklentisine girmiyorum. Takılmak değil de belki bi flört bi arkadaş en kötü ama iyi niyetli birisin denk gelmesi zoe heralde...
Sormayın valla. Uzun bir süredir yalnızım ve artık yeni biriyle tanışmak istedim pandemiden dolayı gezemiyoruz. Ne ahlaksızlığımız ne erkek avıcısı olmadığımız kaldı. Birini tanımadan ve anne olacak bir insan nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlaamdım kendi adıma değil onun adına üzüldüm.