İnternet ve sevgili

Ben erkek arkadaşımla internet üzerinden (instagram) tanıştım. Gayet güzel giden bir ilişkimiz var, 2 senemiz doldu ve evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak bizim şöyle bir durumumuz vardı. Bana sosyal medyadan takip isteği attığında kendisi ile instagramda üniversite ortamından 3 ortak arkadaşımız vardı. Bir iki kez de o arkadaşlar vasıtasıyla kendisini uzaktan 3-5 dk görmüşlüğüm vardı. Ancak konuşmuşluğum sohbet etmişliğim yoktu. Normalde yine de kabul etmezdim sosyal medyada daha yakın olduğum kişilerle takipleşiyorum, ancak kendisini çok yakışıklı ve fit bulduğum için dayanamayıp isteğini kabul etmiştim:KK70: uzun bir süre hiç etkileşime girmedik. Neredeyse kendisini unuttum:KK70: sonra bir gün bana dm üzerinden mesleğimle/alanımla ilgili bir soru sordu (psikoloğum). Malum psikoloji insanların genelde ilgisini çeken ve sohbet etmekten/bir şeylerden öğrenmekten keyif aldığı bir alan. (Gerçi sonradan kendisi başta sırf seninle iletişime geçmek için bahane olarak sormuştum ama sonra cidden ilgimi çekmeye başladı diye itiraf etti :KK70: ) Bir iki derken uzun uzun sohbetler etmeye başladık. Sonra o sohbetler psikoloji dışına da taşıp hayata bakış açımız, geçmişimiz, gelecekten beklentilerimiz, hobilerimiz, tutkularımız vs vs her alana yayıldı. Bir süre sonra da birbirimizden etkilendiğimizi fark edip flört etmeye başladık bir süre sonra da sevgili olduk:)

Bence İnternet üzerinden tanışmak riskli bir durum çünkü karşına yanlış birisinin çıkması ihtimali yüzyüze tanışmaktan daha yüksek . Ayrıca karşına çıkan kişi yanlış bir insan olmasa dahi yüzyüze gelince o etkilenmenin olmama ihtimali de var. Bu nedenle en azından referans alabileceğin birkaç şey olsun. Eskiden tanışıp sonra kopmak (lise veya ilkokul arkadaşı gibi) uzaktan da olsa biraz tanımak veya en azından ortak tanıdıkları olmak gibi. Direkt hiç tanımadığın birisi ile bir şeye kendini atma bence. İyi forumlar
Öncelikle uzun uzun cevap yazdığınız için minnettarım. Haklısınız ufacık da olsa eskiden bir bağ olması ya da ortak arkadaş meselesini aklımda bulunduracağım zaten illa olsun diye bi derdim yok konuşurum denerim. Instagramı açayım sanırım yine en düzgün platform orası. Kısmetse denk gelir gelmezse yapıcak yok. Siz küçük bir ihtimali gerçeğe dönüştürmüşsünüz. Umarım evlenirsiniz ve çok mutlu olursunuz. Darısı bizim başımıza inşallah ☺️

Merhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum. 🙄
Şaka mısın yaaa sen :KK57: birilerini nerden arayacağını soruyorsun şu an.. En iyi nerden bulabilirim falan yani 🙄 girme bu işlere vakit geçirmek istiyorsan kitap oku güzel filmler seyret spor yap yemek yap.. Gereksiz bunlar asla da güven olmaz netten tanıştığın birine.. Apır sapır konuşmaktan başka birşey katmaz sana..

Şaka mısın yaaa sen :KK57: birilerini nerden arayacağını soruyorsun şu an.. En iyi nerden bulabilirim falan yani 🙄 girme bu işlere vakit geçirmek istiyorsan kitap oku güzel filmler seyret spor yap yemek yap.. Gereksiz bunlar asla da güven olmaz netten tanıştığın birine.. Apır sapır konuşmaktan başka birşey katmaz sana..
Bunları yapmadığımı nerden biliyorsunuz ki 😂 bunlar rutin şeyler zaten. İnsan her zaman tek olmak istemiyor film izlese bile yorumunu yapacak biri arıyor. Size garip geldiyse bişey demem sağ olun yine de

Benim.dedigim de bu zaten yani farklı bir sey demiyorum ama bir önceki mesajda da ne kadar hassas oldugunuzdan bahsetmissiniz, acikcasi cok hassas olmak sizi hem yipratir hem de beklentileri yukselttiginiz icin cok hayal kırıklığı yasarsiniz
Ize gelince, benim 20 cm kadar uzun bir ameliyat izim var ve ilk ameliyat olduğumda bile o izi seviyordum, iyilesmeme vesile olan ameliyatın izleri nolacak ki diyordum fakat cogu insan o ameliyat izini kapatmak icin dovme yaptirmak istiyor. Ben onunla o kadar barisigim ki, fiziksel bir bozukluk olarak görmüyorum. Geçmişin izleri de aynıdır, siz onlara sizi bir adim öteye götüren birer ders olarak görürseniz zaten bununla barisik yasarsiniz ama eger ya yenisi de eskisi gibi olur derseniz o zaman eskinin olumsuz enerjisini cekersiniz
Eskinin izlerinin kalmamasi dedigim bu, sizin ben hala duygusal olarak eskiyi geride birakamadiginizi ama mecbur kaldiginiz ve kendinizi de şu an yalniz hissettiğiniz icin biriyle tanışmak konusunda aceleci davrandiginizi düşünüyorum
Ben sizi anlıyorım fakat mecburum evet. Yaomazsam yine ona yazarım diye korkuyorum. Boşlukta kalınca insan elinde ne varsa ona sarılıyor. Brn sadece yeni insanlar görmek, tanışmak illa sevgili olmak değl. Biraz kafam dağılsın diyorum. Olmazsa da çok ssıkıntı değil. 2 yıldır kimse yok zaten.

Ben sizi anlıyorım fakat mecburum evet. Yaomazsam yine ona yazarım diye korkuyorum. Boşlukta kalınca insan elinde ne varsa ona sarılıyor. Brn sadece yeni insanlar görmek, tanışmak illa sevgili olmak değl. Biraz kafam dağılsın diyorum. Olmazsa da çok ssıkıntı değil. 2 yıldır kimse yok zaten.
Bennde sizi anliyorum en derinden... Sadexe dedigim kimse kimsenin yara bandi olmamali. O zaman pandemi biraz azalinca sosyal ortamlara katilin mesela bir kitap kulubu var 2 yıldır takipteyim bu yaz için toplantılara katilmayi düşünüyordum ama pandemiden dolayi hersey sekteye uğradı oyle bir seye katılabilirsiniz online okuma gruplari da var ya da online olarak devam eden etkinlikler... orada kadin erkek farketmeksizin ilgi alaniniza yönelik ortak paydada bulusabileceginiz insanlar oluyor. Bu da bence etkilesimi arttirir, cevreyi genişletir
Oyle bir ortamdan biri ile ciddi düşünmek bence bir nebze daha güvenilir direkt instagramdan herhangi birini eklemek ya da tanisma sitelerine takilmaktan iyidir

Bennde sizi anliyorum en derinden... Sadexe dedigim kimse kimsenin yara bandi olmamali. O zaman pandemi biraz azalinca sosyal ortamlara katilin mesela bir kitap kulubu var 2 yıldır takipteyim bu yaz için toplantılara katilmayi düşünüyordum ama pandemiden dolayi hersey sekteye uğradı oyle bir seye katılabilirsiniz online okuma gruplari da var ya da online olarak devam eden etkinlikler... orada kadin erkek farketmeksizin ilgi alaniniza yönelik ortak paydada bulusabileceginiz insanlar oluyor. Bu da bence etkilesimi arttirir, cevreyi genişletir
Oyle bir ortamdan biri ile ciddi düşünmek bence bir nebze daha güvenilir direkt instagramdan herhangi birini eklemek ya da tanisma sitelerine takilmaktan iyidir
merak etmeyin hoşlanmadığım bir insanı sırf beni seviyor diye yarabandı olarak kullanacak biri değilim. Öyle olsam zateb hiçbir şeye üzülen bi tip olmazdım. Kitap klüpleri güzel fikirmiş, film bilgim de fazladır onları da araştırayım ben. Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için. Bu arada kitap klübü instagramda mı?

Bunları yapmadığımı nerden biliyorsunuz ki 😂 bunlar rutin şeyler zaten. İnsan her zaman tek olmak istemiyor film izlese bile yorumunu yapacak biri arıyor. Size garip geldiyse bişey demem sağ olun yine de
Ben bu rutin dediğiniz seyleri 7.5 yildir yapıyorum ozellikle son 5 aydir daha fazla. Evet insan paylaşmak da istiyor ama sacma sapan bir iliskidense kendine zaman ayirmak daha güzel
Yine söylüyorum eskiyi tamamen bitirmeden yeniye yer acilmaz, sizin psikolojik olarak kendinize yetemediginiz imajı verdiginizi düşünüyorum buradaki yazdıklarınıza bakarak. Lütfen kendinize distan bir gözle bakın derim

merak etmeyin hoşlanmadığım bir insanı sırf beni seviyor diye yarabandı olarak kullanacak biri değilim. Öyle olsam zateb hiçbir şeye üzülen bi tip olmazdım. Kitap klüpleri güzel fikirmiş, film bilgim de fazladır onları da araştırayım ben. Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için. Bu arada kitap klübü instagramda mı?
Kitap kulubu var instagramda oradan takip edin her şehirde var hemen hemen
Film grupları da vardir arastirin derim eminim iyi gelecektir bir de oyle yerlerde her cesit insan var yani öğrenci de vardir, ust duzey yönetici de, belki film sektöründen insanlar bile olabilir. Insanin ufkunu acar herseyden önce 🤗

Ben bu rutin dediğiniz seyleri 7.5 yildir yapıyorum ozellikle son 5 aydir daha fazla. Evet insan paylaşmak da istiyor ama sacma sapan bir iliskidense kendine zaman ayirmak daha güzel
Yine söylüyorum eskiyi tamamen bitirmeden yeniye yer acilmaz, sizin psikolojik olarak kendinize yetemediginiz imajı verdiginizi düşünüyorum buradaki yazdıklarınıza bakarak. Lütfen kendinize distan bir gözle bakın derim
Hocam valla ben ne yapsam zaten kafanızda bie profil oluşmuş zateb kitao okuyan, film kültürü
Kitap kulubu var instagramda oradan takip edin her şehirde var hemen hemen
Film grupları da vardir arastirin derim eminim iyi gelecektir bir de oyle yerlerde her cesit insan var yani öğrenci de vardir, ust duzey yönetici de, belki film sektöründen insanlar bile olabilir. Insanin ufkunu acar herseyden önce 🤗
Sağ olun. Ben bunları araştırayım. ☺️

Merhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum. 🙄
Ya arkadasim birini gormeden yuzyuze bir sinerji hissetmeden nasil biriyle sevgili olabilirsin? Ustelik bu kadar kadin cinayeti varken?caniina mi susadin? Kiziyorum cunku canniniz sikkiliyor diye sacma sapan adamlara zaman harciyorsunuz.
bence balkona cik bi hava al oksijensiz kalmissin evde otura otura.

Ne kadar kırıcı ve ahlaksızsınız. Ben erkeksiz durabilirim hanımefendi ama siz sanırım insanları kırmadan ve ön yargınızla utanmadan toplum içinde durabiliyorsunuz. Yazık kafanıza... Hamile ve anne olacak bir insanın bu şekilde konuşması ayrıc üzdü beni.
Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef.
Beni de bu çaresizliğiniz üzdü.Umarım bulursunuz.

Boşverin bir de bebeği olacak. Arkadaş erkeksiz durmamış evlenmiş seks yapmış bebeği olacak Ama ahlaksız olan benim. Cidden yazık kafasına.

Hayatinizda birini istemenizden daha dogal ne olabilir ki? O zaman biz evli olanlar hepimiz ahlaksiziz. Bosverin boyle tipleri. Birazdan biz evlendik de basimiz goge mi erdiciler gelir :)

Ama bulması lazım☺️☺️

Back
X